biggang Oluşturma zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 18, 2008 __________( Kayip olan esyanin ismini 2x tekrar et) Nerede? "__________( " " " tekrar 2x) bana gel? "__________( " " "tekrar 2x) neredesin"? "__________( " " " tekrar 2x)bana gorun gel"? eger kayip esya hemen gelmezse, baska isler ile ugrasin gelecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 bunun duasıda vardı sanırsam yani bildiğim kadarıyla ve çalınan eşyalar içinde geçerlimi buu -------------------- başka işler ile uğraşın demişin bahsetmek istediğin nedir şeker:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 kayip yani kaybetiigin ama calinti icin arastirayim.. bulursam eger onu da paylasirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 ek olarak eklemem gerek ne kadar iyi odaklanırsan o kadar çabuk gerçekleşiyor.Yani kaybolan eşyanın sana geri gelmesi isteğinden başka hiçbirşey düşünmemen gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Bu asagidaki buyu icin once kayip esyayi gozunuzde canlandirin, esaynin cinsine gore kayip olan esyanin gelmesi zaman alabilir, hemen gelmesini beklemeyin. Ayni anda tum esayalariniz icinde yapmayin, adim adim lutfen.. Kayip esyanizi imajine ederek bu buyu yapin. Baglanmis ve Tutulmus baglanmis, tutulmus gorun sesimi duy kayip olan neyse artik bulundu Baglanmis ve Tutulmus baglanmis, tutulmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 bu yazdıklarını hayal ederekmi yapıyoruz canım birazdaha açık olurmusun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 evet imajine et, hayal et, dusun istersen kapa gozunu otur... ister ayakta yap istersen eline bir kalem al cadi sopasi gibi dusun, saga sola oynat kalemi ve yukaridaki sozleri soyle tamamen sana kalmis hekesin stilli farkli ben sopa li olani yapardim daha gercekci... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 ii hadi bakalım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 babannem bı dua ogretmıstı ethem baba ethem baba gomleı kleten baba dıe o da yarıo sarkacla yapılanlar da ıse yarıo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 hım aklıma bir sey geldi ..benim annende bir çubuga ip vs birsey bağlar ...o çubuk elinde nerde ise çık derdi .. bunu da deneyin ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Daha önce hiç kullanmadığınız bir kağıda geri istediğiniz eşyanın ismini yazıp gece yarısından sonra bir kuyuya atarsanız aynı şekilde geri dönecektir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 denemişmidir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 denedim işe yaradığı için sizinle paylaştım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 peki kuyu yerine başka birşey olabilirmi yada bunu atarken söylediğin birşey varmı çok şeyimi kaybettiğim için lazım ayrıca nerde buldun bira daha açabilirmisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 bu işlerle yakından ilgili olduğum için o eşyaya yoğunlaşmam yetiyor bir söz /söz öbeği söylemiyorum,evimde buluyorum eşyamı,ayrıca çok eşya kaybediyorsan biraz daha dikkatli olman yeterli olcaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Bu ne bereket ya herşeyinde büyüsü var:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karanlik-rahip Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 kaybettiginiz seyi bulmak icin buyulere degil, hafiza guclendirici ilaclara basvurun, size gunluk alabileceginiz, b12 oneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Katılıyorum ve ayrıca ekliyorum: Bu büyüler konusu iyice zıvanadan çıkmaya başladı. Yakında yemek yeme,su içme büyüleri adı altında başlık açılırsa hiç şaşırmam. Maji bu demek değil!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 insanlik hali hepimiz bir sey unutuyoruz.... ama hekime danismadan ilac almayalim.. bunlar zararli buyuler degildir. ayni zamanda bizim kendimize olan guvenimizi de arttirir... yapabiliyorum, basarabiliyorum duygusu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karanlikxrahip Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 insanlik hali hepimiz bir sey unutuyoruz.... ama hekime danismadan ilac almayalim.. bunlar zararli buyuler degildir. ayni zamanda bizim kendimize olan guvenimizi de arttirir... yapabiliyorum, basarabiliyorum duygusu.. buyuler kendine guvensizligin simgesidir. yardim ihtiyaci icinde olma durumudur, ego tatminidir. ben bir karanlik buyucuyum ve buyu yapmadan once bunlari kabul eder ve inisiyeye baslariz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 yukarida yazdigim her iki buyude grimore'lar kitabindan alinmistir.. yani atmasyon degildir. emege saygi lutfen.. ayrica anti-doto bu konularda oldukca bilgili bir arkadastir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karanlikxrahip Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 yok zaten ona birsey dedigim yok sahsen, buyu benimde hayatimda bir yere sahip, ama dedigim gibi icinde bulundugun durumu da kabul etmek bir erdemdir. antidoto yu kesinlikle ayakta alkislarim harika bir insan gerek saygisiyla gerek bagliligiyla gerekse ilgisiyle. hersey guzel merak etmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2008 Ben bir alıntı göremedim. Hangi grimorie'den alıntı acaba söyleyebilirmisin? Zira grimorie'ler bu konuda doğruluğu su götürmez olan kaynaklar değildir. Yüzlerce grimorie vardır ve pek çoğu aynen senin dediğin gibi "atmasyon"'dur. Ve bunların hatırı sayılır bir kısmı,Ortaçağ'ın karanlıklarında,cahil sürülerinin doğa üstü korkularını kâr'a çevirme hırsıyla köylü kurnazları,din adamları ya da sözümona büyücü alimler tarafından karalanmış beş para etmez kağıt parçalarıdır. Ha bu demek değil ki hepsini çöpe atmalı Aralarında incelenebilir ciddiyetle olanları elbette var. Sanırım bu meseleye yaklaşımlarımız epey farklı. -------------------- ve kusura bakma ama iki satır yazı alıntılamayı ben emek olarak görmüyorum. emek üretir. emeğin ürünü vardır. birşeyi bir yerden alıp başka bir yere koymak emek değil,iş gücüdür:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 evet faus sana göre maji bu olmaya bilir ama bunları uyguluyorum ve karşılığını alıyorum yıllardır -------------------- peki bize emek olmadığını bahsetmişsin emek imgesini taşıyan bir örnek verirmisin? gerçi emek subjektif birşeydir.. ayrıca şunuda belirtmek isterim kağıda yazıp kuyuya atma uygulaması hiçbir kitapta (büyü kitabı vs..) yer almaz kendi bulduğum bir uygulamadır ve sonucunuda almışımdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 emek subjektif değil,gayet nesnel,objektif birşeydir. emeğin herkese göre değişen bir tanımı yok bunun tartışmasını sizinle burada yapamam. ancak size konuyla ilgili olarak marks'ın ,ekonomi politiğin eleştirisine katkı,grundrisse ve kapital'ine şöyle bir bakmanızı önerebilirim o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.