YankeeRose Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2006 Satanist temalı ilahiler.. http://www.sjreisner.com/mp3s/03_Ave_Rege_Leviathan_Choir.mp3 http://www.sjreisner.com/mp3s/06_Meditation.mp3 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Bunu görmemişim sitede arada kaynamış sanırım... İlginç paylaşım olmuş Yankee... Ne dediğini anlamıyorum satanist temalı ilahi dediğine göre içeriği bana göre değildir eminim ama güzellermiş teşekkür ederim;) Hatta sen biliyorsundur diye düşünüyorum neden bahsediyor aktarırmısın mümkün olursa... merak etttim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Bir tanesi meditasyon ile Lavethiana ulaşmak üzerine diğeri ise ave satanas (selam sana şeytan) dimekte daha cok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Hmm teşekkür ederim yanıtın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest maji Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 yanke ross bunu yapmakla yanlış yapıyorsun ......nora sende kişilik deyişimi olduğundan sende tehlikedesin ,iki yolun zıt olduğunu unutma eyerki doğru ve pozitif olan bir yolun tersi seni cezb ediyorsa bu karanlığın cazibesinden başka bişi deyildir .....tarih bize doğruyu varir tıpkı alman doktor ( faust"ismi doğru yazmışımdır umarım)bu şahısın başından geçen olay ve şeytana ruhunu satması tam bir tırajedi ,ve o şeytanın adı mefistofelestir ve satanik incilde büyük şetanlardan biri olarak kabul edilir........bir övgü bile tanrının öfkeli yüzünü ortaya çıkarmasına neden olur ........madem tanrı her yerdedir ve bütün inanışlar bunu kanıtlıyor o zaman o bu forumuda gözetliyor ,ve onun bütün tek tanrılı dinlerde'ki sıfatlarında kahhhhhhredici sıfatının olduğunu belirtiği gibi rahmetli yüzünüde göstermiştir .....DİKAT! bu gerçekten astralimiz için tahlikeli bir durumdur ötaki tarafta bizi bekleyen bir çok ruh melek vardır ,ve kim nasıl davranmışsa obir tarafta o sıpatyoma hızlı bir çekimle çağrılacaktır ...........çok inandığım bir tez var orda inanılmaz bir çatışma olacağına inanıyorum ve ruhların orduları ve kuranda bahsi geçen ümetlerin ateşe atılması vs ........amam.maji.tor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest maji Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 yer yüzü ve gök yüzüne yemin ederim ,eyerki en güçlü çağrı nedir derseniz ben size şeytanların titrediği azimetil kübra derim ..ve görmüyormusunuz şeytanlar kutsal adların emrine girerek hz süleymana nasıl itaat ettiler onu bırakalım deneylerle kanıtlamak için bir çok çılgınca ruhsal davet yaptım not=sizin asla denemek istemediğiniz davetlerde ben çıldırma derecesine girdiğim olaylarıda .hep beni bir kıral melek koruyordu oooooooooooo meytatarundur o kırallıklarında en büyük melektir şeytanlar bile yerden göye bakarken onu imrenirler yemin ederim dağları dolduracak kadar cin ve meleklere hakimlik liderlik yapar ...ve bunu anlatmaktan kastim hepimiz ölecez ,o zaman korkum sonsuza dek mahsenede kapalı tutarım ......evet en güçlü güç güçlü olandır o zaman allahın nurundan var olan büyük meleklerden biri olan meytatarun sen ruhların ve meleklerin kırallığında sonsuza dek varsın amin..........amam.maji.tor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 maji birden musluman olasım geldi.. senin gibi düşünmek durumunda deilim. cehennem inancı olmayan dinler var onları da incele.. biraz açık ol larj ol takma kafana. sana göre cehenneme gideceğim ne güzel böyle düşün ve mutlu ol. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Maji kişilik değişiminden bahsetmene güldüm açıkçası... tehlikede falan değilim sen içini rahat tut. Eğer yazdığım mesajları doğrudüzgün okursan beğenimin ne yönde olduğunu anlarsın. Ayrıca merak duyuyor olmak insanı dininden saptırmaz. Hatta aksi türlüsünü öğrenmiş olmak insanın inancını bile körükleyebilir bazı durumlarda. Ki benim buna da ihtiyacım yok yani... Ayrıca Faust senin algıladığından çok daha farklı bir metindir onu da nereden çıkardın şimdi merak ettim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 eğer konu olarak goethenin yazdığı Faust adlı kitabı