boogee Oluşturma zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2008 gecenlerde mail adresime gelen bi mail ile aldıgım acı bir haber.... sitemizde fotograf bolumunde calısmalarını yayınlayan Yasemin Dilan ( nick:Sevda Cicegi) 15/03/2008 tarihinde babasını hastaneye goturken gecirdigi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmistir... Ailesinin ve sevenlerinin bası saolsun...huzur icinde uyu.... Yasemin'in sitemizde yayınladıgı calısmaları----> http://www.gnoxis.com/forum/fotograf/17693-fotomanipulasyon%3B-yasemin-dilan.html Deviantart Sayfası ----> http://sevdacicegi.deviantart.com/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun demekten başka birşey gelmiyor elden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ailesine ve yakınlarına bas saglıgı diliyorum..cok acı bi haber bu.. buna inanmak ve alısmak güc olcak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 A aa şok oldum birden:ohmy: Çok üzücü bir haber... sabır diliyorum yakınlarına... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ahaa valla ne diyecegigimi bilemiyorum..yakınlarına sabır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 vefatından bi gun once konusmustum...garip ya...tanısalı bi ay olmasına ragmen gelemedim hala kendime...o iyi niyeti yardımseverligi geldikce aklıma....ailesine sabır diliorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 resimler gerçekten müthiş şeylermiş yaa Allah rahmet eylesin huzur içinde uyusun ben hiç tanımadım ve bi garip oldum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Mekanı cennet olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ailesine ve yakınlarına bas saglıgı diliyorum,mekanı cennet olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 hani forumlarda tatsız şakalar olur arkadaşımızı kaybettik falan diye ne yalan söyliyeyim önce öyle bir şey zannettim. çok üzüldüm , mekanı cennet olsun . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 acıkcası maili gordugmde bende ole sandım ama deviant sayfasındaki journal kısmındada aynı haberi gorunce haberin dogru oldugunu anladım...ve hala bu bi saka demelerini bekliorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 daha dün mesaj atıcaktım kendisine...çok güzel çalışmaların vardı neden sessizleştin diye...geleli çok az olmuştu ancak yeteneği ve alçak gönüllülüğü beni çok etkilemiş ve aramızda olduğundan dolayı çok sevinmiştim...kendisini hiç tanımamama rağmen bu haber beni gerçekten çok üzdü...mekanı cennet olsun...söyleyecek çok şey bulamıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serda Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 allah rahmet etsin.tüm yakınlarının başı sağ olsun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 biri lütfen şaka desin arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2008 Gerçekten üzücü bir haber, akadaşımıza Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun ve sabır diliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2008 Yakınlarına başsağlığı dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.