tears_of_rain Oluşturma zamanı: Mart 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 12, 2008 Aslında olayı yaşayan ben değilim.Bir ermeni müşterimiz.Yarım saat önce evinden geldim.Ve anlattığı şeyler beni korkuttu ve sizlerin sayesinde ona yardımcı olmak istiyorum. Kendisi yaşlı bir bayan.Şimdiki oturduğu eve 1,5 ay önce taşınmış ve taşındığından beri 15 tane erkek çok ağır misafirleri olduğunu söylüyor.Tabiki bunu gören yalnızca kendisi.Siyah elbiseleri varmış.Yatak odamdaki avizenin içinde dolanıyorlar,karyolamda yatıyorlar,gardırobun üzerinde uyuyorlar diyor.Ve ekliyor... Kızım ben çok korkuyorum hertarafı delik deşik bunların eski kiracımı çıkartmak zorunda kaldık ve buraya geldik belki bana büyü yapmışlardır.Ben hasta değilim,akli dengem yerinde.Doktorlar bana ilaç verdi ama o ilaçlar sadece benim beynimi uyuşturuyor,onları görmemi engellemiyor.Ben kurtulmak istiyorum bunlardan.Çok korkuyorum.Yabancı biri geldiğinde hemen uçuyorlar(zaten ilk eve girdiğimde bir örtüyle masasının üzerindeki eşyalarını örtüyordu yardım etmek istedim çok ağır misafirlerim var ve bak gene uçtular dedi) tüy gibiler hemen uçuyorlar.Bir ordalar bir burdalar.Beni mahvettiler diyor. Mayram hanım bana yalvarıyordu resmen.Ağlayarak yardım etmemi söyledi. Bende sizden istiyorum arkadaşlar lütfen bunların ne olduğunu, neden bu kadınla uğraştıklarını ve nasıl kurtulabileceğini bilen birileri duruma açıklık getirsin TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 tears oncelikle evi bir arasin, belfalasin yazdigi korunma buyuleri var onlari yapsin, ama asla ve asla korkutugunu belli etmesin.. her ihtimale karsi evde buyu aramasi yapsin.. ama olmadik yerlere baksin, ortalikda olmaz cunku kenar kose'lere , petek aralarina, koltuk minderlerine vs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 evde sık sık adaçayı tütsüsü yakıp banyo suyuna bikaç damla adaçayı yağı atmasında yarar var,ayrıca biggang in dediği gibi en başda onlardan korkmaması gerekiyor.korkduğunu belli etmemek diye birşey yok çünkü korku insanın aurasına yansır ve onları kandırmak mümkün değildir lafın kısası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perispri Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 bu kadıncağız yanlız yaşıyor anlaşılan yanlız insanlar helede yaşı biraz fazlaysa butip paranoyalara kapılırlar sorunu sadece bilm halleder öyle tüsü mütsü yaptırmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 perispri herşeyi malesef bilim halledemiyor bilim dediğim bir teori atılır çözüm bulunur birisi tam tersi bir teori ortaya atar o kabul görür o kullanılır veya diğer konulardada fakat doğru olanı zaten yapmış bunları yaşayan doktorlar ilaç vermiş ama engelleyememiş bencede belfalasın yazdığı muskalardan yapılabilir ayrıca ilk iş evde geniş çaplı bir büyü araştırması yapılsın derim en diplere bakılmasında yarar var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perispri Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 peki obüyü araştırmasını kim hangi yetki ile yapacak allah rızası için yapan varsa neala yapmayın tam kırk yıllık profesyonel bakım yaparım yanlış bunlar okadıncağız yanlızlıktan paranoya yapmış siz gençler muskalara fazla uğraşmayın büyülerlerde sadece tecrübelerimi söyledim yoksa art niyetim olsaydı ben onları halledirim derdim unutmayın siteye meraklı küçük çocuklar giriyor yanlış yönlendirmeyelim saygılar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 öncelikle psikolojikte olabilir dolayısyla bir psikoloğa yada benzer bir kuruluşa danışabilir..ayrıca 1 damla lavanta yağı ve bir damla sandal ağacı yağını bir miktar suya damlatırsa farklı enerjideki varlıklara karşıda koruma sağlamış olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 peki obüyü araştırmasını kim