androcktonus Oluşturma zamanı: Mart 25, 2008 Oluşturma zamanı: Mart 25, 2008 -1- benim binlerce gözüm var ama ben karanlıktayım benim binlerce kulağım var ama ben karanlıktayım ben iki yarım ve bir tam küreden oluşuyorum peki ben neyim? -2- sabahları dört ,öğlenlleri iki ,akşamları 3 bacağıyla yürüyen varlık nedir? Alıntı
dipp Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 2. sorunun cevabı insan .... bebekliğinde emekler... gençliğinde yürür... yaşlılığında bastonla yürür... Alıntı
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 1. sorunun cevabı dünya olabilir mi? 2. soru için bende insan diyorum... Alıntı
androcktonus Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 ikinci bilmecede dipp in açıklaması doğru , yani insan birincisiyse insan beyni : binlerce göz ve kulak sinir sistemini temsil ediyor. karanlıkta olmasını açıklamama gerek yok sanırım. 2 yarım ve bir tam kürede beyinin yapısını oluşturuyor. Alıntı
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 1.si TANRI 2.si İNSAN sanırım.. Alıntı
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 birincisi ay ikincisi insan Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.