Jump to content

Öfkeden Kurtulma Büyüsü

Kinyas

Önerilen Mesajlar

ÖFKEDEN KURTULMA BÜYÜSÜ

Artık bununla yüzleşin ; öfkelisiniz! Öfkeliyken, bir tür enerji formu, faydalı amaçlar için işinize yarayabilir. Bu büyüyü öfkeden kurtulup onu evrenin hangi köşesinden size ulaştıysa oraya geri göndermek için kullanabilirsiniz.

Şunlara ihtiyacınız olacak:

Camdan bir eşya, eğer mümkünse bir şarap bardağı, bir tabak ya da sevgilinizin kullandığı camdan herhangi birşey. Ancak yine de herhangi bir cam şişe ya da kavanoz da olabilir. Bunun dışında biraz da siyah boya gerekli.

Siyah boyayı alıp, sevgilinizin baş harflerini bu cam eşyaya çizin, sonra o camla beraber bir geri dönüşüm tesisine ya da yerel çöplüğe gidin. Bütün öfkenizi ve gücünüzü camda toplayın, gözlerinizi kapatın ve olabildiğince hızla camı fırlatın. Parçalanmasını dinleyin. Gülümseyin ve oradan yürüyüp gidin. Arkanıza da bakmayın.

Belfalas ' a bu bölümdeki uygulamalar için teşekkür ederek bu konuyu sizlerle paylaşıyorum.. :) .. Bu arada denemediğimi de belirtmek isterim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

:) rica ederim silent corpse...

bu büyüyü deneyenleri biliyorum özellikle unutulamayan aşklardan uzaklaşmak için güzel bir uygulamadır. ancak arkanıza bakmamak çok önemli bir noktadır. ritüeli yaptıktan sonra asla arkanıza bakmayın. bırakın anılarınız ve acılarınız o çöplükte kalsın :)

unutamayanlar için güzel bir büyüdür tavsiye ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

evet gayet guzel bir yontem,

ayrica bir yontem daha sunmak isterim sevgili forum arkadaslari icin.

ofkeyi eger yenemiyorsaniz, once onu kabul edin, biraz dilinize karabiber surun sonra yaniniza bir bardak su alin. sakince oturmaya calisin ve seni dinliyorum diyerek dilinizdeki aciya odaklanin. ofkenizle konusun, bir anda ikiye bolundugunuzu ve seytaninizla konustugunuzu hissediceksiniz. sonrasi sizin ikna kabiliyetinize kalmis :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında bu konuyu "başka" birini öfkesinden kurtaracak birşeyler ararken buldum :) Sorun bende değil, yakınımdaki biri aşırı stresli öfkeli, onun bu öfkesini dindirecek sakinleştirecek birşeyler var mı acaba? Nasıl öfkesinden arındırabilirim onu :S

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...