biggang Oluşturma zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2008 Sevgilinizin urinini bir siseye bosaltin Sakin siz dokunmayin Her gun sabah 10 dakkika Siseyi Sallayin ve Dileginizi Tuttun Onun Size Gelmesini Icin Gelebildigi kadar cabuk gelecektir Onun Siseyi kullanmasina izin verin ama sakun siz dokunmayin O nerede olursa olsun size gelecektir.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suzie Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 ayiptir sormasi urinini ney oluyor ? Bilgim yokta oyuzden sordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Cis, Idrar.. Urin deniliyor.. :whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 peki bu çiş nasıl elde edilecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 eee orasıda sizin maarifetinize kalmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2008 zaten urinini bulsam adam yanımda anlamına gelir ehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suzie Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ya =) O halde zor birseymis bu arkadasim birden ne anlamda kullanicak ki kendi urinin sisesini anlamadim ben yani hehehe neyse tesekkurler cevap icin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 bazı büyülerde idrar yerine adet kanı da kullanılıyor. kendisine bağlanmak istenen kişinin yiyeceğine veya içeceğine karıştırılarak yapılıyor. bildiğim kadarıyla çok etkili bir büyü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OriaS Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ama benim sevgilim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 valla erkekse pet siseye yapmasini saglayin .. wc bozuk , tikali , ilac doktum wc ye yapamasin , deyin, atin bisiler ya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ilginç bir yöntem .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ama ben bu kadar basit olabilecegini dusunmuyorum yani urinin yanında bir iki söz falanda olması gerekmezmi sadece dilekmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 )) sözü de siz ekleyin bari )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 benmi...uydurma bi söz eklerim ama işinize yaramaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ohoo kızın idrarını nasıl doldurtcaz sisenin icine ehehe bazı büyülerde idrar yerine adet kanı da kullanılıyor. kendisine bağlanmak istenen kişinin yiyeceğine veya içeceğine karıştırılarak yapılıyor. bildiğim kadarıyla çok etkili bir büyü oldukca etkileyici aklıma yattı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Trobar de Morte Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 belfalas bahsettiğin büyünün adı papaz büyüsü. Pek herkesin yapabileceği bir büyü değil, çok etkili olduğu da doğrudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.