Jump to content

Psiball imajinasyon

Guest CeRKeS

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar çoğunuzun psiballdaki sorunu bnce enerji çekerken olan imajinasyon sorunu bunun için düşündüm taşındım bi yazı yazdım umarım işinize yarar

dielimki enerjinizi güneşten çekiyorsunuz böyle düşünün

güneşten daha büyüksünüz güneşi ellerinizin arasına alabiliyorsunuz güneşi ellerinizin arasına aldınız şimdi yapmanız gereken şey ısıyı hissetmek ve psi ballı yoğunlaştırmak için güneşin herşeyi içine çekerek güçlendiğini ve dahada yoğunlaştığını hayal edin

umarım işinize yaramışdır saygıarımla

not:ALINTI DEĞİLDİRR

--------------------

benim bi tek sorunum var psi ball da oda fırlatmak...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

rahat bir yere bağdaş kurup oturun sırtınız bir yere değmesin . oturş dik olsun.

en fazla 10 dk. kadar. nefes alıp verin nefes alırken karnınızı şişirin yani nefesi sanki karnınızla alıyormussunuz gibi. nefesi aldıktan sonra 2-3 sn kadar icinizde bekletin sonra verin

bunu tekrarlarken bir sure sonra karnınızın icinde bir sıcaklık olusucak.

sıcaklıga yoğunlaşıp bu hissi surekli hissetmeye çalışın.

bir sure daha bunu tekrarladıktan sonra nefes alırken karnınızı degil ciğerlerinizi şişirin

bu nefes alma sırasında bir sure sonra yine ciğerler icinde bir sıcaklık olusucak yine bir sure devam edin

daha sonra ise nefes almayı yaparken hem cigerinizi hem karnınızı aynı anda şişirin ve ciğerle karın arasındaki boşluga yani diyaframa yoğunlaşın orda bir sıcaklık hissetikten sonra bir sure daha devam edin

daha sonra nefes almanızı yavas yavas normale dondurup Ellerinizi dizlerinizin ustunde ve avuç içi yukarı bakıcak şekilde acık bir hale getirin normal bir şekilde nefes alıp verirken etrafınızdan , Guneşten - evrenden - aydan - herneyse işe enerşi çekin Enerjinin ellerinize geldiğini dusunun.

Gelen enerjiyi avuçların icinde biriktirin. herşey yolunda gidiyorsa iki avucunuzun icindede bir sıcaklık olusucak. - ben ancak bukadar yapıyorum. Gerini öğrenemedim henuz Yanıt bekliyorum bende bir yerden. Gelince yazıcam buraya.

belki bu kısımdan sonrasını Siz kendi yontemleriniz ile bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ama birşeyi belirmem gerekiyor bunu yazan kişi nefes alma verme egzersizlerini kendi yontemlerinizle birleştirmeyin değişiklik yapmayın diye uyarmıştı. problem olabilir. bir de 10 dk diye yazdım cunku ogrendigim kişide bana oyle soyledi ama 10 dk bunu yapınca basınız donuyormus gibi oluyor tehlikeli birşey olurmu bilmiyorum boyle birşey olursa nefes alıp vermeyi yavas yavas kesebilirsiniz.

ve ara verebilirsiniz . yada egzersizi bu kadar uzun sure yapmayın .sure kısıtlaması maximun 10 dk yapmak

Bildiklerim bukadar. umarım bana yakında cevap gelir bende burda devamını yazarım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...