Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2006 bugün can kırıkları yağmurlar vazgeçtim dünyadan bu aşk fazla sana fırtına perdeler sigara mayın tarlası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2006 ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 süper olmuş ya ellerine sağlık cok saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2006 rica ederim begenmenize sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest MUSTAFA72-47 Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 ÇOK GÜZEL BUNDAN İYİSİ CAN SAĞLIĞI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 çok ii bi düşünce,, kutlarım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2006 Blaze müthişsin saol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
curtains Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 elıne saglık valla super olmus... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 arkadaslar az bekleyın cok super hıc bıyerde bulamıyacagınız koser goruntulerını upload edıorum sonra sızınle paylasıcam sabırsızlanmayın gelıo :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Mükemmel paylaşım dostum.Türkiyede yetişen her yönüyle kendini geliştirmiş ve yeniliklere açık sayılı sanatçıdan biri.Popülerlikle uzaktan yakından ilgilenmiyor o içinden gelenleri gitarına döküyor sadece..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2007 arkadaslar az bekleyın cok super hıc bıyerde bulamıyacagınız koser goruntulerını upload edıorum sonra sızınle paylasıcam sabırsızlanmayın gelıo :D:D nihtwwwiiiissssshhhh nerde konser görüntüleri??? ya konseride ayrı bi güzel oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Bayılıyorum şebnem feraha hep benlik şarkılar yapıyor.Konser görüntülerini ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2007 uçtu konser görüntüleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2007 durun yaaaa ucmak yok modemım bozuktu kac gundur yoktum ortalıkta işte ıkı tane upload etmıstım onceden onları yayınlıyabılıyorum cunkı daha az once format attım oc ye :::::::::::::::::::::::YENİDEN DOĞUP GELSEM:::::::::::::::: ::::::::::apocalyptıca ile yaptıkları calısmaların kamera arkası ::::::: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2007 nihtwish saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2007 bunlarda yenılerı :D :::çakıltasları selcuk unı. :::::::: (super kıyafet super performans ) :::: iyi-kotu zaga lıve :::::::::::: :::::: izmir konseri ::::: (goruntu ve ses kalıtesı cok ıyı degıldır konserden cekım ıste ) :::: sebo resım slayt şov ::::::: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 ben bu şarkıyı dinlerken iliklerime kadar üşüyorum...sözlerinde kendimi buluyorum..sizlede paylaşayım dedim...baktım yoktu işşallah bi yerden çıkmaz... YouTube - Sebnem Ferah & Teoman - En Güzel Hikayem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2007 en güzel hikayem;)gercekten cok guzel bı parca paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 benimde cok sevdiğim ve etkilendiğim bi parca klibini görmemiştim cok saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ewRReKzhM3Q Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 bir tanju okan klasiği ama şebnem ferahın sesinde yeni bir güzellik kazanıyor... http://www.yasaktube.com/index.php?tag=kad%C4%B1n%C4%B1m+%C5%9Febnem+ferah&type=tag Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terketme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadınım Hatırla o günü karşıki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilkbahar sabahım Sen Sönmüş bak ışıklar ev nasıl karanlık O ılık aydınlık yuvamız soğumuş Geceler bitmiyor ağlıyorum artık Sen kadınım Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış herbiri bir yerde Sanki hepsi hasret senin nefesine Sen kadınım Bana bıraktığın bütün bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam artık anlıyorum Sen Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle o kapıyı kapat Elini ver bana Dışarda yalnız, yalnız üşüyorum Sen kadınım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 bir şebnem ferah klasiği daha.... mükemmel bir yorum... http://www.yasaktube.com/index.php?tag=o+d%C3%BCnya+da+%C5%9Febnem+ferah&type=tag -------------------- O DÜNYADA (1) Bak şunlara güzel değil mi..? İnanmak güç ya hepsi benim mi..? Bunları bir de sen gel, gör desem gelir mi..? İstediğini sor, kimse bilmiyor İşte hazinem kimse inanmıyor Bunları bir görseler "yoo" Anlamazlar ki... Asla bilmediğim bu şeyler nedir..? Ama onlar benim hazinem..! "tamam kaç tane olsun..? 20 mi..?" Gerçekler bunlar değil aslında... İsterdim o insanlarla eğlenmeyi Onunla dans etmeyi Gezerler kumda "peki ya biz..? yoo işte..!" Gidilmez yüzgeçle uzağa,gerekir ayaklar yürümek için Bir de o şey var ya..?! "neydi o kelime..?" "sokak..!" Orda olmak, koşabilmek, her an güneşi görebilmek, Senin yanında olabilsem O dünyada... Neler vermem bu denizden çıkmak için ben, Kumsalda bir gün gezmek için neler vermem.. O insanlar anlayışlı, Onlar severler kızlarını Artık yetti, Zaman geldi Aşığım ben..!! Ne yaparlar, öğrenmeliyim bilmeliyim bazı cevapları Nedir ateş ve neden Neydi o yanan..? Bekliyorum kavuşmayı, Orada bir ömür yaşamayı Senin yanında,olabilsem O dünyada... O DÜNYADA (2) Neler vermem Senin yanında olabilsem düşünmem sonumu Ne yapmalı bana güldüğünü görmek için Var mı bir yol Uyanmadan olabilsem bende bir insan Tut elimi Götür beni O dünyaya Bir gün sende Beni duyarsan Sakın bırakma Yanına al Tut elimi Götür beni O dünyaya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 çok sevdiğim bir şarkı ve bir o kadar da acıtır içimi.... teşekkürler rasko Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2008 Sarkı zaten güzel Sebnem Ferah'ın sayesinde de daha bir güzellesmis:) tskler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2008 http://www.izlesene.com/video/muzik-muzik----sebnem-ferah---gozyaslarimizin-tadi-ayni---buyukro/548051/ref=embednew" target="_blank" title="müzik - Şebnem ferah - gözyaşlarımızın tadı aynı - buyukro">müzik - Şebnem ferah - gözyaşlarımızın tadı aynı - buyukro - Şebnem ferah - gözyaşlarımızın tadı aynı - buyukrock gördüğüm rüyanın etkisinden olsa gerek garip bir hisle uyandım bu sabah ya bugün o günse, hayatın son günüyse içimi korku sardı bu sabah sevdiğim şeyleri düşündüm sevdiğim insanları gördüğüm ve görmediğim yerleri son kez uyandıysam ve yapamadığım şeyler varsa içimi korku sardı bu sabah ya çok yalnızsam ya da bomboşsam zaten bıkmışsam zamanı harcamışsam sen, ben, o herkes aynı hikayede başı ve sonu aynı gerisi farklı bir yerden tutunduysak hayata boşa geçirmemeli, bırakmamalı derdimiz, yaramız acılarımız farklı olabilir gözyaşlarımızın tadı aynı değişik, çok başka gibi gözüken yaşamlar varsa da pişmanlık herkes için acı olmalı ya çok cahilsem hiç sevmemişsem cesur olmamışsam zamanı harcamışsam sen, ben, o herkes aynı hikayede başı ve sonu aynı gerisi farklı bir yerden tutunduysak hayata boşa geçirmemeli, bırakmamalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.