birunsatan Oluşturma zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 28, 2008 Sirius A Yıldızı, yoğun iş çalışmalarında kendilerindeki genç nüfusun azlığından dolayı 500.000 vasıfsız işçi alacaktır. sirius A Yıldız Konseyi tarafından yapılan yazılı açıklama'da; "Orion ile yapılan savaşta ağır hasar alan binaların yeniden yapımı ve yaşamın normala dönmesi amacı ile bütün sektörlerde yoğun bir çalışma sürecine girmiş ama genç nesilin asker olarak çatışmalarda vatan savunmasında olmasından ve dünya'ya bir dönem kendi vatandaşalrını gönderdiğinden dolayı dünya'dan toplam 1.500.000 işçi alınmasına karar verilmiştir." Bu işçilerin 500.000'ni genç ve yetenekli olduklarından dolayı ülkemizden seçilecektir. Ülke gençliği açısından çok önemli olan bu haber, başbakanlık tarafından da doğrulanmıştır. İşçi alınacaklarda aranacak özellikler; a) 25 yaşını aşmamış olması b) askerliğini yapmış olması c) uzun yolculuğa elverişli olması d) en az orta okul mezunu olması e) kayıt parası olarak 100 dolar.... Bunların dışında herhangi bir özellik aranmamaktadır. İş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki adrese kendileri giderek başvuracaklardır. Diğer türlü bütün başvurular yok sayılacaktır ki hazır Orion konseyi dünyamızdan altı milyar insanı öldürmek üzereyken, bu fırsat kaçırılmamalı... Sıraselviler Cad. No.65 / 2 Sirius A Yıldız Konseyi Büyükelçilik Binası... Gnoxis Haber İstanbul... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 neden erkekler belki bende gitmek istiyorum.. sikayetciyim, komiser bey , cinsiyet ayrimi yapiyor ustteki uye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 ama ben ayrım yapmadım ki, haber masasına ne geldiyse onu yazdım... sen de git.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 cagrilmadigim istenmedigim yere gitmem ben.. yuzsuz degilim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 bide sana özel mesaj mı atacaklar.. gelceksen gel işte.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 hadeee buyrun burdan....ben b ve e maddelerine uymuyorum......tuh be kacırdık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 geleceksen ayarlarız sana bişeyler pithc... senin gibi özel biri buralarda bırakılır mı.... al bu kartım beni ara.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 tbii atacaklar ben peri padisahinin kiziyim.. du korumalarimi da alimm gelimm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 anaaammm birun amca cok saol...peki en sevdigim mavi pijamalı ve kukuletalı ayımı da alabilirmiyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 al al... istediğin ne varsa al... ha bu arada yanında birini daha getirirsen kayıt parasından kurtuluyon... bu arada maaş 2500 amerikan doları... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 ben dolar istemem cek verseler olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 türk lirasına çevirirler be pithc.. istediğin bu olsun... hatta senin adına bankaya yatırıp, faizini sana verirler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 o kukelatali ayini bana verirsen ben sana o ceki veririm.. benimkini sarayda unutmusum, simdi geri donmek icin cok gec Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 sana ordan kukelatalı ayı verelim biggang.. hemide en büyüğünden:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 olmaz biggang o ayı önemli benim için...... birun vallah gelıom adımı yaz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 tamam.. var mı getireceğin birileri... bak her getirdiğinde para da alcen ha.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Baaaane baaane birun bana verdi o ayiyi o ayi artik benim................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 yanımda birilerini getiririm pari var die kandırırım milleti...sınırsız alkol die... biggg o ayıı benimmmm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 sus bi be big.... sana vercem işte, çaktırma.... -------------------- he he he... senin be pithc'im senin tabi..... he he he.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 ulaa dümencii... sen yokmusun senn... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 ne dümeni kardeşim... allah allah ya... tövbe estafurullah... ne dümeni... al senin zatii ayı, ben ona yenisini alcem valla... sen elemanları getirdin mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 yoldalar 2 ısık hızıyla yanıma gelirler...e ee gelişmiş ulkeden geliyorlar teleport yaniii... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 bak bekliyom.... sizi ilk kafilede özel olarak göndericem, orada amele işi yapmıycaksınız, milleti yöneteceniz... bu kıyağımın karşılığını isterim bak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Centauru Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 KArdeş Maaş ne veriyolar SSK + Yemek + yol varmı ? Birde Cumartesi Günleri 1 kadarmı yoksa tum gun tatilmi ? Ben asgari ücrete o kadar yolu gelemem haaa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2008 ben calismicem benim yerime 4 korumam calisecek maasi bana getirecekler. istemem senin o pis ayni .. ben koalami getiriyom yanimda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.