darkjeanne Oluşturma zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2008 http://site.mynet.com/alied_girls/_ntihar.bmp Resimde intihar etmiş bir kadının masasını hayal etmeye çalıştım. aşağıdaki resimde de minyatürleşmiş bir okyanusta yani bir lavaboda batan gemiler ve neredeyse terkedilmiş bir ev olarak düşündüm. http://site.mynet.com/alied_girls/okyanusminyat_r.bmp 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 fikrini sevdim dark Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
morvesiyah Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Kompozisyon harika tebrikler. Ama teknik eksiklik var daha iyi 1 makine ve derinlik konusunu kullanabilecegin 1 lensle mumkunatı varsa uygulamanı öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 guzel calisma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 ilk resimde düşünce güzelmiş ama çekim iyi değil..eski türk sineması misali.. hoş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 kumarda kaybedınce ıntıhar etmıs sanırım kadın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2008 Teknik tabii tartışılır ama bu biçimde bir çalışma bence kesinlikle takdire değer:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ilk fptpğrafta bulanıklıkla iyi bişeyler anlatabilirdin fakat etraf öyle bi karışık ki remen şaşı bak şaşır ama ikinci resimde loş bir kırmızı-turuncu ortam olsa arka fon siyaha yada mor-mavi ye yakın olsa olucakmış gibi duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ilk fptpğrafta bulanıklıkla iyi bişeyler anlatabilirdin fakat etraf öyle bi karışık ki remen şaşı bak şaşır ama ikinci resimde loş bir kırmızı-turuncu ortam olsa arka fon siyaha yada mor-mavi ye yakın olsa olucakmış gibi duruyor Kompozisyon harika tebrikler. Ama teknik eksiklik var daha iyi 1 makine ve derinlik konusunu kullanabilecegin 1 lensle mumkunatı varsa uygulamanı öneririm. belirttiğim gibi acemi çalışmalar ve fotoğraffmakinasıyla bile çekilmemiş. yazın fotoğraf makinası alabilirim inşallah . Şimdi alamamamın sebebiyse okul ..sınavlar ... yazın daha güzel çalışmalar koymak isterim ayrıca öneriler ve eleştiriler için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 aslında her türlü makinayla kurgun gağlam olursa iyi şeyler çıkarabilirsin ve sana kim ne derse desin umudunu kaybetme hatta hırslan ....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
moonspell Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 çalışmaları beğendim ancak detaylarada dikkat etmelisin bence etraftaki yabancı maddelerden söz ediorum umarım devamı gelir tebrikler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
morvesiyah Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 Merhaba eleştirmek için değil takdirden dolayı yazdım harika düşünmüşsün.. Eminim gerekli ekipmanın oldugunda profosyonel işler çıkarabilirsin bu düşünce gucuyle basarılar : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 http://site.mynet.com/alied_girls/model1-.bmp Model:Ecem Çekim Kalitesi:2 mp http://site.mynet.com/alied_girls/model1.jpg Model:Ecem Çekim Kalitesi:2 mp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2008 Mp olayını halletmen lazım. Çünkü fotoğraf üzerinde oynamada yapınca kaliteyi epey boğuyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2008 hayal gücün cok kuvvetli diye düşünüyorum senin gözüden bakamadım ama paylaşım için tşk ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.