Guest CeRKeS Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 arkadaşlar çoğunuzun psiballdaki sorunu bnce enerji çekerken olan imajinasyon sorunu bunun için düşündüm taşındım bi yazı yazdım umarım işinize yarar dielimki enerjinizi güneşten çekiyorsunuz böyle düşünün güneşten daha büyüksünüz güneşi ellerinizin arasına alabiliyorsunuz güneşi ellerinizin arasına aldınız şimdi yapmanız gereken şey ısıyı hissetmek ve psi ballı yoğunlaştırmak için güneşin herşeyi içine çekerek güçlendiğini ve dahada yoğunlaştığını hayal edin umarım işinize yaramışdır saygıarımla not:ALINTI DEĞİLDİRR -------------------- benim bi tek sorunum var psi ball da oda fırlatmak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 rahat bir yere bağdaş kurup oturun sırtınız bir yere değmesin . oturş dik olsun. en fazla 10 dk. kadar. nefes alıp verin nefes alırken karnınızı şişirin yani nefesi sanki karnınızla alıyormussunuz gibi. nefesi aldıktan sonra 2-3 sn kadar icinizde bekletin sonra verin bunu tekrarlarken bir sure sonra karnınızın icinde bir sıcaklık olusucak. sıcaklıga yoğunlaşıp bu hissi surekli hissetmeye çalışın. bir sure daha bunu tekrarladıktan sonra nefes alırken karnınızı degil ciğerlerinizi şişirin bu nefes alma sırasında bir sure sonra yine ciğerler icinde bir sıcaklık olusucak yine bir sure devam edin daha sonra ise nefes almayı yaparken hem cigerinizi hem karnınızı aynı anda şişirin ve ciğerle karın arasındaki boşluga yani diyaframa yoğunlaşın orda bir sıcaklık hissetikten sonra bir sure daha devam edin daha sonra nefes almanızı yavas yavas normale dondurup Ellerinizi dizlerinizin ustunde ve avuç içi yukarı bakıcak şekilde acık bir hale getirin normal bir şekilde nefes alıp verirken etrafınızdan , Guneşten - evrenden - aydan - herneyse işe enerşi çekin Enerjinin ellerinize geldiğini dusunun. Gelen enerjiyi avuçların icinde biriktirin. herşey yolunda gidiyorsa iki avucunuzun icindede bir sıcaklık olusucak. - ben ancak bukadar yapıyorum. Gerini öğrenemedim henuz Yanıt bekliyorum bende bir yerden. Gelince yazıcam buraya. belki bu kısımdan sonrasını Siz kendi yontemleriniz ile bir şekilde kullanabilirsiniz. Ama birşeyi belirmem gerekiyor bunu yazan kişi nefes alma verme egzersizlerini kendi yontemlerinizle birleştirmeyin değişiklik yapmayın diye uyarmıştı. problem olabilir. bir de 10 dk diye yazdım cunku ogrendigim kişide bana oyle soyledi ama 10 dk bunu yapınca basınız donuyormus gibi oluyor tehlikeli birşey olurmu bilmiyorum boyle birşey olursa nefes alıp vermeyi yavas yavas kesebilirsiniz. ve ara verebilirsiniz . yada egzersizi bu kadar uzun sure yapmayın .sure kısıtlaması maximun 10 dk yapmak Bildiklerim bukadar. umarım bana yakında cevap gelir bende burda devamını yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cl4rk Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Ben sıcak olmasını isteyerek yada soğuk olmasını isteyerk istediğim şeyi yapabiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karapisi Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 ben 1 aydan berı yapamıyom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinetix Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2008 Saat gecenin 3ü odamda tek başımayım. Enerjiyi tam elimde topladığımı hissediyordum ki florasanın ışığı kısıldı bende tırstım doğal olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2008 Ben psiballu oluşturabliyorum yavaş yavaş büyütüyorum fakat büyüttükten sonra yavaş yavaş küçülüyo enerji ve yok oluyo.Sebebi ne ? :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Sildim Arkadaslar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Bu zaten sitede var psiwhelldir bunun adı burada bahsedilen psiball yani enerji topu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 çok özür dilerim yanlıs anlamısım ama sizin dediğiniz sey nasıl yapılıo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
supermen Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 ben kolaylıkla yapıyorum ama anlamadıgım sey cakramisi elimize nasıl alabiliriz peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.