Jump to content

Sevdiğinizi Kendinize Aşik Etmek Için..

AnTiDoTo

Önerilen Mesajlar

Çingenelere göre bu büyü arzuladığınız kişinin de sizi arzulamasını sağlar..Bu büyü için 1 adet kırmızı taze gül 2 adet kırmızı mum ve ertesi gün güneşin doğacağı saatte kalkmanız yeterli olacaktır..Uyumadan önce kırmızı gülü 2kırmızı mumun arasına koyun ,şafak sökerken uyanın ve doğuya bakan açık pencere önünde gülü koklarken şu sözleri söyleyin:

"Bu kırmızı gül,arzuladığım aşkım için..Gerçek aşkım gel bana"

Sonra içeriye girip,gülü mumların arasına koyun ve mumları yakarak onu hayal edin.(sizin aşkınız,arzu ettiğiniz kişinin kalbinde ,bu mumlar gibi yanıyor)Bu mumların gül soluncaya kadar gece gündüz yanması lazım,aksi halde mumlar sönerse ,büyü tutmamış demektir.Gül solduğu zaman mumları söndürüp,gülü evinizin çevresinde bir toprağa gömün..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar sevdiğin kişiyi kendine bağlamak için başka büyüler yok mu?daha etkili ve kuvvetli

bunu uygulayan arkadaşlar oldu faydası olmadı ama varsa elinizde daha iyi bir formül onu uygulayalım.birde iş bulmak için yapılacak büyü var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evrensel prensipleri hiçe sayamazsınız...Neden olağan akışına bırakamıyorsunuz,ilişkileri?...Büyüyle kendine bağladığın adamdan sana olumlu ne aktarım olabilir ki?...Bedelini çok ağır ödersin...İki ucu keskin kılıç gibi olduğunu düşün,büyülerin..Sistem sana düşünce vermiş,en iyi büyüden daha kuvvetlidir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yha bence bu doru değil büyü tutabilir ama bunu yapmak doğru değil bir tek siz ona aşık olacaksınız belki biri onu seviyordur oda o kişiyi bunu yapınca onları ayırmış olacaksınız birde o size kendi duyguları ile değil büyü sayesinde aşık olcak sizde umutlanacaksınız büyünün etkisi geçerse o zaman ne olur hiç düşündünüzmü ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

iyide sevgilmi kendimi aşık edersem büyü ile o aslında benim olmucak ki hiç sadece ben ona dışardan etki ettigim için benimle olcak yani mecburiyetten o beni sevmicek asla bir gün mutlaka en güçlü büyü bile bir şekilde bozulcak ve o gitcek sonra ne olcak kendimi kandırdım yıllar boşuna geçirmiş olcam o benim olmucak asla beni sevmicek sadece mecbur olcak benimle kalmaya o zamn neden büyü yapcaz kendimizi neden boşuna kandıralım ki her gece yataga girdimizde aklımızın bir köşesin de olmucak mı aslında onun sizi sevmedigini o zamn neden büyü yapalım ki bu kadar aciz ve zayıfmıyız onun kalbini dogal yollardan elde etmek yerine neden onu zorla kendimizde tutalım ki ne anlamı var bunun......

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bazen insanın kendini çok çaresiz hissettiği anlar oluyor.. birisini seviyorsun ama sevilmiyorsun berbat birşey.. büyüyle kendine döndürmek haksızlık.. eğer seni gerçekte sevmiyorsa büyüyle sevmenin ne gibi güzelliği olabilir ki ama onu unutmak senin elinde.. insan isterse gerçekten başarır onu unutmayı..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

merhaba arkadaslar ya ben bırsey sorucam aslında ask büyüsü yapmaya gerek yok tabı benım acımdan benım konum farklı düşünüyorum care bulamıyom benım 1 senelık ilişkim var biz birbirimizi cok sevıyoduk ve bırbırmıze asıgız evlenmeyı bıle düşünüyoz taki 3 ay öncesine kadar bu aralar sevgılımle bazı tatsız olaylar yasadım ve artık eskisi gibi anlamıyor dınlemıyor benı ne kadar anlatsamda bi gün sonra gene tartısıyoz kavga edıyoz eskisi gibi degılız artık bana olann sevgısımı bıttıı ne oldu bılmıyomm lütfen konuyla ilgilenen bana yardımcı olsun sımdıdenn tsk ederım..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dansci41 arkadaşım...bende sana birşey sölim..benimde 4 yıllık bir ilişkim vardı,, takiiii 7 ay öncesine kadar...hatun benden sogumuş..peki neden...ailesiyle 3y isviçreye gitti...gittigi 3 ay sürede benden sogumuş..lanet olası sürtük..4 yıl boşuna gitti...şimdi cok pişman ama nah dönerim ben..neyse...senin işe gelince..sana nasıl davrandıgını acıkca belirtirsen yardımcı olurum..kendimi nie anlattım...senden daha beterleri var xD moralini bozma:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla bunlara hiç gerek yok. Bence güllerin aşk için hayatlarının ellerinden alınması çok vahşet içerikli geldi bana:p Ben sevdiğimi seviyorsam zaten ve onunla yakınlaşabildiysem bir şekilde. Harika esprilerimle,tatlı dilimle ve bilimsel konuşmalarımla etkiler sonrada konuyu sanata filan getirir çok konuşur ve kendime hayran bırakırım. :D Hiç olmadı vaz geçerim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bazen insanın kendini çok çaresiz hissettiği anlar oluyor.. birisini seviyorsun ama sevilmiyorsun berbat birşey.. büyüyle kendine döndürmek haksızlık.. eğer seni gerçekte sevmiyorsa büyüyle sevmenin ne gibi güzelliği olabilir ki ama onu unutmak senin elinde.. insan isterse gerçekten başarır onu unutmayı..

Hah klavyene sağlık. Umarım uzun süre idare eder de bozulmadan. Bende tam 1 sene uğraşmıştı unutmadı bir türlü tabiki unutulabilir. İnsanlar birbirlerine mahkum değildir ki:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...