Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 29, 2008 (düzenlendi) ......................................................................................... Nisan 17, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü link silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 eheueheehhhee :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasli_Dede Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2008 slm, alsinda gülünecek video degil! ben sadece yazik diyorum! Hiristiyanlar kendi dinine bile saygilari yok! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 slm, alsinda gülünecek video degil! ben sadece yazik diyorum! Hiristiyanlar kendi dinine bile saygilari yok! konuyu bir tartışmaya çevirmek istemiyorum ama bikaç sorum olacak: etrafta bu vidyo çekilirken insanların ayıplamadığını ya da tepki almadığını nerden biliyorsun(ki bakışlar senin düşüncenin aksini gösteriyor)? eğer bu vidyoyu yapanlar için dediysen de yapan kişinin hristiyan olup olmadığını nerden biliyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 sabah sabah böyle şeyler iyi geliyor yaa saol arkadaşım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasli_Dede Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2008 konuyu bir tartışmaya çevirmek istemiyorum ama bikaç sorum olacak: etrafta bu vidyo çekilirken insanların ayıplamadığını ya da tepki almadığını nerden biliyorsun(ki bakışlar senin düşüncenin aksini gösteriyor)? eğer bu vidyoyu yapanlar için dediysen de yapan kişinin hristiyan olup olmadığını nerden biliyorsun? mhm... güzel soru! ben öyle düsünüyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Hep gülmeyecem diyorum ama... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 komiksel:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.