AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 Bu büyü,size gerçek dostluk veya aşk bulmanızı sağlayacaktır.. Venüs roma mitolojisinde doğurganlık,sevgi ve zevk tanrıçasıdır.(yunan mitolojisinde Afrodit olarak anılır kendisi)Roma İmparatoru Sezar, ondan geldiğini iddia ederek ona sunulan bir mezhep yaratmış.Bugün Venüs,aşk ve romantizmin sembolüdür.. Onun sembolleri arasında kuğu ve güller vardır.Cuma günü Venüs'ün günüdür.O,kimsenin kendi iradesi dışında aşık olmasına neden olmaz ama Onun gücü seviler bir insan olmanız için gereken özellikleri size gösterir.Bu özellikleri,edinirseniz hem dost hem de sevgili olarak başkalarını da çekme gücünücü arttıtabilirsiniz.. MALZEMELER -6 Yeşil düğme -Yeşil ip veya yün ipi -Vazoda taze güller -Gül öz yağı Cuma günü,güneş doğduğunda 6 yeşil düğmeyi,yeşil bir ipe veya yüne sıralayın.(Yeşil Venüs'ün kutsal rengidir)İp veya yünün uçlarını 13cm halka oluşturacak şekilde birbirine düğümleyin.Biraz saçınızdan alın ve halkaya bağlayın.Halkayı taze güller dolu bir vazonun alt kısmının etrafına koyun.Elinize,biraz gül özyağı sürün ve onu koklayın.Sonra şu sözleri söyleyin: "Yeşilin Kadını,yukarılardan sevginin gücünü bana yolla.Bu daire ile bana ateş kanatlarla,iyi bir kalbin görüşünü yolla.Ona layık olduğumu göreyim ve böylece gerçek dost ve sevgi bulayım." Kendi iyiliğiniz yukarı çıkacaktır.Kısa bir süre sonra olumlu değişimin etkilerini görmeye başlayacaksınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 teşekkürler ama aşk büyüyle ne biliim olur da bir süre sonra üzülürsünüz benim ayrıca bi yöntemim var ve büyüye gerekte yok bu bir sır söylemem aratınca bulursunuz zaten özgür iradeye etki edilemiyor sanıyordum ama dün bni sevdiini söleyince ne biliim bi hoş oldm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 x123x , burası paranormal bir grubun sitesi...umarım farkındasınızdır:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilalsu Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2008 neymis x123x bu yöntemin merak ettim dogrusu paylasmazmısın biraz??????????????? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.