Depressive Oluşturma zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 7, 2008 (düzenlendi) farkın bulunması gereken videoda bi altaaki Mart 19, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 dep ilk video izlenmiyor...ehe... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 bu izleniyor test ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 hahaa... 1)birinde kadın ikincisinde erkek 2)birincide su atıyorlar ikincide efect 3)birincide şemsiye siyah ikincide gri 4)birincide balerin elbisesi siyah ikincide pembe 5)birincide aha aha die baslıyor ikinci direk sarkıya giriyor 6)birincide rapçiler var ikincide yok 7)birinci orjinal ikinci cover... ehehehehee....:Dbulduummmm...ehehehheee.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 eveeeeet baska baska 7 fark bulan herkse vericem karma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 opuahhahahaaa.......abi supersin yaaa....:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 ohoooo dur yaa bizim rektörün arabasında umurtakırıldı diye soruşturma geçiriyor fakülte burda son zamanlarım karma dagıtcak yer arıyorum bende mahpusa giricem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 ohohooooo sende haa biz haber bekleyelim sen işini bitirmiş ol...valla ne diim şimdi... atlet ve sigara getiririm ne diyim baska... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 yök başkanıda omlet oldu bu arada haberleri izlemiyormusunuz beleşe karma veriyorum burda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 dep konusmuyorum seninle......hani kalpak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 kalpak işini erteledik yaaa.. su an türbanla girilmesine izin verilmiyor burda.. bende bu yüzden şaşı bak şaşır yada aradaki 7 farkı bulmaca işine girdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 girilmedigini bende biliyorum...ama içimde kaldı yani...bari yumurta olayını haber verseydin...... not : konu dagıldı......şaşı bak şaşır yada şaşı bak gözlerinizdeki kaymayı tesbit edelim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 tamam cekil tükkanın önünü kapatma geeel beleş karmaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 rofl rofl rofl...baska bişi yok...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 la git basımdan bak farkı bulanlara engel olcan zaten mahpusluk ah mahpusluk diycem yakında.. pff geeeel karmaların en suclusu burdaaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 opuhahahahaa...olm ne bu bol keseden dagıtmak...bence dagıtma mahpusta lazım olur...hadii ben kacarr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 mahpusta lazım olmaz gereksiz 7 fark sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 tek buyuk farkı soleyim ben sana usteki senlik alttaki benlik ama alttaki olmus evlere şenlik coni coni hani benim terlik öpsün seni bizim eski shizoprenic 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 öpem seni al sana karma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 sensin karma ne bu bolluk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2008 mahpusluk diyorum anlamıyormusun dagıtıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.