voyvoda Oluşturma zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2008 ortalıkta çok fazla aşk büyüsü var ama bende bildiğim bir tanesini paylaşmak istedim sizinle... aşkını ifade edebileceğin kafiyeli (mümkünse 6 satır) bir methiye yaz. sevdiğinin adını başka bi kağıda ve sol eline yaz. kafiyenin içinde ‘adını veriyorum kağıtta’ gibi bir cümle ve ‘adı yazılı elimde’ gibi bir cümle geçsin...(kafiyeyi ona göre yazman lazım) kırmızı yeşil ve turuncu mumları yak ve (sevdiğinin adı olan) kağıdı ateşte yak, sözleri söylerken... yazılı elini de ateşte biraz gezdir (eğer değer veriyorsan elindeki yazının üstüne mum damlat) (biraz acıyor ama dayanabilirsin yani bir mum nede olsa di mi, küçükken de yapmışsındır)... kırmızı mumu damlat... kağıdın küllerini rüzgara bırak ve: küller rüzgarlara rüzgarlar dağlara sevdiğimin yolunda oda sevsin sonunda sözlerini söyle küller uçarken yatarken elini bandaj gibi bir şey ile sar yazılı olanı avucun yumruk şeklinde olsun sararken gece öyle yat... ertesi akşam az bir miktar sıcak suyu hazırda beklet ve cezveyi kısık ateşe koy aynı mumlardan turuncu yeşil ve ardından kırmızı mumu damlat biraz sonra cezve alev alacaktır zaten; alevin içine yazdığın kafiyeyi oku ve at... cezveyi iyice salla sağa sola kağıt mumla kaplı gibi kalsın yani... alevin üstüne azcık at (biraz gürültü çıkacak çoss diye o yüzden çok atma, dumandan da boğulma dikkat et) cezveyi lavaboya boşalt ama kağıda zarar verme (yanık kağıda) soğuyunca al o kağıdı bir kağıt yada peçeteye sar,üstünü hediye paketi yapar gibi bir iple sar çok sıkmadan... onu yatağına yakın bir yerde sakla gece yatmadan sende sevdin sonunda bekledim sabırla mutluluk olunca aşkımız sonsuza sözlerini söyle... iki gün bunu tekrarla 3. gün sakladığın peçetelerin üstüne tarçın,çok azcık kırmızı biber,defne yaprağı ve kırmızı elma (kırmızı olan yerinden)koy kırmızı mum damlat ve mumum üstüne büyü yaptığın kişi hakkında gerçek düşüncelerini ve isteklerini yaz arkasına da onu sevdiğini ve adınızı yaz... mumla adınızın üstünü kapla ki kalıcı olsun hepsini birden toprağa göm gömerken deminki iki sözü de tekrarla ve gül tütsüsünü yanlarına göm... gömerken düşüncelerinin yazılı olan kağıdı yak toprağa küllerini göm üstüne de peçeteyle sarılı olanı… Bana bunu bir arkadaş yollamıştı yıllar önce şimdi bilg.da dolanırken rastladım ve paylaşmak istedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zouoz Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 uzunmuşş ama denemek istiorumm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 aslında büyülerin MİSKle yazılmaası gerekiyor ...Daha çok tutar ...Denenmistir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 misk ve safran karıstırılp yazılır da safranın kılosu kaç para biliyormusun:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 yazımlarda miskin kullanılması evet daha etkili olabilir ama sadece bildiğmiz kara kalemlede yazarak başa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 karakalemle iş bitmiyor ANTİDOTO ...Nedeni ise genellkile yapılan büyüler içeriğinde içme , yedirilme ve yakma olunca miskin kullanılması gerekiyor ...Yani güçlü malzeme kullanılması büyünün ömrünü uzatır ..Karakalemle yazılan büyülerin ömrü en fazla 40 gündür ...Ve 40 günden sonra kendiliğinden bozulur ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Pilot kalemle yazın yada en iyisi yağlıboya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Nazbahar öncelikle benim yaptığım uygulamalarda ben misk kullanmadım çünkü her büyünün yapımı farklıdır kaldı ki büyülerde alternatif üretmek esastır örneğin yasemin yağı gereken bir uygulamada yasemin yağı bulamıyorsan çiçek yapraklarını etrafa saçabilirsin sonuçta büyüde önemli olan malzemeler değildir kişinin istediği şeye yoğunlaşmasından doğan enerjidir.. bunun yanısıra 40 gün esasından bahsetmişsindir buda subjektif bir şeydir 40günle sınırı yoktur.. -------------------- içme,yedirilme gibi büyülerdede misk kullanmadım şu ana kadar ve sonucuda başarılı oldu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danteAnIL Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 zaten içme ve yedirilme büyülerinde misk kullanılmaz şuna bi açıklma getiriyim... misk, safran,gül suyu,za-feran tarzı mürekkebi müslümanlar yazar sadece etkkisde 3 ay dır... bunları kullanmadan kendi günüzle yazarsanız daha etkili olur.papaz tanıdıklarım hiç bi şekilde bu tür mürekkeplerle yazmıyor..ama 3 günde etki gösteriyor yani sonuç sizde.