mysteriouslady Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2008 (düzenlendi) http://img515.imageshack.us/img515/6582/fchim6913546lu5pr3.jpg Çin Ordusu http://img515.imageshack.us/img515/1873/frusm6a6232ffg5cb8.jpg Rus Ordusu:p Nisan 9, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
revbahar Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 türk ordusu olan varmıydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 türk ordusu olması lazımdı yawf şöyle delikanlı askerlerimiz filan x] hatunlarda gözülmiş ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Allah hepimize Rus ordusuyla savaşmayı nasip etsin diyorum bu resimler üzerine:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Allah hepimize Rus ordusuyla savaşmayı nasip etsin diyorum bu resimler üzerine:D Savaşmayalım sevişelim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Savaşmayalım sevişelim :clapping:iyidi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sessizgemiler Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Allah hepimize Rus ordusuyla savaşmayı nasip etsin diyorum bu resimler üzerine:D direk türk kızları erkerkleri diskalifiye eder ellerinin hamuruyla pek bi güzel savaşırlar rus ordusuyla her bir türk kızının gücü = 100 kaplan gücüne eşdeğerdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Allah hepimize Rus ordusuyla savaşmayı nasip etsin diyorum bu resimler üzerine:D Amin Paylaşan arkadaşa teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2008 Savaşmayalım sevişelim Valla benim de emelim o. Ancak belli etmek istemedim. Bakarsın mataralarına ilaç atarız. Nuri Alço'yla büyüdük ne de olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gredeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2008 bunlar niye etek giymemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2008 türk ordusu olması lazımdı yawf şöyle delikanlı askerlerimiz filan x] hatunlarda gözülmiş ama puhahahahhahahhaha :rofl: hatunlarda nası gözün kalmışsa ''gözülmiş'' yazmışsın :rofl: azının suyunu sil puhahahahhahahahha:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.