Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2008 http://img394.imageshack.us/img394/7201/282066du0.jpg Tür : Dram // Gerilim // Suç // Gizem Gösterim Tarihi : 14 Mart 2008 Yönetmen : Wai Keung Lau Senaryo : Hans Baure, Craig Mitchel Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak Müzik : Guy Farley Yapım : 2007 ABD Oyuncular Richard Gere (Erroll Bab) bage, Claire Danes (Allison Lowry) , KaDee Strickland (Viola Frye) , Ray Wise (Bobby Stiles) , Russell Sams (Edmund Grooms) , Avril Lavigne (Beatrice Bell) Yıllarca cinsel suç işleyenleri yakalamaya çalışmakla ruhunda derin yaralar açılmış paranoyak ajan, bir yandan ajandasındaki suçlulardan biri tarafından kaçırıldığına emin olduğu bir kızı bulmaya çalışırken, bir yandan da kendi iç dünyasına karşı savaş vermektedir. Yanında çalışmakta olan Claire, bir yandan işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmeye, bir yandan da amirini kanunun yanında tutmaya çalışmaktadır. Kuzuların Sessizliği ve Se7en gibi toplumun kıyısında kalmış kişiler üzerine gelişen gerilim filmlerinin yolundan giden THE FLOCK, Hong Kong’lu yönetmen Andrew Lau’nun ilk İngilizce filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 gecenlerde izlemistim:) cok sevmesemde sıkılmadan izledim zaman gecirmek icin izlenebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Richar Gere son yıllarda gerilim filmlerine ağırlık verdi, merak ettim filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2008 Richar Gere son yıllarda gerilim filmlerine ağırlık verdi, merak ettim filmi. aslında gerilimlik pek bisey yok filmde:) hatta biraz classic bi kurgu richard gere adına bi izle derim:) izledikten sonra bekliom yorumunu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 filmde işlenen harika bir konuydu, canavarlar ile savaşırken canavar olmamayı garanti etmek gerekir, yoksa onlardan bir farkın kalmaz. Pislik pislikle temizlenmez, asla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.