AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2008 Bu büyüde Potansiyelinizi farketmek ve sihir yeteneklerinizi serbest bırakmak;üstün şeref,takdir ve beğenilmeye sahip olmak;seçtiğiniz meslekte hızla yükselmek;kendiğini beğenme hissini geliştirmek ve rekabette başaro; özellikle pişmanlık,üzüntü,aşk acısını silmek gibi konularda niyet edebilirisiniz..(kuvvet büyüsü tarot büyüsüdür) MALZEMELER -Mor sunak kumaşı -4kırmızı mum -Lavanta yağı -Güç kartı (bazı tarot destelerinde kuvvet kartı olarakta geçebiliyor) -Parşömen veya kağıt -Fırça ve kırmızı boya Mumlara yağ sürün ve pusulanın dört yönünde sunağaınıza yerleştirin ve yakın.Güç kartını mumların arasına yerleştirin ve şu sözleri söyleyin : "Kuzey-güney-doğu ve batıdan,ışığın gücünü çağırıyorum.Doğunun Rafael'i önüme gel,güneyin Michael'i önüme gel,batının Gabriel'i önüme gel,kuzeyin Uriel'i önüme gel." En büyük meleklerin siluetlerinin uzaktan size doğru geldiğini,size yaklaştığını ve sunağınızın etrafında,sizinyanınızda durduğunu düşünün.Kartın içine iyice bakın inceleyin,figürün canlandığını ve karnınıza girdiğini hissedin.Beyninizin içinde bir sürü kumanda cihazları,kontrol düğmeleri ve kadranlar olduğun hayal edin. Gücünüzle işaretli olanı arayın ,bulun ve onu sonuna kadar açın.Kafanızdaki kontrol odasına bakın ve bütün makinelerin harekete geçtiğini görün Parşömenin kenarına kırmızı mürekkeple en büyük dört meleğin sembollerini çizin.Doğunun Rafael'i için bir bulut;güneyin Michael'i için volkan;Batının Gabriel'i için dalga ve Kuzeyin Uriel'i için bir ağaç olabilir.Mumları tel tek alırken .Aslan sembolü oluşturmak üzere,her iki meleğin arkasından ,biraz mum akıtınBu tılsımı sunakta üç gün üç gece bırakın.Sonra güvenli bir yerde kaldırın,hatta bı tılsımı çerçeveleyebilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest korfezli77 Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 biraz çocukca bence böyle büyümü olur.inanmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 çocukca bir durum söz konusu değil bu bölümde tabiki inanmayabilirsin ama bu uygumayı hayata geçirip faydalanan bir çok kişide var... -------------------- ayrıca çocukça olduğunu belirttiğiniz için sorma gereği hissettim,siz bir büyü tarifi verebilir misiniz? sizce bir büyü nasıl olmalı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yosun Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2008 antidoto herkes anlayamıyor malesef büyüyü gerçekten güzel çalışma olmuş emeğine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celestial Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Başarılı.İlk önce kendinize büyü yapmak için doğru alan belirlemlisiniz.Güç duvarları olmalı enerjisi yüksek olmalı .enerjisi yüksek alanlar ( mezarlık,dolunay ışığının girdiği odalar evler,yada kendi symbollerinizle kendiniz oluşturacaksınız her önüne gelen alanda yapılmamalı zaten işede yaramaz yapılırsa ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aschin Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 ben bu büyüyü yaptım ve yerimde uyuya kalmışım bütün enerjim sanki kesildi. neyi yanlış yaptım yada böyle mi oluyor doğal seyri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
steven08123 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 hiç bunlara gerek yokki söylemiş olduğun başlığı ve daha fazlasını bilinçaltına telkinleyebilirsen inan bana daha fazlasını yaparsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Uriel değil Ariel olmalı .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sonsuzlukveben Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qosde Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 mor sunak kumaşı nedir nerden buLunur. :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 bildiğin kumaş.. sunaksa cadılara aittir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turin Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Deneyeceğim. Uriel değil Ariel olmalı .... Hayır. Uriel doğru. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
peritozuuu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 beni unutması için karşımdakine yapsam olurmu ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celestial Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Tek yapmanız gerekn konsantrasyon ve Uriel de Ariel de doğru . Zaman içinde daha çok öğrenirsiniz sabırlı olun bilenlerden destek alın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 uriel de ariel de doğru derken aynı anlamda mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celestial Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2009 Hayır aynı anlamda değil .. Farklı yerlerde farklı özelliklerden yararlanılırız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2009 Eski sevgilimi unutamıyorum aradan 4 ay geçti nerdeyse çıldırıcam biri bana yardım etsin ya da umarım bu işe yarar :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amabel Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2009 arkadaşlar, benim bu büyüyü yapmam gerek,, yalnız anlamadığım şey mumları tek tek alırken iki meleğin arkasına aslan sembolü yapmak kısmını anlayamadım , ki meleği bizmi seçiyoruz mesela bulutta ağaç arasına ve kağıdın arka yüzünden mi damlatılacak?? yardımınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melisilem Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 benim bildiğim kadarıyla kullandığımız tarot kartlarıyla bu şekilde büyüler yapmak kartların lanetini aktifleştiriyor. Bu yüzden bu büyüde , kullanmayacağımız bir desteden mi güç kartını kullanmalıyız ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.