androcktonus Oluşturma zamanı: Mart 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 25, 2008 -1- benim binlerce gözüm var ama ben karanlıktayım benim binlerce kulağım var ama ben karanlıktayım ben iki yarım ve bir tam küreden oluşuyorum peki ben neyim? -2- sabahları dört ,öğlenlleri iki ,akşamları 3 bacağıyla yürüyen varlık nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 2. sorunun cevabı insan .... bebekliğinde emekler... gençliğinde yürür... yaşlılığında bastonla yürür... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2008 1. sorunun cevabı dünya olabilir mi? 2. soru için bende insan diyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
androcktonus Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 ikinci bilmecede dipp in açıklaması doğru , yani insan birincisiyse insan beyni : binlerce göz ve kulak sinir sistemini temsil ediyor. karanlıkta olmasını açıklamama gerek yok sanırım. 2 yarım ve bir tam kürede beyinin yapısını oluşturuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 1.si TANRI 2.si İNSAN sanırım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2011 birincisi ay ikincisi insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.