Jump to content

2 Klip Arasında 7 Fark

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

farkın bulunması gereken videoda bi altaaki :rofl:

boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi
Yanıtlama zamanı:

hahaa...:D

1)birinde kadın ikincisinde erkek

2)birincide su atıyorlar ikincide efect

3)birincide şemsiye siyah ikincide gri

4)birincide balerin elbisesi siyah ikincide pembe

5)birincide aha aha die baslıyor ikinci direk sarkıya giriyor

6)birincide rapçiler var ikincide yok

7)birinci orjinal ikinci cover...

ehehehehee....:Dbulduummmm...ehehehheee....:D

Yanıtlama zamanı:

ohoooo dur yaa bizim rektörün arabasında umurtakırıldı diye soruşturma geçiriyor fakülte :D burda son zamanlarım karma dagıtcak yer arıyorum bende mahpusa giricem :D

Yanıtlama zamanı:

ohohooooo sende haa biz haber bekleyelim sen işini bitirmiş ol...valla ne diim şimdi...

atlet ve sigara getiririm ne diyim baska...:D

Yanıtlama zamanı:

yök başkanıda omlet oldu bu arada haberleri izlemiyormusunuz :):rofl: beleşe karma veriyorum burda :D

Yanıtlama zamanı:

kalpak işini erteledik yaaa.. su an türbanla girilmesine izin verilmiyor burda..

bende bu yüzden şaşı bak şaşır yada aradaki 7 farkı bulmaca işine girdim :D

Yanıtlama zamanı:

girilmedigini bende biliyorum...ama içimde kaldı yani...bari yumurta olayını haber verseydin...:D...

not : konu dagıldı...:D...şaşı bak şaşır yada şaşı bak gözlerinizdeki kaymayı tesbit edelim...:D

Yanıtlama zamanı:

la git basımdan bak farkı bulanlara engel olcan :rofl: zaten mahpusluk ah mahpusluk diycem yakında.. pff :D geeeel karmaların en suclusu burdaaaa

Yanıtlama zamanı:

opuhahahahaa...olm ne bu bol keseden dagıtmak...bence dagıtma mahpusta lazım olur...hadii ben kacarr...:D

Yanıtlama zamanı:

tek buyuk farkı soleyim ben sana usteki senlik alttaki benlik ama alttaki olmus evlere şenlik coni coni hani benim terlik öpsün seni bizim eski shizoprenic :blink:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...