hangi yetki ile yapacak allah rızası için yapan varsa neala yapmayın tam kırk yıllık profesyonel bakım yaparım yanlış bunlar okadıncağız yanlızlıktan paranoya yapmış siz gençler muskalara fazla uğraşmayın büyülerlerde sadece tecrübelerimi söyledim yoksa art niyetim olsaydı ben onları halledirim derdim unutmayın siteye meraklı küçük çocuklar giriyor yanlış yönlendirmeyelim saygılar siteye,sitenin ne olduğunu bilmeyen kişilerin girmesi ve bunları okuyup sözde "yanlış" yönlendirilmesi bizim suçumuz değil.Büyü dediğimizde öyle filmlerdeki gibi olanlardan değil gerekli malzeme ve enerjilerin düzgün yönlendirilmesi ile yapılan defedici etkiler gösteren ilaç olarak düşün.Ah şu Araplar yokmu herşeyi çarpıtıyolar.Ve senin gibilerde bunlara inanıyor.ALLAH rızası için yapıyosanız ne ala demişssin.Cinleri kovmak kişinin iyiliği içindir gidip şeytan için yapıcak halimiz yok.En azından YÜCE ALLAH biliyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 eğer gerçek ise konuşmayı denesin ve dokunmaya çalışsın? hiç böle şeyler yapmış mı? korkmaması gerekiyor konuşsun yada dokunmaya çalışsın eğer cin yada cüce iseler ama cüce olduklarını sanmıyorum bence cevap vere bilirler çünkü birine takıldıkları zaman iletişime geçerler bildiğim kadarı ile üstelik birden fazla olması ilginç.. başka bir şey olma ihtimalide var ama türkiyede böle şeyleri araştıran örgütler olsa keşke avrupada amerikada öle.. tv programlarına çıkarıolar hatta.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 tears daha once'de konustugumuz ve parapsikolog'un'da soyledigi gibi evde bir buyu taramasi yapsin.. ozelikle gece isiklari kapatip bir isildak yardimi ile duvarlar baksin ama yakindan baksin, duvar diplerine, tavana, kalorifer peteklerinin altina, kapi onundeki paspasi yuksek isi ile makinada yikasin... cekmecelerine baksin bukuk kagitlar varmi diye, yatagini kaldirsin baksin, yastigini elliyle guzelce bir uzerinde gezdirsin, koltuk minderlerini kaldirip koltuk aralarina baksin, eger buyu varsa zaten en olmadik yerden cikcaktir, kolay bulunan bir yerde degildir, eger buyu varsa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasli_Dede Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 slm, o bayana ugrasiyorlarmi yoksa sadece onun görmesinimi istiyorlar? merak ediyorum amaclari iyi niyetlemi yoksa kötümü bu olaylara cünkü bende hergün yasiyorum! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 açarmısn tam olarak ne olduğunu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 benim size konuyu açtığım günün ertesi sabahı ankaraya gideceklerdi ve dün dönmüşler yanıma geldi ve takrar yardım istedi kadın tek başına yaşamıyor hemen üstünde üvey oğlu yaşıyor ve araları gayet iyi yalnız değil evde eşiyle beraber oturuyor.konuşmuyorlarmış hatta bir kaçkere şeker meyvesuyu falan ikram etmiş kesinlikle içmiyorlarmış akşam 6 dan sonra geliyorlarmış.evlerinin arka tarafında yemekhae varmış orada çalıştıklarını idda ediyor ve dün akşam bir kız çocuğu görmüş en sonunda bunlara bağırmış neden benimle konuşmuyorsunuz benimle neden uğraşıyorsunuz demiş ve diyorki bana öyle sinirli bir bakışı varki dilim tutuldu eşim içerideydi seslenemedim diyor sorulması gereken şeyleri sorun ben yanıtlayayım:) -------------------- kadınla uğraştıklarını sanmıyorum kadına görünüyorlar kadına sadece psikolojik zararı var gördüğü için ve onların evle alakası olabilir çünkü ankarada bunları hiç görmemiş ve mayram hanımın rahatsızlığı parkinsonmuş araştırmadım ama bununla alakası olmadığını düşünüyorum eski kiracısı habersiz bu evde çok kez kürtaj yapmış -------------------- yapılabilecek şeyler nelerdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 valla o zaman sikismis ruhlar olabilir...