Jump to content

Büyük Türkiye Stratejisi

MALCOLMX

Önerilen Mesajlar

http://zipkinci.com/galeri/data/media/3/Byk_Trkiye_Plan.JPG

Türkiye haritasının rengi adını Türkler'den alan Turkuaz rengidir. Bu milli renk aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı muhafız alayının üniforma rengidir.

Kurmay Albay “KARA VAHİT”in bu “BÜYÜK TÜRKİYE STRATEJİ” si isimli eserinde bir takım ülkelerin analizleri yapılır. Askeri “jeopoliti, jeostratejik” bir analizdir bu!

Konu İsrail’le ilgili kısma gelince böyle bir uzmanının elinden “KRİPTO” çözülmüş. Zira Kurmay demek askerin beyni demektir, böyle bir subay İSRAİL’e özel dikkat çekmiş ve bu devleti analiz ettikten sonra yakın milli hedeflerini belirlemiş ve bu yakın milli hedefler içinde “İSRAL’İN YAHOVA KRALLIĞI” için ilk çözülmesi gereken “ÖNCELİKLİ DEVLETLERİN” İSRAEL/İSRAİL devletinin isminde kriptolandığını deşifre etmiş!!!

Mesele dünyanın geleceğiyle ilgili meşhur “KIYAMET ÖNCESİ HADİSELER” i “6 TANE HARFTE” bütüncül olarak bünyesinde barındırdığı için mükemmel derece de ehemmiyetlidir. Daha 1960’lı yıllardan itibaren azami dikkat çekilen İSRAİL’in şifre ülkelerle başlatacağı “AHİRZAMAN SAVAŞLARI” serisi bugün yakından müşahede ettiğimiz gibi çeşitli bahanelerle teker teker yürütülüyor.

Peki hedef ne?..

İşte bu meyanda, milletinin verdiği imkanlarla bir Halk Bilimci evlatları olarak yaptığım araştırmalar neticesinde; tarihi vesikalar arasına gömülen bu bilgiyi tüm halkımla paylaşmak istedim. Ve şifreler üzerinden yaptığımız araştırma da bakınız ortaya neler döküldü:

• “Büyük” veya “Genişletilmiş Ortadoğu Stratejisi” isimleriyle kamufle edilen ve Condaleza Rice’ın “22 ülkenin sınırları değişecek” açıklamasının ardından Irak’ın işgaliyle başlayan savaş, aslında Tevrat’ta bahsedilen (MEGİDDO) 3. Dünya Savaşı mı?..

• Ve bu savaşta vurulacak kilit ülkeler, “İ, S, R, A, İ, L” harflerinde mi gizli?..

• Bu kilit ülkelerin ardından oluşacak “TEK DÜNYA İMPARATORLUĞU KONSEYİ” nihai “ZAFER VURUŞU”nu hangi ülkeye yapacak?!

• ABD, D'Israeli Plânları gereği Balkan-Kafkas ve Ortadoğu ülkelerini “YAKIN DOĞU DEVLETİ” adı altında mı yapılandırılıp kontrol edecek?

• “TÜRKİYE” ve “KRİPTO ÜLKELER” bu plan dahilinde eyaletlere nasıl bölünecek?..

• Dönemin ABD Dışişleri Bakanı James Baker’ın Özal’a teklif ettiği “ÜÇ İSRAİL PLANI” nedir?..

• ABD savaş sonrası Ortadoğu'da Kürdistan'a “ikinci”, onu himaye edecek TÜRKİYE’YE ise “ÜÇÜNCÜ İSRAİL” rolünü mü verdi?..

• M. Tevrat’ta İsrail Tanrısı YEHOVA’nın ahid aldığı; “ Petrollü Topraklar (Oily lands), Sulu topraklar (Watery Lands) Kutsal topraklar (Holly Lands” Ülkesi Neresi?..

• İbrani Havra literatüründe İSRAİL: “Tanrıyla güreşen, onunla mücadele eden” mi demek?

• M. Tevrat ayetlerine göre Hz. Yakup Tanrıyla mı güreşti ?.. Kendilerine bundan dolayı mı “İsrailoğulları” dendi?..

• Uzay çağında Kabbala Merkezi’nde insanlar çöplerden yemek yerken, “Piramidin Tepesindekiler” nasıl bir hayat sürüyor?..

• Kabbala kaynaklı ritüellerle çözülen “Şeytanların Şifreleri”, “Liderlerin ve Toplumların” Zihinleri kontrol altına almak için mi kullanılıyor?..

• “Markalar”, “Logolar” birer “DAVİD MEGAN MUSKASI” mı?..

• İstihbarat kaynakları Güneydoğu’daki “turist” görüntüsü altında ajan trafiğinin yoğunlaştığına dikkat çekiyor… GAP’a gösterilen bu İsrail ve MOSSAD ilgisinin stratejik anlamı nedir?..

