NighT_marE Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Arkadaşlar ben asral seyahat konusunda acayip ilgiliyim ama cinleri görmekten korkuyorum.Bu konuda zaten vukuatlıyım muskalarla duruyorum artık Merak ettiğim şey astral seyahat sırasında üzerimde muska bulunsa astral bedenimide korur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 korunur elinde muska yoksa bu başlıktan uygun muskanı yapabilirsin http://www.gnoxis.com/forum/wicca-and-witchcraft/15066-tarih-boyunca-kullanilmis-cesitli-korunma-sembolleri.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Bir tane var elimde ama; Cinler konusunda çok rahatsız olduğum,görebildiğim ve hissedebildiğim için yaptırmıştık bunu.Anne,baba adı ve doğum tarihiyle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perispri Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 sevgili çocuklar muskalar astral seyahattler için değildir astral seyahatlerde cinlerle karşılaşmak diye birşey yok sadece bedensiz varlıklarla tanışırsınız birkere korku herşeyi bitirir korkacaksan yapmıyacaksın merak güzeldir ama arştırmak daha iyidir kısaca emklemeden yürümek olmaz -------------------- şu güzel kafalarınızı cinlere yormayın bırakın onlarla bilenler uğraşsın parapsikolojiyi araştırın okuyun cinler ayrı parapsikoloji ayrı -------------------- sevgili belfalas korunur diyorsunda bunun astral seyahatle ilgisi olmadığını bilmiyorsun yazıktır gençler yanlış yapmayın ikisi ayrı konular iyice araştırın okuduklarınızı karşılaştırn lütfen rica ediyorum saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Öncelikle astral dünyada gördüğün korkutucu varlıklar yada karşılaşacağın varlıklar senin bilinçakltındakileri korkuların..öncelikle astral seyahat yaparken insan olarak diğer tüm enerjilerden güçlü olduğuna inanman yeterli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 bak astral seyahat sırasında benim bildiğim kadarıyla istediğin yere istediğin anda gidebilir ve gümüş kordonun(astral beden ile fiziksel bedeni bağlayan sonsuz uzadığı kabul edilen ölüm anında kopan halat,kordon,bağ) kopmadığı sürece ölmezsin üstelik sen cinler ve meleklerdende üstün eğer 3 kutsal dine inanıyorsan.. üstelik cinlerde sadece genel bir ad ve türleri var aslında ateşten yaratılanlar cin olarak kabul edilirler.. insan cin ve meleklerden üstün kılınmıştır 3 kutsal dinde bu böledir ki zarar vermesi bana göre imkansız ama gider uğraşırsan bilemicem ne yapar ama astral seyahat sırasında sana zarar gelmesi trafik kazasında ölmenden daha az bir ihtimal .. muska da ayrı bir tedbir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Ayrıca astral yapmadan önce çevrene biraz tuz serpebilirsin, yada hafif tuzlu su ile kısa bir duş alarakta diğer varlıklardan korunabilirsin..ben genelde astral seyahat yapmadan önce bedenimin ve çevremin bembeyaz bir ışıkla kaplandığını imgelerim..ve bunun beni koruduğuna inanırım..uyguladığın kendine has bir korunma uygulaması varsa onuda uygulayabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 evet tuzlu su çok iyibir korunma aracıdır tuz toprağı su ise berraklığı semolize eder hem zihnini rahatlatır hemde hislerini kuvvetlendirir .. benimde bir arkadaşım tavsiye etmişti bunu.. güzel bir yöntem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WartogheX Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Ben astral seyahate çıkarken herzaman yanımda yanan bir sigaram olur bu beni rahatlatıyor ve astral deneyimlerimin çoğunda sigaramın dumanını hissettim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Montana Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 valla her zaman yaptıgım bişey degil arkadaş ortamı oldukca çıkarım astral yolculuga wartoghex e de katılıyom sigara her yerde lazım olluyo muska konusuna gelincede muska önemlidir yanında bulundur tuz ile suyuda bir arkadaştan duymuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WartogheX Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Bir kaç arkadaşım özellikle evlerinde tütsü yerine sigara kullandıklarını söylemişlerdi ilk başda inanmamışdım ancak gerçekden etkili oldugunu gördüm özellikle filitresiz sigaralar daha çok etki yapıyor bilginiz olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 tütünü tütsü olarak yakmak neysede direk sigara şeklinde. ilginç . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Şarap falan koysak nasıl olur. Hatta arkadaşlarla topluca astrala çıkıp diğer galaksilerden birinde içeriz şarabı. Malum halka açık ortamlarda içki içmek çoğu yerde yasak:D .Orda bize kimse karışamaz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 muskalar çok çelitlidir koruyanı da vardır kötü büyü için yapılanlarıda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rinda Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Astrale çıktığın zaman zaten senin ruhsal olarak bağlı bulunduğun boyuta gidersin önce, daha alt seviyeye gidemezsin. Bu bahsettiklerin zaten daha alt seviyeden varlıklar olduğu için onlar senin boyutunu hak etmeden gelemezler. çünkü her canlı tekmül eder. o nedenle korkacak birşey yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 6 aylık konulara cevap vermek zevk falan mı veriyo ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whiteladys Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 peripsri ye katılıyorum muskalar kimsesi korumaz. ortalık yalancılarla dolu size muska diye yazıp verdigi seyin ne oldugunu bile bilemiyebilirsiniz. bazılarının icinden sehir isimleri cıkıyormus kendine güven güclü ol. cin dedigimiz varlıkları senin yüregindeki yaradan sevgisi uzak tutacaktır zaten. inanma muskaya vs biseye.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2008 sevgili belfalas korunur diyorsunda bunun astral seyahatle ilgisi olmadığını bilmiyorsun yazıktır gençler yanlış yapmayın ikisi ayrı konular iyice araştırın okuduklarınızı karşılaştırn lütfen rica ediyorum saygılar astral seyhat konusunda psişik koruma sağlayan tılsımlar sizin bildiğinizin aksine çok eski çağlardan beri kullanılır. astral seyahat, yanlızca bedeni yukardan görmek için yapılan bir çalışma değildir. spatyom yolculukları ve şamanların daha tehlikeli astral seyahat ve göğe yükselme ritüelleri vardır. buralarda da muskalar ve kristaller korunma amaçlı kullanılır. ben cinlere karşı korumadan vs. bahsetmedim farkettiyseniz o konuda. astral seyahat sırasında çok bilgili olmayan insanların ve endişesi olanların kendi yaptıkları muska ve tılsımlar kullanmalarının zararı olmadığı gibi psişik bir koruma sağladığına binyıllardır inanılmaktadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AtillaGenis Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Bir arkadaş size Çocuklar diye seslenmiş, bende size çocuklar demeliyim, benimde yaşım 45. Çok uzun zamandır parapsikoloji, sipirutualizm, ve şifacılıkla ilgiliyim. Şifacıyım. Ama hiç astral seyahat yapamadım, nasip olmadı. İsa ile ilgili bir vizyonum var, ama bilinçli bir astral seyahatim yok. Size çocuklar diye seslenen dost sanırım çok yapmış, ben merak ediyorum, tam olarak astral seyahatlerde neler görülüyor,ve neler oluyor, beni aydınlatacaklara şimdiden teşekkürler. Arada bu güne kadar öğrendiğim bilgilere dayanarak yazılacakların arasına girip bir kaç soru daha sorarsam onuda cevaplayacağınızı umuyorum. Herkese çok sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.