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perispri Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 sayın raistlin ben arap tanımam senin gibiler derken kişilerin sadece fikirlerinden dolayı eleştiri dozununuz incitici burada herkez kendi azda olsa tecrübelerini anlatmaya çalışıyor çalışıyorum.tabiki fikir kabul etmek zorunlu değil. kendimi birden sözsel savaşta buldum .sanırım bundan sonra siteye yazı yazmak yorum yapmak için girmeyeceğim.bu arada cinlerin bizim boyutumuza girmeleri imkansız irtibat halinde olduklarımz bedensiz varlıklar saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Bir Soru sormak istiyorum cinlerin bedeni varmidir? Ben yok diye biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karanlikh_rahip Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 http://www.paranormaltavern.com/pentagram%20levi.jpg bu sekli rulo haline getir, icine biraz hardal tohumu ezip uzerine akrep òlùsù at, ve kapali bir kutuya koy, kutuya bunlari koyarken tam 5 tane siyah mum yak ve bu kutuyu ortasinda birak. mumlar eridiginde bittiginde, zindanin olucak dedikten sonra beyaz bir isigin vucudundan aktigini dusun, ve pencere onune koy bu kabi. ruhu deli ediceksin ve senle ugrasmayi birakicak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 bence işinin ehli birinden ilaç terapisine ek olarak psikoterapi al faydası olabilir.profesör olsun mümkünse.birde aklını uzaklaştır onlardan devamlı düşünme onlarıki düşünüyormu diye akılları karıssın:D.akılları karışırsa giderler belki:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 yukarda vediğin resim baphomet'in resmi değilmi?. tüm bu tarifin anlamı nedir açıklarmısın?.mesela akrep ölüsünün büyüye taşıdığı enrji,ve özellikle şu baphomet'in pentagramı.o resim zaten tamamıyla negatif enerji taşıyor bence. -------------------- Bir Soru sormak istiyorum cinlerin bedeni varmidir? Ben yok diye biliyorum fiziksel bedenleri yokdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 bence işinin ehli birinden ilaç terapisine ek olarak psikoterapi al faydası olabilir.profesör olsun mümkünse.birde aklını uzaklaştır onlardan devamlı düşünme onlarıki düşünüyormu diye akılları karıssın:D.akılları karışırsa giderler belki:D arkadaşım yazıyı biraz daha inceleyerek yada dikkatli okursan kadının psikiyatra giiriğini ve ilaç kullandığını ayrıca ilaçların daha çok arttırdığını görürsün ayrıca hemen herşeyede doktoru katmasanız bence gidin şöle yapın böle yapın bilmiyorum ama zaten kadın bunu bir hastalık olarak görüyor ve tedavisini istiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 arkadaşım ben psikoterapiden bahsediyorum.ilaçla terapi farklıdır konuşarak tedavi farklıdır.psikoanaliz yapılır hastaya sorun tespit edilir ve tedavi edilir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 freddy kusurama bakma , ozur diliyorum sorum icin ama sorumun cevabini ben biliyorum da su cinleri sanki fiziksel bedenliymis gibi tasvir eden arkadas'a sormustum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 düşünceninde bedeni yoktur bir bedenden bir bedene yol alır şekil değiştirir. kaynağıda bedendir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 O Resim ne oyle ya Seytan işareti gibi . Pek anlamam bu konulardan kusura bakmayın . ben ne buyu işine girerim nede Cin işine. madem bunlar kadını rahatsız etmiyor problem yok. korkmasınada gerek yok konusmayı deneyebilir. belki evde birşey vardır onları ceken. kadın bunun ne oldugunu ogrenir. ve problemi cozer. Rahipleri vardır onların onların dinlerindede Bu gibi şeyleri uzaklastırmak icin Cesitli dular falan var Gitsin bir kiliseye yardım istesin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 biggang'in yaptiklarini denesin bence... gayet mantikli gelior biggangin söyledikleri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.