voyvoda Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Evin merkez noktasını bulun.Eğer bir kattan fazla ise eviniz, merkez olarak merdivenleri kullanın. Bir kadeh şarap alın ve her dönüşte bir yudum için. Kadehi sonuna kadar doldurun ve Doğuya dönüp şunları söyleyin: Aşkın, gücün ve tüm nimetlerin Hanımı Bu evin içine aşk üfle Ve havayı iyilikle dolur Senin rızanla,bu evi kutsuyorum Güneye dönün ve şunları söyleyin: Aşkın, yaşamın ve tüm nimetlerin Hanımı Bu evi huzurla ısıt Ve onun kalbini bütünleştir Senin rızanla, bu evi kutsuyorum Batıya dönün ve şunları söyleyin: Mevsimlerin, zamanın ve tüm nimetlerin Hanımı Bu evdeki her saatin mutlu geçmesini sağla Ve her anını güzelleştir Seni rızanla, bu evi kutsuyorum Kuzeye dönün ve: Dünyanın, dengenin ve tüm nimetlerin Hanımı Bu sınırların içerisini koru Ve tehlikelere karşı güçlendir Senin rızanla, bu evi kutsuyorum. Deyip tüm yönlere 2 kez daha dönün ve şunu söyleyin: Kutsandın! Şarap kaldıysa eğer onu da kafanıza dikip bitirin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ben buna çok benzer bir ritüel uyguluyorum ama gittiğim yöne kutsanmış tuz ve fesleğen serpiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OriaS Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ilginç bunuda bi denemek lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 gül suyu ve sirke kullanıyorum biraz garip kokuyor ikisi bir arada ama işe yaradığına inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.