schizophrana Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2008 gösterime girdiği 1971 yılında A Clockworl Orange ile birlikte bir şiddet fişlmi diye nitelendiren ve çoğu ülkede uzun sire göserimi yasaklanan filmdir. özelliklede ikinci yarısındaki gerilim ve şiddet rahatsız edici boyuta ulaşır. http://img386.imageshack.us/img386/7504/230pxstrawdogslv6.gif Yapım yılı: 1971 Süre: 118 dk. Türü: Dram, GerilimYönetmen: Sam Peckinpah Görüntü yönetmeni: John Coquillon Senarist: Gordon Williams, Sam Peckinpah, David Zelag Goodman Oyuncular: Dustin Hoffman, Jim Norton, Ken Hutchison, Susan George, Peter Vaughan, T.P. McKenna, Del Henney, Donald Webster Vietnam Savaşı’nın Amerika’da yarattığı toplumsal çalkantılardan uzaklaşmak isteyen Amerikalı matematikçi David Summer, İngiliz eşiyle birlikte İngiltere’nin bir sayfiye bölgesine yerleşir. Ancak çifte karşı tehdit edici tavırlar takınan bir grup yerli erkek, sonunda karısına tecavüz edince, pasifist David şiddete başvurur ve adamlarla aralarında kanlı bir çatışma patlak verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 güzel bi filme benziyo demek film almaya giderken bu filme de bakıcam...tskler lady...yaa bunun videosu yokmu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 eski bir film internette çok fazla bilgi bulabilmen zor eğer youtube kapammasaydı bir çok videosunu bulurduk buraya da eklerdim ama şu an için malesef yok. evet güzel filmdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 tskler kısa surede edinirim herhalde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2008 Ben kısa süre önce izledim bu filmi , Son 15 dk'sına kadar sıkıldım açıkcası , final'de her olayı alttan alıp herkese pozitif yaklaşan kişinin taşan sabrı yüzünden nasıl birine dönüştüğü biraz şiddet sahneleri ile veriliyor.. Aynı dönemde vizyona girmiş clockwork orange ile kıyaslıyamam bile , o kadarda kalite bir film değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.