birunsatan Oluşturma zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2008 Geceyi Tutustururken Veda Haykirisin Genç ölümler mevsimindeyiz. Firsat tanimiyor veda sarkisina, Ansizin bir haykiris Ve göge kazinan hosçakal! Genç ölümler mevsimindeyiz Hizla geçiyor yanimdan kardeslerim Acinin çiçekleri sariyor bedenimi. Simdi durulmaz bir denizde dalgadir kalbim Ömrünce kayalara çarpmaya yazgili. Neredeyse terkedecek gülüsüm beni Gözbebeklerimi bogmakta agrilar. Tam elveda zamani derken Insafsizca tutuyor yakamdan hayat. Yitirdim kizimi bir bahar günü Oysa ne kadar da basindaydik yolun, Çiçekler atsin isterdim mezarima Bir de fethetsin sevda büyüsünü Ferah Ve kendinden emin. Yetim birakip yarim kalmis sohbetleri Yildiz suretinde mekan tuttu Bir okyanus gögünü Gülüsü yakamozlara armagan. Bu nasil sürpriz ey uslanmaz çocuk. Sevinci kanatlarinda tasimayan! Dilek'le baslayip Günes'le bitirdin türkünü Kir çiçegi soyundandi ömrün, Yalin Dehsetli güzel Ve hoyrat ellerin incittigi. Yürüdün üstüne ölümün Sokak çatismalarinda Iskencehanelerde, Asla egilmedi basin. Bir isçi boraniydin Seninle kanatlanirdi son molotof Omzuna yaslanirdi meydandaki yarali Cüretine tutunurdu sorgudaki! Isigini sunarak yildizlara Ölümü kendi dilinde yendin Günes kiz Ölümsüzlüktür bu. Bagisla gözyaslarimizi Siyrilip kusatmasindan hüznün Kolektif sevinçlerde anacagiz seni, Sevdigin ezgilerde Ve barikat boylarinda. Bilmelisin ki, O bir an belleksizlesen Ellerini parçalayan kuvvet Yerle bir edecek lanetli karargahlari. Sanciyla dogrulurken gün Tereddütsüz bir yürekle Nöbete kosuyor yoldaslarin "O'nun yaptigi isi istiyorum" diyerek! Öfke bir yeralti yangini Birikiyor sonsuzca. Geceyi tutustururken veda haykirisin Dirençler serpti ömrümüze Silkinip Delikanli bir namluya dönüstü irademiz, Iste pariltili yumruklariyla and içiyor gençler Sonsuz bir askla dövüsmek üzre! Ne mutlu yoldasiz Günes’lere, Ayni mecrada akiyoruz özgür safaklara Asi bayraklarimiz Dünyayi saran yüreklerimiz Ve amansizligimizla kavgada. Bilinsin Incitmekten korkacagiz bir karincayi Kanayacak gönlümüz aç çocuk görüntüleriyle, Duraksamayacagiz fakat Cehenneme göndermekte düsman sürülerini, And olsun And olsun And olsun! Şafak Tamer.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.