Nora Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2006 Başka bir başlık içinde kaynamış o bakımdan buraya da açıyorum. İlgisi olanların seyretmesini tavsiye ederim.. güzel video. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Astral seyahatin videosu mu olur? Güzel çalışma ama.... Müzikte tan oturmuş klip mi acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2006 Evet farkı bir anlam çıkabiliyor doğru diyorsun:) Olmaz tabii keşke olsa:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 güzel bi video çok saol...ama son anda kızın ruhu bedenine nasıl geri döndü tam yaratıkların arasında kalmıştı sonra uyandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 nora çok güzel olmuş bunu koyduğun... bilmeyenler için açıklayıcı olur .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 nora ben acamadım ben beyaz bir sayfa var okadar zaten bugün hiç bir sayfayı acamıyorum ne oluyo bana ya allah allah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 yahu bi çıkmadım astral seyahat kaldı. o kızın elindeki teknik kitabını nereden bulabilirim nora. bendekiler ile olmuyor,bak tırlatcam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kushirikato Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2006 klip güzel şarkıda eline sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2006 güzel bi video ama tam olarak gerçekleri yansıtmıyo.mesela astral seyahat yaparken kendine yaklaşamazsın çünkü yaklaşırsdan geri dönersin.daha var da geyik yapmiyim boşuna çok bilmişlik gibi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sekhem Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Çok güzel videoydu.Okuduğum bir yazıda ilk çıkış sırasında korkunç şekiller yaratıklar görebilirsiniz cesur olun diye yazıyordu onu hatırladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 ya bu kısa filmde biraz sacmalık var...kız onca saat discoda koltukta oturuyo ve gelenler hep kızın yanına oturuyo hiç üstüne oturan yok...ve seytanımsı seylerden kacarken duvardan kacmayı denemıo hadi duvar meselesini bıraktım astral daki bi insan ne dusunurse orda olur bu seytanımsı seylerden kacarken aklına bedenime geri doniim falan die bişide mi gelmio...:)aslında gusel bi calısma...hehehee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2006 Valla bana böle seyahatlar lasım butun gün işteyim sorada yatıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2006 evet videolara bakarken buna rastlamıştım,eklendiği iyi olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihatkutlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Sevgili Nora ben beğendim.video klip çok açık bir şekilde astral seyahati anlatmiş.Yapanların eline sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Çok güzel videoydu.Okuduğum bir yazıda ilk çıkış sırasında korkunç şekiller yaratıklar görebilirsiniz cesur olun diye yazıyordu onu hatırladım. bunun kaynağını öğrenebilirmiyiz. _? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 ilk çıkışta korkunç şekiller ve yaratıklar görmenin değişik sebepleri olabilir. tabi bu olay sadece ilk çıkış için geçerliyse gerçekten ilginç bi bilgi ancak değişik yaratıkları görmenin,özlelikle de ilk çıkışta görmenin sebebi bilinçaltımız olabilir... spatyumda olaylar bizim düşiüncemize göre şekillenebilir ve bizim yarattığımız bir yaratığın gerçek mi yoksa hayali mi olduğunu anlamk pek kolay değil. bu yüzden ya yardım çağılır yada o ortamdan uzaklaşılır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 ben buna katılmıyorum astral seyahat sırasında anlatıldığı gibi ilk çıkışta o tip yaratıklar veya diğer varlıklardan görülmüyo. fakat dediğin gibi o an ki insanın, psikolojik olarak bilinç altı bu tip görüntüleri ona göstermiş olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 neden görülmesin ki,engel nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 neye engel nedir_? soru biraz daha açık olabilir sanırım. sorundan anladığım kadarına cvp veriyim; görülebilir aöa dediğim gibi psikolojik ve bilinç altına bağlayabiilir yani olabilir bu olay. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 bilinçaltı sebep olabilir,ancak gerçek bir varlık neden görülemez,görmemize engel nedir ki göremeyiz? demek istemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Yani ilk çıkışta gerçek varlıklar görülmez diyorsun Firdevs, Neden? bende anlayamadım. Bilinçaltı haricinde gerçektende görülemez mi sence? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 evt bence görünmez yani bilinç altı etkilemediği sürece... yani bilinç altı ona göstermek istemediği sürece... ama bunu da herhangi bi şeye dayandırarak ta söylemiyorum kişisel bi görüştür bu söylediğim. çünkü eğer hani söylendiği gibi fazla korkma ve ürkme neticesinde bu tip varlıklar görünüyosa o zman benim ilk yaşadığımda bunlardan çok fazla görmem gerekiyordu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Anladım Ama bu birazda kişisel bir olay yani sen farklı yaşamış olabilirsin, bi başkası da farklı yaşamıştır. kimisi de görebilir yani Görülmez diyince neye göre görülmez dediğini merak etmiştim. Ben görülebileeğini düşünüyorum, yani olmayacak birşey değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 bu varlıklar çıkış anında orda bulunmayabilirler,oda içindeylken olmayabilirler... hem bilinçaltı illa görüntü oluşturacak diyei bişey yok zaten,yani sen öyle bişey yaşamamış olabilirsin ancak dikkat edilmesi gereken husus da zaman kavramı. astral seyahatteyken zamanı anlamazsınız,bu yüzden uyandığınızda da az şey hatırlıyorsanız ne kadar zamandır seyahattesiniz bilemezsiniz,bu yüzden kısa bir astral seyahat deneyimi geçirilmiş ve bu süre içinde hiç bir varlığa rastlanılmamış da olabilir. ama bu görülmeyecek anlamına gelmez düşüncen yanlış veya değil,bilemem ama ben de bu şekilde düşüyorum. görünmez deyince bir dayanağın olduğunu,bunun bir sebebinin olduğunu sandığım için özellikle sordum,yoksa herkes görüşünde tabi ki özgür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2006 klipteki o yaşlı kadın resmi görülüyor ya ne kadar cok helena blavatsky'a benziyor farkettiniz mi? 4ncü dakikada cıkıyor.. Aleister crowley'in gözüktüğü bir klip biliyorum ben de.. Necrocomicron Marduk Demon sigilleri var içinde (bunlar toplam 50 sigildir kullanmakta olduğumuz bişi).. Onu da buraya koyayaım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.