inceliyorsak gercek bir sanat eseri olduğunu söylemek isterim. Faust harbiden almanca okunması gereken bir eser ve bir edebiyat şahaseridir tüm hayatını bu esere adadığını söylemek mümkün. faust'un konustuğu ruhun adı mephisthophalestir kelime anlamı ısıktan kacar demek olup latince bir kelime gurubudur. Isık getiren anlamındaki lucifer kelimesine alternatif türetilmiştir. Satanist incil denilen kitapta evet mephistophalesin ismi geçmektedir ama bu kurumun ifrit diye bu ismi anlamığı satan yerine kullanılan isimler olarak verdiğini hatırlatırım. kitapta infernal names olarak geçmektedir. gerçekten faust diye biri yaşamıştır aslında bahsi gecen kişi majisyen doktor johannes faustus'dur. Bir de grimorine kitabı bulunur kitabın adı Siyah kuzgundur. Kitap Beş bolum ve son bir şiirden olusur. kitapta mephistophalesin sigili de geçmektedir. http://www.magitech.com/faust/introfst.html ama bahsi geçen goethe eseri ile alakalı deildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 bence müzik süper etkilendim açıkcası ve çok hoşuma gitti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2006 çok hosuma gitti teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 benimde çok hoşuma gitti. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
garip Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 maji birden musluman olasım geldi.. senin gibi düşünmek durumunda deilim. cehennem inancı olmayan dinler var onları da incele.. biraz açık ol larj ol takma kafana. sana göre cehenneme gideceğim ne güzel böyle düşün ve mutlu ol. bir ruh cehenneme gideceğim diye nasıl mutlu olur... senin ruhun mutluluk mu duyuyor. uçurumun kenarına gelen bir ruh düşeceğim diye mutluluk duyuyorsa, o ruhu analitik olarak incelemek lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 ikiside çok güzelll tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Etkileyici bir ses... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 satanizm ve ilah... ilginç geldi bana bu iki kelime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IHERAI Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 bir ruh cehenneme gideceğim diye nasıl mutlu olur... senin ruhun mutluluk mu duyuyor. uçurumun kenarına gelen bir ruh düşeceğim diye mutluluk duyuyorsa, o ruhu analitik olarak incelemek lazım... ya kusura bakma sana yine ben cevap yazacağım ama yankee ruhani satanist yani senin düşündüğün cehennemle bizim inandığımız cehennem farklı yerler tanrıların yaşadığı bir krallık gibi düşün cehennemi ruhun düşmesi değil yükselmesi var bizim dinimizde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Bende begendim :s daha farklı bişeyler bekliyordum adından dolayı ama hoşmuş.Eliniza sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Ezbere biliyorum bir kaç tane ilahı.Bunları duymamıştım sanırım.Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Bazı yorumları okuyunca ahh ahh zamane satanist(!)leri diyesim geldi..Özentilikten öteye gitmeyen oluşumlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lunatic Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 İlahiler ruhu LEVIATHAN a ulaştırmak için kabul peki hangimizin ruhu hazır? Her neyse tabi paylaşım çok güzel müzik etkileyici ruhunuzla dinlerseniz ve bu yoldaysanız sizin için bir adım olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeathlessMusic Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Dinlemiştim bunları. Güzel ilahiler, dinledikçe huzur veriyor. Aslında satanist değilseniz bile bir dinleyin, sıradan meditasyonlarda falan bile kullanılabilecek huzurlu bir müzik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trauma Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2008 daha fazlasına nasıl ulasabilirim yardım edermisiniz:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Güzel ilahiler, dinledikçe huzur veriyor,sıradan meditasyonlarda falan bile kullanılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2008 şeytan demekle şeytan olunmaz maji hem tr aralarına gelen ı lara dikkatini çekmek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.