the_thing Oluşturma zamanı: Mart 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2008 3 dilek hakkiniz olsa ne dilerdiniz... ? Günümüzde üç dilek hakkimiz olmasi çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakki daha isterdim. Elde var 6 dilek hakki, 5 ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkim daha olur. 15 dilek ile her istedigimi dilerim. Günah degilse Allah olmayi dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkim sonsuz kere sonsuz olur. Çok akilli olurum. Maalesef her istedigimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yaris arabasi yaptiririm. Onunla antalya'ya gider dedemlerin elini öperim. Dedem bana torunum allah olmus der. Sevinir. Harçlik verir.Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlikta zombileri öldürmeye gönderir beni. Hepsini yok ederim isin kiliciyla. babami da döverim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reaper_orkun Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2008 komedi yaa ilkokulda olmak lazımdı sımdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 güzel güzel cocukların hayal dunyası iste:) abisi arabaya kusan bir gerzekmis:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 ahahah süper yaa seviyorum çocukları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 bu çocuk potansiyel bir psikopat söyleyeyim size:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 bu nasıl bir zaka böyle cok güldüm hakkaten:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 normal bir yetişkinin akıl edemeyeceği şeyler aklına gelmiş.Büyümüşte küçülmüş diye buna derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 böle bir velet istiyorum ilerde hadi hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 "dedem sevinir torunum allah olmuş der" :rofl: nedense south park'taki cartman geldi aklıma bu çocuğa bakınca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 aneyy bole bir veled istemem...... cocuk dedigin oturur oturdugu yerde, simdikiler dogustan cin masallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 bende buna yakın bir kompozisyon yazmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 işte benim zeka seviyeme uygun birini buldun sonunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 (...ışın kılıcıyla hepsini öldürürüm.Babamıda döverim. ) burda koptum ya:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 bunun elinde elma şekeri de vardır..çokta gıcıktır xd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Vallahi yeni nesil cin gibi yaa (= Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 sper bi cocuk her ewe lasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qwer Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 ''Maalesef sevinerek bu hakkimizi kullaniriz her zaman.Maalesef her istedigimi yapabilirim.'' malesefi ne demek sanıyosa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 geleceğin seri katili veya dahisi karar ona kalmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 mükemmel bir zeka... söylemleri, istekleri çok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2009 Abi koptum yaa, budur iştee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Zekaya bakın. Sınırlı olan hakkını nasıl da sınırsıza çevirmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furk Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 yalnız bu bir çocuğun kompozisyonu değil ekşisözlük te otisabi'nin 2001 yılında yazdığı bir entry, muhteşem bir entry Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Babasını neden dövmek istiyor ki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
compl3x Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 küçükken bende iyi yazardım hep beni seçerlerdi yarışmalara falan bi gün engelliler sempozyumuna gitmiştik otobuste giderken yanımdaki kız kusmuştu o günden sonra bıraktım yazmayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2014 Kasvet kelimesi bir ilk okul çocuğunun hele ki Türkiye'de okuyan bir çocuğun kullanacağı bir kelime değil bence.İnanmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.