morvesiyah Oluşturma zamanı: Mart 19, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 19, 2008 Merhaba fotoğraf benim için önemli 1 hobi daha doğrusu beni en çok mutlu eden etkinlik 1kaçını paylaşıyorum. Studyo çekimi değildir. hepsi orjinal 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2008 güzeldir.. tebrikler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baal Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 tbr arkadasim buyuk is ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 çok güzeller emeğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eidyllion Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 sonuncu en çok hoşuma giden oldu..paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2009 Teşekkürler hoş resimler hepsi değişik makinelerle çekilmiş ve bazılarında nero photosnap kullanılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
morvesiyah Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 serpentine seni tebrik ediyorum ama bakmam lazım infodanmı baktin? Canon ve nikon cekimler evet info çıkmaması lazımdı ama neyse Tskler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soprano Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Sonuncu pek bi hoş güzel çekimler emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lilith_sabbath Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 gerçekten güzel fotoğraflar zamanla daha da geliştirirsin kendini zaten. Keske 3.resimde photoshop kullanmasıydın, bence orjinal hali daha güzel ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
morvesiyah Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Bunlar çok eski çekimlerim suan evet baya baya gelişti yani şuan bana çok kötü geliyorlar diyebilirim. paylaşırım sizinlede başka çekim yapan var mı forumda ?? paylaşsak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 paylaşım için teşekkürler.. yenilerini de bekliyoruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phoenixe Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2009 Emeğine sağlık devamını bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.