voyvoda Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Beyaz veya krem rengi(en iyi sonuç bunlarda alnıyor) eşarp 4 tane karanfil (ağız kokusu için ağıza atılanlardan) bir tutam fesleğen bir tutam adaçayı menekşe veya vanilya yağı(yada istediğiniz daha rahatlatıcı bir şey) siyah keçeli kalem beyaz kurdela eşarpı serin. Adaçayını, 4 tane karanfili, fesleğeni eşarpın üstüne yerleştirin ve 2 damla yağ damlatın. Eşarpı üstten toplayın(para kesesi gibi) ve beyaz kurdela ile bağlayın. Eşarpın üst kısmına sizi rahatsız eden kabusu çizin(örümcek,düşmek vs) ve eşarpı yastığınızın altına koyun ve onunla uyuyun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OriaS Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 sarımsak yerine başka bişi kullansak olmazmı, iğrenç kokuyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voyvoda Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ya aslında ben bunu bi yerden çevirdim ve orda "4 cloves" die geçio clove hem sarımsak hem de karanfil anlamı taşıyor ve eğer karanfil anlamında olsaydı pinch yani bi tutam derdi ama 4 tane dediğine göre sarımsak olmalı diye düşündüm ama karar sizin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 ya aslında ben bunu bi yerden çevirdim ve orda "4 cloves" die geçio clove hem sarımsak hem de karanfil anlamı taşıyor ve eğer karanfil anlamında olsaydı pinch yani bi tutam derdi ama 4 tane dediğine göre sarımsak olmalı diye düşündüm ama karar sizin cloves karanfilin iç kısmı...ağız kokusu için ağıza atılır ya hani..onlardan...çiçek kısmı carnation diye geçiyor bildiğim kadarıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
voyvoda Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 cloves karanfilin iç kısmı...ağız kokusu için ağıza atılır ya hani..onlardan...çiçek kısmı carnation diye geçiyor bildiğim kadarıyla hmm çok sağol ya =) ben de tedirgin oluordum hangisi geçerli diye nese öğrendik sonunda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Ben kabus gibi durumları yaşamamak için 1 damla lavanta yağı ve 1 damla sandal ağacı yağını bir miktar suyun içine damlatırım,odaya yaydığı enerji ve koku hem kabus görmeyi engeller hem de odanızdaki var olan negatif enerjiyi eritir,bedensiz varlıklara karşı koruma kalkanı oluşturur hemde uyku sırasında aroma terapi görmüş olursunuz ,denemenizi öneririm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 lavantayı kese içinde yastğımın altında tutarım ben(kabus için değil) lavanta sahip olduğu sedatif (sakinleştirici) maddelerden dolayı stresi alır ve daha rahat bir uyku sağlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2008 evet bunu duymuştum..benim en çok sevdiği bitkidir lavanta.. evde lavantalı saf sabunları kullanırım dolabımda kutu içinde tutarım... çok severim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 bir keseye bir kabus mu çiziliyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.