whyhionewhy Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 berbat bi hava saat on civarları malikanenin yaşlı karı koca sahipleri akşam yemeğinden kalkmıştır ve kahve içmek için şöminenin ordaki 2 dinlenme koltuklarına oturmuşlardır 5 dakika sonra hizmetçi kahveleri getirir we mutfağa çekilir... kahveler içildikten sonra yaşlı kadın kalkar ve odaya gider... aradan yarım saat geçer 1 saat geçer kadın yoktur eşi merak eder we yukarı çıkarki kadının kanlar içinde yerde yattığını görür ve hemen polisi arar polis gelir ve herkesi sorguya çeker... polis sorar -o saatlerde ne yapıyordun? -mutfakta bekliyordum bir işim yoktu der uşak -bahçeyle ilgileniyordum der bahçivan -arabayla uğraşıyordum garajdaydım -kahvemi içtim karımı merak ettim çıktığımda kanlarla yatıyordu we sizi aradım der koca... peki katil kim?!?! Dipnot: Phobosorbia sen sus biliosun hikayeyi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Amaaaa çok basiiiiiiiiiiiittttt :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 kocası olacak galıba kahvemı ıctım cıkıp baktım demıs ama hıkayede 1/2saat sonra cıktı denıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Yanlışşş... (whyhionwwhy'ı pc den atmış bulunmaktayım o yuzden ben yanıtlıyorum ) :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 o zaman hıkaye yanlıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Vay vay toz da kondurmuyoruz Azcık düşünelim arkadaşlar :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 hepsı bır olmus oldurmusler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Bahçıvan şoföre, şoför uşağa, kadın şoföre, koca kadına....Sonra hepsi birden kadına.... Senin dediğin bu olaya döndü arkadaşım :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 herkes bıcagını kendısı getırmıs ....anladın sen onu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 hobaaaaaaaaaaa :rofl: Gençlerin önünü açalım konu dağılıyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 arkadasım bu tur olaylarda cenazeyı bulan kısı katıldır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Senden dedektif olmaz :rofl: Ve umarım bi gün bi ceset bulmazzsın yazık olur sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 asıl sorun madem buldun nıye polısı arıyosun mazoşitmisin kardesım belliki senı atcaklar içeri ben kocada ısrarlıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Seni ısrarlarınla başbaşa bırakmak istiyorum Yok mu arttıraN ::D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 bahcıvaaan katil bahcivaaan kötü havada bahceyemi bakılır yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whyhionewhy Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 depressive iki dakka tutamadın deemi klavyeni heheheh ... neyse bu basit oldu... gelecek hikayeler daha sert olacak... şimdilik kendinize iyi bakın bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 kötü havada bahceye bakılmaz diye bi kural mı varmıs mantıklı gelmedi -kahvemi içtim karımı merak ettim çıktığımda kanlarla yatıyordu we sizi aradım der koca... hikayede kahveyi beraber ictikleri soleniyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 bende dıyorum kocası dıye bahcıvaN bosuna yatıyor ıcerde kardesımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
janan Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 evet bahçıvan ilk aklıma gelen oydu zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelofdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 cevap bahçıvan ama hikayede benim duyduğuma göre; berbat bi havanın yanında yağmurlu olduğunun belirtilmesi ve bahçıvanın bahçeye bakıyor değil bahçedeki çiçekleri suluyor olduğunun söylenmesi lazımdı hikaye böyle olunca biraz daha anlam kazanıyor arkadaşlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 cevap bahçıvan ama hikayede benim duyduğuma göre; berbat bi havanın yanında yağmurlu olduğunun belirtilmesi ve bahçıvanın bahçeye bakıyor değil bahçedeki çiçekleri suluyor olduğunun söylenmesi lazımdı hikaye böyle olunca biraz daha anlam kazanıyor arkadaşlar. ewet bende boyle biliodum katil de bahcivandiii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 bence kadın intahar etmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagrimeric Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 ölenle ölünmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
massacre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 kaatil bahçivandır çünkü hava berbat zaten bahçenin nesiyle uğraşıyoki;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethel_Crowley Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 arabayla uğraşıyodum garajdaydım diyen kişi:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.