Nietzsche Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2006 Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığa götürülüyormuş. Mısır tarlasının ortasında tabut köylülerin ellerinden düşüvermiş. Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış. Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürüklemiş. Balıkçılar "Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük" diye endişeye kapılarak cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşine tutmuş. Hemen ambulans çağrılmış. Delik deşik olan ceset hastaneye kaldırılmış. Operasyon altı saat sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor alnından akan terleri silmiş ve "çok zor oldu ama galiba yaşayacak" demiş. bu haber yaşanmış bi haber olarak yayınlanmış sizin fikirleriniz nelerdir? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 hadi yaaa adam kedi gibi dokuz canlıymış desene, çok fazla şanslı olması işin ciddiyetini almış. teşekkür ederim, bana daha çok fıkra gibi geldi anlatılan ve güldüm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Böyle bi hikaye duymuştum ama bilemiyorum aslı var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 çok ilginçti ya ama bu mümkün değil sanırım,,, gerçekten de paranormal bi olay... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 öldürmeyen ALLAH öldürmemiştir belkide. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 belkide olabilir yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2006 bence ameliyati yapan doktorun diplomasini bi gozden gecirsinler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 bence hastalar karıştı ya o adam nasıl yaşar.Hani diycem tabuttayken yaşıyodu yanlış teşhis ettiler Akıntıda byagın bir halde nasıl ölmüyo ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 belkide adam astraldaydı ve daha tabuta girmeden soka girip bedenine donemedi...ve olaylar gerceklesti...puhhahaha....valla fıkra gibi ama gusel bi hikaye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest sipru Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 ben bunu yıllar önce fıkra diye okumuştum yaş olayı işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2006 güzel bir efsane keyifli;) saool paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Valla bende bunu fıkra diye okumuştum. Yani muhtemelen de öyledir. Yoksa mümkün değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 gerçekten enteresaaan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2006 Sibiryanın dereleri buz tutmustur bea hem bu hikaye yıllardan beri dolanır piyasada ama bi aslı varmı bilinmez belkide cesetler karıstı yada yesilcamdaki gibi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 gerçekten güzel bi fıkra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 enteresaan ama bence yanlızca hikaye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 kesinlikle oyle bu mkansız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 yok artik biliyom bunun gibi seyleri anlatmislardi ama fikra olarak;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 fıkra vs de olarak görülse bunlar paranormal bi olay değeri görüyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muustyyyyy Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 adam olmusmu yoksa yasatmıslarmı acaba.yanı teorık olarak olu ama manevı olsarak yasıyo kalbımızde yanı o ölemez hayırrrrrrrrr:)fıkra gibi bi olaya fıkra gibi bi yorum yakısır bence ne dersiniz hehhehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aloneheart Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2007 adam bahtsız bedevimiş resmen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
denisss Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2007 güzelmiş....gerçek olma ihtimali benceede fazlasıyla düşük... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Doktorlarin Oldu deyipde Morg'a kaldirdigi fakat yikanirken kendine gelenleri sanirim duymussunuzdur. Buda oyle bir sey olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Herşey fanidir;bir tek Allah'dır baki olan...O hayy'dır.(Diri olan) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2007 ya nasıl olur o kadar mermiden sonra bence doktorla bir ilgisi yok tamamen kader vadesinin dolmadığına inanıyorum allah yardım etmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.