Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2006 sonunu okuduktan sonra bayıldım gülmekten.okumanızı ısrarla tavsiye ederim. Amerikalilar yeni bir ucak gelistirmisler. Ve bu ucagi denemek icin Arabistan'a götürürler. Bir arap pilotunu ucaga bindirirler ve ucak havalanir. Arap pilotu ucagi kullanirken 4 motordan biri patlar. Göstergelerde "Don't panic.This is Americantechnology" yazisi gorulur. Pilot rahatlar. Daha sonra bir motor daha patlar ve gostergede ayni yazi gorulur. Biraz sonra iki motor ayni anda patlar ve hic motor kalmayinca arap pilot panikler. Tam bu esnada gostergelerde "Don't panic.This is American technology" yazisi gorulur ve ucak kendi kendine rahat bir sekilde yere iner. Araplar sasirir ve kendileride boyle bir ucak yapmaya karar verirler. Yaptiklari ucagi Amerikalilara denetmek icin bir Amerikan pilotunu ucaga bindirirler. Ucak kalktiktan birkac dakika sonra bir motor patlar. Gostergelerde "Don't panic.This is Arabic technology" yazisi gorulur. Birkac dakika sonra 2. Motorun patlamasiyla ayni yazi göstergede görununce pilot "Ulan bizim ucagin aynisini taklit etmisler. Ne taklitci adam yav bunlar" dedikten sonra kalan 2 motorda patlayinca ucagin kendiliginden yere inecegini dusunen pilot göstergede su yaziyi gorur. "Don't panic.This is Arabic technology. Please repeat after me; Eshedu enla ilahe illallah, ve eshedu enne Muhammeden Abduhu ve Resuluhu.. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 hahaha mükemmel ya çok güldüm:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 çok güldüm ya güzelmiş sağol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Walllaaa süperrr alkışşşşşşş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 eftelya süper ya güldüm ya ii geldi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest KENTMEN Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Bana lazlarin bir fikrasini hatirlatti Dünyalar Harikasi, teknolojinin son ürünü, lazlar tarafindan gelistirilmis, esi benzeri olmayan bir Parasüt ........(YERE VURUNCA ACILIYO)...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Güzeldi..Teşekkürler paylaşım için.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 :rofl: cok ii ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 süperrr :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.