whitepower Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2006 (düzenlendi) Ahu ve Meriç: Kerem İle Aslı,Ferhat İle Şirin,Aydın İle Türkan(Bunlar benim arkadaşlar ehehe)görün de ibret alın ne aşklar varmış beaaa diye:)Peki bunların yanında şööle bişi de konuşalım:Siz olsanız aşkınız için en fazla ne kadar abukluk yaparsınız:)Ve nasıl abukluklar vs vs... Nisan 12, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Videolar Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Birçok şey yapabilir insan da böylesini ne yapmak ne görmek isterim pü pü pü pü evlerden uzak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Yaw öle bi çok şey diip sıyrılmak yok abuk sabuk işleri soruom mesela istiklalde ahuuuuuuuuuuuu tarzında böğürme gibi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Küsür şişenin dibini görmeden öyle birşey yapana aşık değil deli derim ben:D çok şükür deli değilim ama şişeler.. bilemiyorum yani:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 insan bir aşık olsun hele. uğrunda can vermek hiçbirşey yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 (düzenlendi) Aman Tanrım kusuruma bakmasınlar onları tamamen unutmuştum şimdi ekleyeyim... Banu Alkan-Murat Taşdemir: Nisan 12, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Videolar Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Lady Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Gerçekten sewdiim bi insan olsa acaba titanikte ki gibi bi durumda naaprdım die hep düşünüp durmuşumdur halada bende canımı verirdim kız çok haklıydı diemiorum belkide gerçekten sewdiim biri olmadıı içindir. Ama her yiğidin harcı diil sewdii insan uğrunda canını vermek şahsen verebilirmde diemiorum ama daha küçük çapta şeyler yapabilirim tabe:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Sevdiğin uğruna ölmek,bana göre yapabileceğin en kolay iş...Önemli olan sevdiğin uğruna yaşayabilmektir bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Lady Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Felsefik olmuş arkadaşım romantik biri gibimisin sen biras öle anladım ben şimdi:) eywallah tabi sende doğrusun;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 İllaa bi kalıba girecem diye bi takıntım olmadı hiç yani o an içimden ne gelirse...Mantığımdan çok içgüdülerimle yaşamayı seviyorum...Bu da hangi duygu olursa olsun çok aşırı olmama neden oluyo...Ayrıca konu sapıo iice:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 konu güzel ama örnekler iyi değil aşk güzel tabikide sevdiğin için fedekarlıklar yapabilirsin ama bunlar sacma bence .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Eylem ile Ömer:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Ayrıca zaten ben bu örnekleri vererek aşkın değerini anlamanızı istemiştim ama neyse:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eylemmm Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 huehueh e eylem ile oktay eylem ile engin eylem ile .......... şaka şaka :D :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 evet bence de örnekler hiç de güzel değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 La havleee:)Canım arkadaşlarım bu örnekleri vermemdeki amaç bi kez daha söylüyorum "bunları görün,bunlar gibi olmayındır"...Umarım bu sefer anlatabilmişimdir:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.