schizophrana Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 (düzenlendi) umut , hüzün , kızgınlık , kırgınlık , vazgeçiş , tutku , mutluluk ne ararsan notalarında barındıran mükemmel eser. her dinlediğimde başka yerlere giderim kolay dönmemecesine. boğazımda birikir söyleyemediklerim , ne ağlayabilirim ne gülebilir. öyledir Moonlight Sonata parçayı dinleyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum buraya. size hissettirdiklerini paylaşın. bir de not : 1801 yılında bestelenmiş ve Beethoven' ın hediye ettiği kadın tarafınsan kabul edilmemiştir. Şubat 23, 2010 schizophrana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 piyano sesine zaten asıgımdır bu ayrı bi olay hikayesini bilmiyordum.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Off, ömrümü yedi bu parça benim. Başka hiç bir şey dinlemeden geçirdiğim zamanlarım geldi aklıma. Dinledikten sonra üstüne pek de söz söylenmeyecek, sözcükleri insanın ağzına tıkan muhteşem bir parçadır. İnsanı karmakarışık yapar, dağıtır ve sonunda toplayan da yine odur. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 3 ay boyunca durmaksızın çalışarak az da olsa çalmayı başarabildiğim bir beste. Müzik nasıl olurda bu şekile sokulabilir,??? İnanılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2009 Yine dinliyorum ve hüznün kollarında dans ediyorum ayışığı sonatı ile. Yenilenmiş linke buradan ulaşabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 çok çok çok severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 insan olan yapamaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 serin. serinkanlılıkla çalınmış ama, içi parça parça olmuş sanki. yutkunmuş,yutmuş tüm düğümleri. gülümsemiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2010 Sevgisiz, zayıf olan aciz insanların hırslı olan yapılarının gereği güzel olan her şeye kör, güzel olan sözlere sağır olacaklar güzel kokulu tatlı yiyecekler bile tatsız ve iğrenç gelecektir. Bu güzelim tabiatı, doğayı bir an olsun bile fark edemeyeceklerdir. Hırslarıyla kibrinin elinde oyuncak olan insanların güçler(korkakların) savaşında birbirlerine karşı bir silah olarak kullanmayı düşündüklerinde ancak tabiatı fark edecekler tüm doğallığa amansızca müdahale edeceklerdir. kaos, yıkım, gürültü kirliliği bu insanların gıdası halini alacaktır. Bunlar gibi düşünmeden(sevgisiz düşünemezsin) hareket eden insanların doğayı yok etme pahasına ortak kararı yıkım olunca ve de birbirini yok etmeye bu kadar hevesli elbette tabiat kendini yenileme ve üzerindeki fazlalıklardan kurtulmak adına cevap verecektir: afetler, seller, depremler, çeşitli hastalıklar şeklinde bu dilden anlayanların anlaşılır bir dili olacaktır herkesce.. Kulakları gayet iyi işitmekteydi onun gönlün kelamı olan her sesi işitebilirdi o sadece kendinin değil herkesin kalbindekini işitmekteydi, bu tabiattan işittiği nağmeler kendi kalbinin tabiatla en doğal uyumuydu aslında. kendini sevgiyle bulan aşkla ifade edebilen yaşamın ne olduğunu bilen bir kaç sıradışı insandan biridir o. melodilerin ilahi varlığına kulak vermiş istesede sevgiden başka bir şey işitemeyecek kadar bir sağırdı o!.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 melodilerin ilahi varlığına kulak vermiş istesede sevgiden başka bir şey işitemeyecek kadar bir sağırdı o!.. hoş tabir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 büyüleyici....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buNch Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 eşsiz................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2010 Çok çok severim ben bu güzel sonatı. Hüzün var bu ezgilerde bence umut da var ama çok güçsüz bir umut. Beethoven'in mezarını ziyaret etmiştim geçen sene. garip olmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Beethoven 9. Symphony Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Dinliyorum teşekkürler paylaşım 1 buçuk saat sonra görüşmek üzere forum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Dinle dinle çok güzeldir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Wagnerin 2 saatlik bir eserini dinlemiştim o geldi aklıma. İnsanı gerçekten farklı dünyalara götürüyor bu uzunluktaki parçalar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Kesinlikle Hele ki kasvetli havalarda dinlendiğinde daha da etkileyici oluyor.(En azından benim için) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Ben genelde klasik müziği uyumaya çalışırken dinlerim . Hem beyin dalgalarını düzenliyo hemde bilinci açık tutuyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Symphony No. 5 c-minor, Op. 67 1. Allegro con brio 2. Andante con moto 3. Allegro 4. Allegro Recorded at the Philharmonie, 1982 http://video.google.com/videoplay?docid=2399358144256228091 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 eline sağlık kankam:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Sardım yine klasiclere kankim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2011 çok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2017 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.