Jump to content

GNOSİS Kentinde,Fİ & NO Bebekleri yok satıyor.

Guest Eftalya

Önerilen Mesajlar

107.jpg

Geçenlerde MESCALİN in emri ile imalatına başlanan Fİ-NO bebeklerinin,yani FİRDEVS ve NORA nın son durumunu öğrenmek için GNOSİSTEM atölyesindeydim.

Burada çalışanların büyük bir çoğunluğu,yine burada hayat verilmiş robot periler.

Her zaman GNOSİSTEM de gördüklerim ve göreceklerim beni hiç mi hiç şaşırtmıyor.Yeniliklere daima açık GNOSİS kenti ve liderleri var oldukları sürece bu ülke sihrini ve gizemini korumaya devam edeceğe benziyor.

Bütün gün burada dolaşıp,teknolojinin büyüsüne kapılmıştımki,ekrandan gelen bir haber ile kendime geldim.

Fİ-NO bebeklerinin son hafıza kaydının da bittiğini ve kente doğru tanıtımı yapılmak üzere yola çıkıldığını duyuyordum.

Hemen bu bebeklerden bir çift alıp ŞATO ya geldim.

İşte pek çok özelliğe sahip Fİ-NO bebekleri

108.jpg

Bu bebekler KENT sakinlerin ellerine bir oyuncak olarak değil,ülkede sukuneti ve huzuru sağlamak amaçlı eğitim ve öğretim özelliğine sahip olarak üretilmişlerdir.

Bu bebeklerin toplumsal bir sorun ile karşılaştıklarında,konuşmaya başladıkları ve güvenliğe uyarı sinyalleri gönderdikleri biliniyor.Sürekli olarak 7.kuralı hatırlattıkları,ve sırf bu yüzden devrelerinin yandığıda söylenenler arasında yer alıyor.

Başlarının üzerinde bulunan şapkalarında ki broşta ise,ülkenin huzurunun sağlanması amaçlı düzenlenmiş bir ses sistemi,dokunduğunuz anda devreye giriyor.

İşte bu kentte yaşamanın sırlarının gizli olduğu ses sistemi.

1-Gnosis yaşayanları yeni bir Konu Başlığı açmadan önce o Konunun Boardta mevcut olup olmadığını ve doğru bölüme açıp açmadıklarını kontrol etmeliler. Konunun Boardta mevcut olup olmadığını öğrenmek için Boardun arama Özelliği kullanılabilir.

2-Ciddi bir konu içerisinde, konunun amacını saptıran işi sohbete dönüştürme amaçlı konuşmaların yapılması kesinlikle yasaktır..

3-Konuşurken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak konuşmyın.

4-Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalı olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz.

5-Kentimizde vahşet, şiddet, ceset görüntüleri vb. paylaşımların yapılması yasaktır.

6-Yöneticiler her yazılan Mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir yorum ile karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

7-Gnosis yönetimi kentte kişinin özel yaşamından sorunlu tutulamaz, yaptıkları ve konuştukları kişilerin kendi görüşleridir.

8-Kentte yazılacak Konular ilgili Konu Başlıkları altına yazılmalıdır. Bu Özellikle Dikkat etmenizi rica ediyoruz.

9-Kente girerken ahlaka aykırı nick seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık yada siyasi içerikli bir resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde girişiniz yasaklanabilir.. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece yönetimin takdirine kalmış birşeydir.

10-Boarda uzun süre girmeyip herhangi bir Konuda Mesaj yazmayanların Üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.

11-Yöneticiler, yazılan Yazının Konusuyla ilgili olmayan bir Bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması Yönetici yetkisindedir.

12-Ülke Yönetimi tarafından, aynı Kişinin birden fazla Rumuz veya isimle, farklı Kişilermiş gibi aynı Konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, Kişinin tüm Mesajları silinir ve Boarda girişi yasaklanır.Yine buna bağlı olarak aynı Kişinin birden fazla eMail Adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda boarda olan Üyeliği derhal silinir.

13-Boardun işleyiş ve Kurallari konusunda katılımçıları Bilgilendirmek Boardun veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

14-Kentimiz Gnosis hakkında karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen Üyelerin Üyelikleri hiç bir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

15-Başka bir Üye için ağza alınmayacak laflar yada aşağılayıcı cümleler kullanan, yada her türlü boardun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yaptığında derhal boardumuzdan uzaklaştırılır.

16-Kent Kurallarına uymayan Katılımcıların Boarda yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabılır.

17-Kent Kurallari her Zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. O Zaman öyle bir Kural yoktu diye itiraz edilemez.

18-Kente girişi olan her Üye, Üyelik Kurallarini tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum yada görmedim gibi bir Beyanat kabul edilmez.

109.jpg

Bu bebekler birbirlerini ve GNOSİS ülkesini çok sevselerde birbirlerine takılmadan yapamazlar.Oysaki ikiside pek şeker pek bi güzeller.