• Türkiye, İran’ın nükleer tesislerine saldırılmasına seyirci kalırsa, GAP’ın Bombalanmasına açık kapı mı bırakır ?..

• "Sevseniz de sevmeseniz de, fetihle veya anlaşmayla biz “Dünya Hükümetine” kavuşacağız!.." James Warburg, 17 Şubat 1957 ABD Senato Komisyonu)

• İsrail Toprakları'nın Tevrat’a göre sınırları: Güneyde tüm Sina Yarımadası ve buna ek olarak Kuzey Mısır'ın Kahire'ye kadar uzanan bir parçası; doğuda, Ürdün'ün tamamı ve Suudi Arabistan'ın kuzey bölgesi; Kuveyt'in tümü ve Irak'ın çok büyük bir bölümü; kuzeyde Lübnan'ın ve Suriye'nin tamamı ve buna ek olarak TÜRKİYE’NİN VAN GÖLÜ’NE KADAR UZANAN BÜYÜK BİR PARÇASI; ve batıda KIBRIS!” (Israel Shahak, Jewish History, Jewish Religion, s. 9)

İsrailli Kohenler çok kızdıracak bu kitabı, “söylenip de söyleyemeyen, bilip bilgilendirmeyenleri” sahaya davet ederek, daha verimli çalışmalar yapmaları için uyararak bitiriyorum!..

Hakan Yılmaz Çebi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

belki konuyla alakasız malcolmx ama su piramidin tepesindeki göz bana daha önce baktıgım resimlerden birinin gozune benziyor gibi geldi.. bu resimdeki goz bir resimden alıntı ve be bu resmi daha once gormus gibi hissediyorum ama hatırlayamıyorum... belki Turkiyede bulunan su kiliselerden veya tarihi eserlerden veya unlu bir sanatcının resminden.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

belki konuyla alakasız malcolmx ama su piramidin tepesindeki göz bana daha önce baktıgım resimlerden birinin gozune benziyor gibi geldi.. bu resimdeki goz bir resimden alıntı ve be bu resmi daha once gormus gibi hissediyorum ama hatırlayamıyorum... belki Turkiyede bulunan su kiliselerden veya tarihi eserlerden veya unlu bir sanatcının resminden.

belki eline zamanında bir dolar geçmiştir orda görmüşte olabilirsin.bir doların arkasında da vardır o işaret.ve üzerinde ibranice yeni dünya düzeni yazar.

konu için tesekkurler malcomx

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O gördüğün simge Tek Dünya Devleti nin hayallerini kuran örgütlerin,kardeşliklerin ve Bazı devletlerin bile kullandığı bir simgedir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

neo faşizmin simgelerinin başında gelir o amblem. dünya kendilerini neo liberal olarak tabir eden ve evanjelist bir oluşum olan grupların elinde yönlendiriliyor. ortadoğu da israil eliyle, diğer yerlerde ise amerika ingiltere gibi ülkelerin eliyle küreselleşme adı altında tek dünya devletine doğru gidiyor. belki sınırlar kalkmayacak ama artık onlar da sadece kağıt üzerinde kalacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz tarih okuyan birisi için şöyle söyleyebilirim :

"Tarihi Türkler yazdı" diğerleri sadece oynanan tarih oyununda küçük roller aldılar.

Aklımızı ve dehamızı küçümsemeyin arkadaşlar."Bir Türk dünyaya bedeldir".

Kıyamet projelerine bakın biraz...! Ne olursa olsun her şekilde bize muhtaçlar.Elleri mecbur.Bütün kaynaklar bizde.Biz medeniyetin beşiğiyiz.

Anahtar "Türkler".

Değişik isimler altında dünyayı yönettik hem de tarihin en bilinmeyen kısmında bile.Bugün bile biz olmadan denge kurulamıyor.Tek bir hareketimizle tek bir sözümüzle tavırları değişiyor. Değişmek zorunda...!

Türkler yok olmadıkça Dünya dönmeye devam eder.

--------------------

İtiraf etmeliyim......Haritayı çok beğendim

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

piramit işaretinin kökeni ta mu ya kadar dayanır...

bizim bildiğimiz tarihte ise mısır...

kim kiminle nerede nasıl ben anlamadım gitti bu işi...

biz paçayı kurtarsak ne fark eder o da soru işaretlerimden biri... sonuçta bu kökü hümanist bir fikre bağlı olmayan görüş dünyada var olmaya devam edecek en azından öyle görünüyor şimdilik... onun kökü nasıl kazınabilir ... çünkü kendilerinden başka kimseye yararı yok kendi halklarına bile... bilemiyorum kökten çözüm nasıl ve nereden gelecek ama gelmesini istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir kere Türkiye haritası böyle olmayacaktır Irak'ın Musul , Kerkük ve dğer Türkmen Bölgelerini içine alarak batı sınırları doğrudur.Doğu sınırı ise Türk ülkelerinden beklenen Bütün Türk Üllkelerinin birleşmesidir hedeflenen amaçlanan odur...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...