whitepower Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2006 Özellikle bu dönemde günlük hayatımızda sinirlenmeden durabildiğimiz anlar o kadar az ki....Ama çoğu zaman karşımızda bir muhatap bulamadığımızdan ya da sinirlendiğimiz kişi çok sevdiğimiz bir dostumuz ya da bir aile ferdimiz olduğu için onlara karşı tepkimizi çoğu zaman gösteremiyor ve içimize atıp,kendimizi yiyip bitiriyoruz....İşte bu konuyu bu yüzden açtım...Alışverişten sonra fiş vermeyen bakkal-market sahibi-çalışanlarından tutun da apartman ya da iş yerinize girerken selam vermenize rağmen sizi sallamayan insanlara...Ya da kim bilir sınavda çok kazık sorular sormuş olan hocanıza karşı içinizdekileri boşaltabileceğimiz bir yer olsun istedim...Tabi bütün bu sinir atımlarında kullandığımız kelimelere özen göstermemiz hem bu konu için hemde kendi üyelikleriniz için vs faydalı olacaktır.... -Lisede bi dönem yanında oturduğum ve matematik sınavında kopya vermeyip,bütünlemeye kalmama neden olan Güner Ö....Allah seni nasıl biliyosa öööle yapsın emiiiii püüüüüü senin arkadaşlığınaaaa:) Evet buyurun "ASABİYE KOĞUŞU"na...... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Kimse bişiye kızmıo galiba bu hayatta:)İyi tek asabi olarak ben dewam ediyim bari... Yazın Bozcaadaya geçerken gece feribot var mı diye sorduğumuz ve bize var diyerek adada kalmamıza neden olan görevliiii seni de allah nası bilosa ööle yapsın emiiiiiiiiiiiiii:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 bütün sülaleme sevgi dolu sözcükler sarfettikten sonra benden dayak yiyen ve daha sonrada benden yediği dayağa katlanamayıp beni yaşça büyük arkadaşlarına dövdüren çocuğa karşı asabiyet haznem bayabi genişlemiş durumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 hahahavhercle ciddimisin bende tıpkı senin gibi beni çekemeyen ve bana türlü işlerimde nazar değdiren kem gözlere sevgi dolu sözcükler söylemek isterim (siberin kulakları çınlasın) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 halaaaa 10 kasımlarda ''bu ne abıcım yaa abartıya bak sabahtan berı bı mustafa muhabbetıdır gıdıo ne demeye yaygara yapıyorlarsa '' dıyebılen ınsanlar var ya işite onları allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 öyle diyen varmı cidden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Evet yavaş yavaş açılıyoruz dostlarım:)Burası bi nevi terapi odamız olacak umarım:) Her gün televizyonda görmekten bıktığım nice sanatçı ve sanatçıcıkların da allah bin türlü...Tööbe töööbe çıkmayın artık televizyona yaaa nereye baksam siz warsınız yeter beaaaaa!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 yaaa ne yazıkkı var adamla kavga edıyodumda tamam sakın ol deyıpte ayırdılar neden dıyorum bu kının cevapta vermıyo işte ona cok sınıır oluyorum uleeen fırat abıı gene sınır ettın benı bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Bütün bakkal çakkal çok uzakta diye her şeyi on katı fiyata satan çanakkaledeki site bakkalıııı olm kıl oluom sanaaa....Nası da açamadın bu yaz ama belediyeden cezayı yiyince:)Haaa bide senin kolalarını falan bi güzel küçüklere dağıttık:)Hakkını helal et artık:)Attıın kazıkların yanında fazla bişi diil 20 kasa kola ama idare et.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Bozuklukları teek tek uzatarak vapur kaçırmama sebep olan ido gişelerine....sabah sabah asabiyetin doruklarına çıkıyorum sayelerinde:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2006 ben bide şeylere sinir oluyom el şakası yapanlara bide yapma dediğin halde yanındaki diğer insanların gülmeleriyle daha da çoşkulanarak iice abartan insanlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 Sinirlendiğim zaman beni etkisiz hale getirmek için gıdıklayan ve bu yüzden küfürlerime hedef olan tüm arkadaşlarım sizi de Allah'a havale ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 istanbul büyükşehir belediyesi yahu kazdınız kazdınız ne kaldı??? avcılar yolları 2 senedir bu halde, atakoyden itibaren istanbul tanınamaz halde... yahu çabuk tutunuz elinizi yeter yahu hergün çamur oluyor ustumuzbaşımız :S bide üniversite kapısı yapılmayan dünyanın en eski 2. üniversitesinin talihsiz ögrencileri olmaktan bıktık kapı istiyoruz kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 İşteee buuuuuu....Evet Erst_quer arkadaşımız bi insan nasıl delirtilir durumunu bizlere açıklayan çok hoş bi yazı yazmışşş...Bu büyükşehir belediyesine ben de kılım ayriyeten...Ulan 1500 kere İstiklal caddesinin zemini değiştirilir mi ne harcıonuz bizim vergileri üleeeeennnnnnnn.