:p

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Maşallah kurallara bak...Kent kuralları her an değişebilir...Ve hemen geçerli....O zaman her konu açışta ve her mesajın başına da Heil Hitler yazalım:)Canım arkadaşlarım bu kurallar şöyle bi bakınca size de biraz fazla sert gelmiyor mu acaba??Hoş şimdi tahminimce heee bize de sert gelio demiceksiniz ama ben yine de sessiz insanların sesi modunda atlayıp sordum...Ama şöyle bir yazıma baktım kırıcı mırıcı bişi yazmamışım gönül rahatlığıyla bu yazıyı yol-la-dım:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ahahahahahahaha!!! Eftalya öyle bir güldüm ki artık birşey yazamayacağım:D:D

övgülerinde iğnelerinde muhteşem bir biçimde yerini buluyor. Sen buralarda harcanıyorsun gazeteci olsaymışsın sen:D:D Ellerine sağlık ne diyim:)

Bu arada ilk resimdeki hanım kızı bilemem ama gnosis bebekleri satılık değil arkadaşlar belirteyim:D İlk resimdeki ise FİRDEVS ve NORA nın son durumunu öğrenmek için GNOSİSTEM atölyesinden bildiren Eftalya olabilir:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaw yok walaa vazgeçtim şöyle bi cewaplara baktım da kimsenin umurunda değil kimsenin sesi mesi de olmuyorum yukarıdaki yalnızca benim fikrimdir...Ellerinize sağlık çok süper olmuş kurallar...Bu lafımı laf sokmak maksadında almayın sakın çünkü iyi kötü biraz tanıdıysanız laf sokacağım zaman bişi sölemeden sokuyorum zaten ama bu kadar duyarsız olan insanlara her kural müstahak!!Gerçekten bu kuralları şu dakikadan sonra sonuna kadar destekliyorum...Kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kredi kartına vade farksız 12 taksit yapıyoruz. Eğer Gnosis Kartınız varsa extra 3 taksit imkanı daha sunuyoruz. Gnosis Kart kullanarak bu bebekleri aldığınızda 3 kat daha fazla GnoPuan kazanıyorsunuz. Peşin ödemelerde ise %5 iskonto uyguluyoruz.

Beğenmediğiniz ürünü 4 gün içerisinde iade edebilir, paranızı geri alabilirsiniz.

Alışverişlerinizde GnoMarket ayrıcalığını seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

55.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kurallarda neyi problem yaptığını anlamadım ama böyle olmak zorunda whitepower, bunun sebebi de board kuralları diye kanun kitapları gibi binlerce sayfa kural yazamamız.. bu kurllar dışında daha bir çok şey yapılabilir forum sakinlerini rahatsız edecek ve bu gibi bir durumda bizim aa evet kurala yazmayı unutmuşuz yapabilirsin dememizi beklemiyorsun herhalde? günlük hayatta imzaladığın szöleşme, prmosyon ve kampanyaların veya üye olduğun sitelerin kurallarını incelemeni öneririm daha şaşıracak çok fazla şey görebilirsin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aşkolsun Eftalya... o siyah saçlı olan banada benziyo harbiden ama bizim çekişmemiz manasız sen hepimizden güzelsin o bakımdan:D

yok aksini iddia et istersen,bak bakalım GNOSİSTEM de senin bebeğine neler ekletiyorum,kaytan bıyık,eline de bir tespih.

ses kayıt sisteminde de,heeeeyyytt uleeeyn,aksırırım tıksırırım yerlere bilmem ne falan diyede kentte bas bas bağırttırırım.

ben daha güzelim tabi:devil:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ahahahahahahaha!!! Eftalya öyle bir güldüm ki artık birşey yazamayacağım:D:D

övgülerinde iğnelerinde muhteşem bir biçimde yerini buluyor. Sen buralarda harcanıyorsun gazeteci olsaymışsın sen:D:D Ellerine sağlık ne diyim:)

Bu arada ilk resimdeki hanım kızı bilemem ama gnosis bebekleri satılık değil arkadaşlar belirteyim:D İlk resimdeki ise FİRDEVS ve NORA nın son durumunu öğrenmek için GNOSİSTEM atölyesinden bildiren Eftalya olabilir:D

gnosis bebekleri satilik deil mi ama baslikta yok satiyor yaziyo yoksa satilmadiklari icin mi YOK satiyo yazilmis burda bi hata war galiba sayin moderatorler benim aklim karisti satiliyo mu satilmiyo mu bakin uelerin aklini karistirir icerikli msjlar yazip ueleri madur durumda birakiyorsunuz cok elim bir hata yapiyorsunuz gaflat ve delalet icerisindesiniz bu yanlis anlamayi lutfen bir acikliga kavusturalim sayin moderatorler yoksa sizleri Gnosis Yuksek Yargi organlarina bildirmek durumundayim !

BEN BEBEEEMI ISTIYOM BEEEEEEEE....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...