Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 30, 2008 (düzenlendi) ...................................................... Mayıs 14, 2012 AurorA tarafından düzenlendi kırık link Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2008 i cant sleep alone anymore i need you here with me ... çooook güzel bir şarkıdır . ellerine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fredy1989 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Geçenlerde tesadüfen dinlediğim,beğendiğim,isminin sadece nightmare zannettiğim bir şarkıdır.Hafif takılanlar için çok ideal bir şarkı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bu şarkıyı insanın yüreğine basası geliyor. Duyguları iyi anlatır. nightmare lying here in the dark kabus burada,karanlıkta yatıyor scared like my dreams made their mark benim düşlerim gibi korkmuş,onların işaretini yapar i wonder merak ediyorum dreamer always alone hayalperest herzaman yalnız lost in a part of myself i can't find anymore bir parçamda kayıp,daha fazla bulamıyorum i wonder if it's gonna end tonight bu gece bitecek mi merak ediyorum i can't sleep alone anymore daha fazla yalnız uyuyamam i need you here with me sana burada ihtiyacım var even though i closed all the doors tüm kapıları kapatmış olmama rağmen there's somethin' holdin' me beni tutan bir şey var never ending nightmare asla bitmeyen kabus always there instead of you senin yerine her zaman burada never ending nightmare asla bitmeyen kabus no escape this time from you bu kez senden kaçmak yok lately been around someone new son zamanlarda yeni birinin etrafındaydı needed to fill in the space that once sheltered you seni bir kez barındırmış olan yerde dolmaya ihtiyacı vardı... still i worry, if you're gonna be alright hala iyi olacak mısın merak ediyorum i can't sleep alone anymore daha fazla yalnız uyuyamıyorum need someone here with me benimle beraber birine ihtiyacım var all i ever wanted and more my dreams are fighting for düşlerim şu ana kadar istediğim ve daha fazlası never ending nightmare asla bitmeyen kabus always there instead of you senin yerine her zaman burada never ending nightmare asla bitmeyen kabus punishing me for the things i do beni yaptıklarım için cezalandırıyor never ending nightmare asla bitmeyen kabus no escape this time from you... bu kez senden kaçmak yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.