BlackHawk Oluşturma zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2008 ORtamda sizden başka telekinezi yetenegi olan biri varmi diye düşünüp ögrenmek istiyorsaniz telekinezi yeteneginizi kullanin eger eski yaptiginiz süreden daha kısa sürede yapiyorsaniz birisi var ve olumlu etkileşim halinde eger cok geç yapiyorsaniz birisi var ve olumsuz etkileşim halindesiniz bu etkileşim sadece sizi yada ikinizi birden ayni yönde etkileyebilir! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Ben bu dediğini çok daha farklı biçimde öğrenebiliyorum... hiç telekinezi gücümü kullanmama gerek kalmıyor.. geçtim oraları otomatik olarak benimle aynı güce sahip insanlar varsa gözleri yeşil yanmaya başlıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackHawk Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Ben bu dediğini çok daha farklı biçimde öğrenebiliyorum... hiç telekinezi gücümü kullanmama gerek kalmıyor.. geçtim oraları otomatik olarak benimle aynı güce sahip insanlar varsa gözleri yeşil yanmaya başlıyor... Tebrik ediyorum fakat direk anlayabiliyorsan cok daha büyük şeylerde yapiyorsundur! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Yapabiliyorum evet... zaten onun için bu siteyi de yönetiyorum. Maksadımız sizlerede öğretmek..... hepberaber muhteşem işler yapacağız sonra.... pek yakında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 evet bende nora sayesinde buralara geldim...herseyi nora ve burdaki butun arkadaslar ögretti...tskler gnoxis... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wanda Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Bana da öğretir misiniz ben yeniyim ama hevesliyim gerçekten..Özellikle uzaktaki sevgilimi buradan öpebilmek için bir yetenek geliştirmek istiyorum mümkün müdür? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Bana da öğretir misiniz ben yeniyim ama hevesliyim gerçekten..Özellikle uzaktaki sevgilimi buradan öpebilmek için bir yetenek geliştirmek istiyorum mümkün müdür? hayır..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 locked hayır deme hemen... belki arkadaşımızın bildiği bir yol vardır.... wanda sen bekle bence belki faydalı bir bilgi edinebilirsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 kesin bildiği/salladığı bir yol vardır orası kesin:).. Ama Wanda zamanını harcamasın diye dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 aslında buna benzer bir olayı bana locked ögretmişti...ankaradaki kuzenime beni araması için kullanmıstım...konturum yoktu işime yaradı locked tskler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WartogheX Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 ben telekenzi yapanları 400 metreden hissedebiliorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 aslında buna benzer bir olayı bana locked ögretmişti...ankaradaki kuzenime beni araması için kullanmıstım...konturum yoktu işime yaradı locked tskler... :Dbazen araya, adana karışıyor ama anlaşmışsındır umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 yaa aslında locked tam konsantre oldum kendimi kaybettim sonra tekrar deneyince oldu...herhalde ondan bahsediyorsun adanadanmı karısıyorlar bu tur hatlara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.