AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 17, 2008 3 damla günlük ağacı yağı 3 damla selvi yağı 3 damla sandal ağacı yağı Bu yağ karışımı iyiye giden evlilik bağını daha da güçlendirmek için veya kötüye giden bir evlilik ilişkisini düzeltmek için kullanılır.Eşinizle beraber olduğunuz zamanlar eclilik yağı ile kutsanmış pembe veya mavi renkli bir mum yakabilirisniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 peki bu sadece evlilik için mi yoksa genel anlamda aşk ilişkileri için de kullanılabilr mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 yada evliliğe giden bir ilişkiyi hızlandırmak için vs.vs. birde şu kutsama işi yani sadece bunu cadılarmı yapabiliyor ben yapmak istiyorum evlenmek üzere olduğum öküz bir sevgilim var ama neden duruyor anlamış değilim bunu ben yapamazmıyım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 genelde evlilik için ama bilirsiniz bazı ilişkiler evlilikten farksız olabiliyor uygulayabilirsiniz,denemeni öneririm tears of rain Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ya peki bu kutsama nasıl oluyor biraz üstü kapalı veriyorsun eğer sakıncası varsa pm de atabilirsin ama sanmıyorum ve birazdaha detaylı anlatmanı rica ediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Açıklamakta bir sakınca yok mumları kutsamak yağlamak anlamına geliyor yani kullanacağın bitki özyağını işaret parmağına damlatıyorsun ve kullanacağımn mumun altında başlayarak çevirerek üstkısmınından ortasına gelene kadar yağlıyorsun ve bu işlemi yaparken büyü niyetine odaklanıyorsun..Buna mumların kutsanması diyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ben daha çok özveri gerektirdiğini düşünmüştüm hafta sonu bunu deneyeceğim ve sizlerle burada paylaşacağım teşekkür ederim antidoto ama en önemli nokta konsantre olmalı tekrar teşekkürler haa birşey daha çok oluyorum ama merak işte bunun etkisini göstereceği zaman varmıdır yoksa tamamiyle gücünlemi alakalı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKHENATON Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 yanlız böyle giderse bu yağ satanlar köşeyi dönecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 belirli bir zamanı yok ama büyüler yeniay ve dolunay dönemlerinde yapılırsa daha etkili olur mesela bu cuma 21mart2008 dolunay dönemi..ideal bir gün.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 mm çok mersii:) muhakkak denemek istiyorum inş aksilik çıkmaz( uygulamadan değil benden kaynaklı) -------------------- ya pek sevgili modum peki ortam nasıl ,olmalı bu yağları karıştırıştırıp öylemi kutsanıyor mum ve sadece birlikte olunduğu zamanmı yakılmalı yani ben benim uyuşuğu dolunayda pek iç açıcı birşey değilde tek başına olmazmıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Uyguladıktan sonra acaba olur mu diye sakın düşünme uygulamayı yap ve akışına bırak..günlük hayatına devam et..tüm büyüler için böyle yapmalısın..yaptıklarının hayata geçtiğini göreceksin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 ben bunu yapamam otokontrolüm henüz okadar iyi değil ama yapmaya çalışırım çok saol canım -------------------- ama romantik bir ortam olursa uygulamayı yaptığımı unuturum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 peki bu bahsedilen yağları nerden bulabiliriz? heryerde bulunabilecek yağlar değil çünkü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Karanlikrahip Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 zeytin yagi ilede cok guzel buyuler var. tarihte mesh etmek icin filan cok kullanilmis, bi ara yazarim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2008 aktarlarda bulabilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 yada evliliğe giden bir ilişkiyi hızlandırmak için vs.vs. birde şu kutsama işi yani sadece bunu cadılarmı yapabiliyor ben yapmak istiyorum evlenmek üzere olduğum öküz bir sevgilim var ama neden duruyor anlamış değilim bunu ben yapamazmıyım:) Dumur oldum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Dumur oldum. sebep??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Sebebi yazmak için bile düşündürdün beni baya Kısaca, erkek arkadaşını üzerine saldırttırmak için yapıcaksın bunu o beni dumur etti, birde uyuşuk felan yazmışsın :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 hayır üzerime saldırmak için değil tabikide sadece velenmek için neyi beklediğini bilmiyorum bu yüzden uyuşuk yine aynı konuyla alakalı uyuşuk yoksa başka türlü uyuşuk muyuşuk değill:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yanlış anlamışım İşine karışmak olarak algılamazsan eğer, olayı akışına bıraksan, kasmasan, kastırmasan ? Belki senin için uygun kişi o diil, doğum - evlilik - ölüm kadersel olaylar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 zaten yapabileceğimide pek sanmıyorum ya olacak birşeyde hızlanması içindi sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.