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 her sabah simit aldığım bakkal amca, gidecek başka yerim olsa walla oraya gidecem, sabah sabah nerden buluyon bu kadar lafı, zaten zor yetişiyom işe bigün laf yiycam senin yüzünden, uyandığımda kabusum oluyosun yeter ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 iki yüzlü insanlara çok sinir oluyorum bu yüzden iki gündür doru düzgün uyku uyumadım söyleyecek sözde bulamıyorum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Dün yaptııım saçmalıktan dolayı kendimi öldüresim var....Bi daha yapacan mı üleeeeyynnnn??? -Yok aaabi wallaaa yapmıcam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Dün yaptııım saçmalıktan dolayı kendimi öldüresim var....Bi daha yapacan mı üleeeeyynnnn??? -Yok aaabi wallaaa yapmıcam:) dün ne yapmıştın ki. benim asabiyetim saman alevi gibi çabucak söndüğünden bişey yazamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Dün ne yaptıım bana kalsın üzgünüm...Ama bu yazıyı okursa eminim anlayacaktır kime yazmış olduğumu:) Sen de hemen bişiye kız sonra günah çıkarma bölümünde de sinirin geçince özür dilersin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lospichos Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 motorumla giderken sıkıştıran sürücülere illet oluyorum... ve de çocuklarına beni göstermek için aynı hızda seyreden araç sürücüleri . bir gün alırım elime kaskımı kafanızda paralarım ona göre 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Ayrılalı neredeyse 1 yıl olmasına rağmen bu gün beni arayıp kendisini haaalaaaa köpek gibi sevdiğimi söyleyebilecek kadar denyo olan eski kız arkadaşım...Allah akıl fikir versin:)Beni kötü kötü konuşturacan....Bi sene oldu be aramıom sormuom seni ,manyak hala bi de kalkıp seni sewdiimden bahsedion:)Ben bi başkasını sewiom:)Nıhahahaha çatlaaaaa...Denyooooo:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 hadi yaaaaa...ne çok güveniyomuş o kızda kndine. sen öyle diyince aklıma geldi bak çok kızdığım vehala kızgın olduğum bişey. kendisinden kesin bi şekilde ayrıldığım ve adını bile duymak istemediğimi belirttiğim ömrümün en büyük hatası.valla çok ağır kelimeler kullanmak geliyo içimden ama onun için günaha girdiğime değmez be.ben telefonlarına bile çıkmazken gidip evime babamın adına kargo gönderen dengesiz.bana kastı varsa direkt söyleseydi de gebertseydim bir güzel.beni aileme küçük düşürmeye ne hakkı vardı ki.ne sanıyo kendini anlayamadım ki. hı bide sayesinde bidahaa kuoföre gitmiyorum en son gittiğim hiçbir sıfata layık olmayan kuoföre de çok kızgınım.söylediği cümle yüzünden onu öldürmek istiyorum. bi de kendime kızıyorum bu iki olaya da sebebiyet verdiğim için.en azından ikincisine anında müdahale edebilirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Babanın adına kargo mu ..aha nası yaaa? Onu vurmak lazımmış Dolunay:wallbash: Bu aralar asabımı zorlayan tek şey hocalarım....birde çalar saatim var tabii....birde telefonumun alarmı...birde bunlara rağmen yataktan kalkamayanben... Çok asabiyim çok:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 hı ben de ikide bir hattımı bloke eden kardeşimden bıktım puk kodu da kayıp deli olcam yaaa bu arada toplu değişim söz konusu yeni avatarlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.nora senin avatrın süper eftalyanın verdiği resim değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Gece 4 te yatmama rağmen sabahın 7sinde beni arayıp erkek arkadaşıyla sorunları olduğunu söyleyen hatun arkadaşım beni kıl ettin:)Benim de uykuyla sornlarım var ben seni gece 4 te arayıp uyuyamıyorum diyormuyum?Beni bi daha uyandırırsan erkek arkadaşını arayıp bu kız seni aldatıyor dicem haberin olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.