phobosORbia Oluşturma zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 3, 2008 insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: ? insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız! insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir?? insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insank: anlatık be abi ne vuruyosun. insan: ey ruh? ruh: ne vardı? ruhkeye dördüncü arıyozda insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan:aaaaaaaaaa insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın ugra.. insan: ey ruh.. geldiysen haber ver.. ruh: geldim.. insan: baba noolcak benim bu halim beee.. seviyorum uleeeyynn.. bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim.. bilmem anlatabildim mi? insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayi balkona cikarin.. insan: eyyy ruuuhhh.. geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma canım benim.. yengenle beraberim.. az işim var.. insan: bardon baba.. sonra ugrarsın.. bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk.. hadi yengeye selam.. - Ey ruuhhh.. + Söle yavrum .. - Geldiysen defol git .. korkmaya basladim.. - Ey ruuhhh!! + başlıcam burnuna yaa.. biri ABD'den, biri Japonya'dan, biri Türkiyeden cagirio .. Istifa ediorum lan ---Ey ruh geldiysen ses ver --Bir taş attım pencereye tık dedi anası çıktı ruh ikizim yok dedi ---defol nan senin sesine .ıçayım insan: ey ruh geldinmi ruh: geldim sorunmu var nan ne bu a.q zırt pırt da çağırılmazki ruhuz die hor görmeyin nan bizi bir zamanlar bizde insandık insan: tamam abi bişi demedik -ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 gerçekten çağırırken dalga geçinde göriimm:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
starmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 bu sizi sıkıyorsa cesaretin varsa hamas ilmini öğren başarırsan sorun yok başaramassan seni bakırköyden alırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 hamas ilmi zor yaa.. musul-kerkük hattından girmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at -ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel - Ey ruuhhh.. + Söle yavrum .. - Geldiysen defol git .. korkmaya basladim.. :rofl: süpermiş bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 - Ey ruuhhh.. + Söle yavrum .. - Geldiysen defol git .. korkmaya basladim.. :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izmirhatunu Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 auhaa:D öçok matrak yaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 mekan: izmit bağçeşme mezarlığı çağırdık geldi ve dialog şu -geldiysen evete gidermisin? =evete gider bu -ya geldin de bekçi geliyo aşağıda devam etsek olurmu? =evete gider yine -sağol abi eyvallah aşağıda görüşürüz =evete gider yine bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 ya ruh gelmez yaaaaaa... ama bi kere biz de çağırdık ama çok dalga geçtim ben de bununla, sanırım korkuyu bastırmak için böyle bir psikoloji çıkıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 süpermiş:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2008 hamas ilmi zor yaa.. musul-kerkük hattından girmek lazım Aman aman çok güldüm buna:D:D Konu da ayrıca güzel tabi:D Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.