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 zaten içme ve yedirilme büyülerinde misk kullanılmaz kesinlikle bir yanlışınız var )Ayrıca papazların yaptığı büyülerden bahsetmedim ki onlarda miski kullanıyorlar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 öncelikle şunu belirtmek isterim her uygulamada her kişi farklı malzemeleri kullanabilir sonuçta bu gibi eylemlerle uğraşanlar kendi yöntemlerini artık oluşturmuşlardır dolayısyla "senin yaptığın yanlış benimki doğru " şeklinde bir yargıyada varamayız.. önemli olan kişilerin bildiklerini birbirleriyle paylaşmasıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wireles Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Ben yaptırmak istiyorum nasıl yaptırabilirim acaba.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 bence bunu yapmak isteyenler yapsin istemeyenler yapmasin yapanlar da gerceklesip gerceklesmedigini yazsin bu sorum da ortadan kalksin! bak bu da kafiyeli oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackVampiress Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 evet bunu deneyen yok mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Al sana bir göbek ver bana bi bebek tarzı birşey :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Aşk büyülerine ne kadar çok talep var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Bence Talepten daha çok Arz fazlası var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 kendi kanımızı kullansak mesela bir sey yazarken daha mı etkili olur acaba...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kupa Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2008 uygulamaların geleneklere baglı olan yönleri var kabul ediyorum ama bir yere kadar zaten büyü saddece aşk ayrılık vs. den oluşmuyor ve amaç yaratmak eger kurallarla bu kadar iş sınırlanırsa yaptıgınız çalışmayla sizin enerjiniz nasıl bütünleşir yaratıcı olmadan nasıl yaratmak beklenir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 kendi kanımızı kullansak mesela bir sey yazarken daha mı etkili olur acaba...... sanırım sadece kara büyülerde kan kullanılıyordu :/ kan akıtmak masum birşey olmadığından ak büyülerde kullanılmadığını biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CESETBAK Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Arkadaşlar slm ben yeni intar ettim yardim istiyorum sizden sözlüydüm kuzenim sözlüme aşik olup benim adima eski sevgilime paket yollamiş bunu duyan sözlm ve ailesiyle birbirimize girdik ve şuan onun ailesi benden nefret ediyor o budurumda ailesine söz geçiremiyor aslnda kocaman adam beni sevdini söylüyor ama sanirim azalmişki bisiylere cesaret edemiyor bi büyü yapmak istilorum ama bi bilgim yok yardim edermisiniz yapan birileri varsa yardimci olabilirmi artik okadar yiprandmki yasarken bile aci cekiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Lo Kışa Anab, Anıda Sono Ecüy. Lo İk anas nuhur ruzuh nuslub. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CESETBAK Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Kimse varmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Her yer matriks. Biz aslında yokuz. Bu site yok, o bilgisayar yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CESETBAK Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Baska dilim yok -------------------- Ya bi yardim istiyorumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.