black_eyes Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 Geçtigimiz haftasonu, KBB ameliyatı olmak için Sivas'a ablası'nın yanına gitti..ve bugün aldığım habere göre de başarılı bir ameliyat geçirdi:D bir süre daha aramızda olamıycagını bildirirken, "en kısa zamanda saglığına kavuşmasını ve yeniden aramıza dönmesini diliyorum".. tekrar gecmis olsun boogeem 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 gecmis olsun boogee:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 geçmiş olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 geçmiş olsun booge, hastaya ne götürlür diye düşündüm kolonya geldi aklıma http://img391.imageshack.us/img391/4110/220pxpereja1ve3.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 gecmis olsun.. cabuk iyles de gel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 geçmiş olsun kardeşim tekrar aramıza bekliyoruz seni 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 az evvel telefonda konustuk..gecmiş olsun dileklerinizi ilettim:) tesekkür ettigini söledi.. boogee aramıza dönene kadar ben aracı olucam..iletmek istediklerinizi buradan bana bildirebilirsiniz ..ve son olarak ben de ilginize tesekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 anaaam ameliyat olmuş bitmiş yeni haberim oluyo. Kötü oldum yaa. Bugiii kusura bakma gözüm e mi. Ayrıyetten çok geçmiş olsun =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 geçmiş olsun vefalı insan çabuk iyileşirsin umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Geçmiş olsun .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 acil şifalar boogee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 geçmiş olsun booge! sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 gecmiş olsunn...bildigim kadarıyla ayın 9unda gelicek...hehee... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Geçmiş olsun boogee...İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 boogee...geçmiş olsun..... çabuk iyileş gel buraya... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 cok gecmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 çok geçmiş olsun..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 gecmişlere gelesin ne diyim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Ohh Shit!!Geçmiş olsun be boogee..Bir an önce seni yine aramızda görmek dilegiyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 bu ne ilgi ya kıskandım ben de mi olsam ameliyat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 geçmiş olsun boogee umarım hemen iyileşirsin, sana ihtiyacımız var burada 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_eyes Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 bugün hastaneden taburcu oldu:) su an ablasının evinde ve sanırım önümüzdeki haftaya kadar da orada kalıcakmıs..ilginize tesekkür ettigini sizlere iletmemi ricaetti:) bende kendi adıma ilginize cok tesekkür ediyorum:) .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 geçmiş olsuun çabuk iileşirsin umarım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 amanda aman cok tesekkur ederim yaw hepinize özledinizmi:p sag salim agrısız sızısız dondum aranıza hepinize tesekkurun cokundan ederim efenim seviyorum sizi:) bu arada lady@ kolonyanı bitirdim yenisini isterim malum burun acıldı artık koku alabiliom 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.