biggang Oluşturma zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2008 ne olduguna anlam veremedim dun aksam kendim cektim ve ben cekerken orada kimse yoktu.. resim fake yada photoshoplu degil.. direk cektigim gibi ekliyorum.. resmin alt kisimlarinda gozume bir sey takildi... http://img383.imageshack.us/img383/2005/16032008015js6.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bozkurt50 Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 sağ alt köşede bi süliet var galiba o mu takıldı gözüne ?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 evet o takildi gecenin saat 2 si idi mehtap cok guzeldi ve cektim, cektikten sonra o siluet takildi gozume... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 fotoğrafın çözünürlüğü yüksek olsaydı daha iyi anlayabilirdik.bir şeyin gölgesi weya yansıması gibi değil ilginç. daha yüksek çözünürlükte bi kaç fotoğraf çekmeyi daha dene bence belki yine yakalayabilrsin?. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Karanlikrahip Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 bencede ilginc. daha net olmali foto Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 bir iki resim de daha fark ettim, cep telefonundan cektim, flasi yok, ama beki resmi kucultsek vs, yardimi olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 zannetmiorum ama dene istersen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 ilginç bir şey bence eğer o bir paranormal varlık ise bir daha dene belki freddy'nin dediği gibi bir kez daha çıkar.. anlamadım pek ama sarımsı bir şey bilmiorum çözünürlükten dolayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 bir kac resimde daha var, ama siteye koydugum zaman cok berbat oluyor, cep'den gece cektim cunku, basi gozu ve sakalli cok belli.. gecenin 2 sinden sonra deniz kenarinda hic kimsenin yuruyuse cikacagini sanmam ben... olsa zaten gorurdum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 ne gördüğünü sen daha iyi bilirsin elbette ama bana da ışık yansıması gibi geldi. zaten senin de dediğin gibi cep telefonu ile çekildiği için çözünürlüğü çok kötü bu sebeple net bir şey demek mümkün değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 PC'mden kaynaklı galiba ben resmi göremiyorum şu anda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 pc den ben görüorum çünkü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Keşke net olarak görülebilseydi.Fakat resimde ilginç bir durum olduğu sezgisi uyandı yinede bende... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xl_xxy Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 oldukca enteresan... ne dir acaba kimsenin tam olarak bi fikri yok sanırımm bence sen arkadasımızın dediği gibi yüksek çözünürlüklü bi cıhaz yardımıyla dene belki objektifin takıla bilir tekrar. o zamn belki belli olabilir ne oldugu...ama sunu solemeliyimm oldukca korkutucu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 ben resmi cekereken orada kimse yoktu , cektim resmi baktim, bir sey gozukuyor, isik yansimasi olamaz, cunku isiklar yolun ortasinda ve ancak ciliz bir cakmak gazindan cikan isigin ortaligi aydinlatmasi gibi , bir kac program yardimi ile resmi duzeltirsek belki bir sonuc aliriz.. digtal kamera ile bu gece nobetteyimm, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mole Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 çözünürlükle ilgili arkadaşlar bence.bende farklı bir durumla karşılaştım.çözünürlük değişince insan suretlerindede değişim olabiliyor.gerçek olabilir belki ama dijital kameranın azizliğide olabilir:D.ve bu azizlik her dijital kamerada olmuyor..başka bir dijital kamera ilede çek bence çözünürlüğü sınama sadece.resime dikkatli bakınca garipliklerde var..silüete odaklanırsanız göremiyorsunuz:D.yada ben yanılıyorum.çözünürlük tam olsa yorum yapacağım ama olmuyor işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 resmi paintde negatif yaptım fakat yine birşeye rastlayamadım daha çok bi ışık yansıması gibi göründü . sen yinede nöbetde kal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 gece el ayak cekildikten sonra.. dun gece 2' falan di ben cektim o rsmi o da mehtap vardi onu cekmek amacli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Foto biraz aydınlattım ayrıca bunun dısında bircok filtreye tabi tuttum ve bi insan olsaydı negatifinde kesin olarak gozukurdu..bu bi insan degil ve bedensiz bi varlıkta degil bana kalırsa sadece bi yansıma cam arkasından cektiysen yada sen cekerken arkanda biri varsa yada bi camdan yansıma yada telefonun merceginden falan herseyden olabilir:) yani korkma fotoda sakallı gozluklu bi adam yok bisey var ama bu insan degil orası kesin:) http://img510.imageshack.us/img510/5186/dslakdslakdlsakdlaskdlaps2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 http://img158.imageshack.us/img158/4854/17112007004dk6.jpghttp://img158.imageshack.us/img158/4854/17112007004dk6.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 fotoğrafta çıplak bir varlık figürü açıkça görülüyor...eğer cam arkasından çekilmediyse (ki biggang cam yoktu diyor) bu fotoğraf gerçekten de kayda değer bir fotoğraf olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 İlginç bir görüntü.Tesadüf olabileceğini düşünüyorum.Piksellerden kaynaklanan bir hata tesadüf eseri böyle bir şekil çıkmış.Ama bilemem tabi :S -------------------- Bu resimde iki farklı enteresan cisim var...5 dakika içinde resim koyuyorum... -------------------- http://img98.imageshack.us/img98/2895/16032008015js6kopyalafl3.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByConstantinE Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Sağdakini çok önemsemedim ama soldaki yüz inanılmaz :S resimi biraz editlemeye çalıştım ama pek beceremedim gene de koyayım; http://img393.imageshack.us/img393/4351/16032008015js6fq8.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 mezarlıkta çekilmiş gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oparlor Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 güzel resim:D -------------------- sabah çekilmiş fotoğrafıda senmi çektin aynı yermi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.