the_thing Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2008 http://img356.imageshack.us/img356/4458/zekisoyguncupb3.jpg Bu soruda bir soyguncu rolündesiniz. Kasada çok değerli mücevherler var. Ancak, kasanın sahibi zeka soruları ile ilgili biri ve kendi güvenlik sistemini kendi kurmuş. 1,2,3,4,5,6 no.lu, sarı renkli karoların herhangi birinden başlayarak, her adımda sağ, sol, aşağı veya yukarıdaki bir başka karoya basarak, tam 20 adımda kasayla birleşen 6 sarı karodan birine ulaşmanız gerekiyor. Bir defa basılan karoya tekrar basmak veya çapraz ilerlemek güvenlik alarmını devreye sokuyor. (20 adım atmak zorunlu.) Kasanın sahibi bununla da kalmamış, 20.karoya bastığınız anda eğer şimdiye kadar bastığınız karoların rakamları toplamı (20.dahil) 100 etmiyorsa, yine alarm çalıyor. Bakalım iyi bir soyguncu olabilecek misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 ya ben bu soruyu cözdüm ve bankacı bir salak ya da ben bu soruyu yanlıs anladım ve ben salağım:D http://img80.imageshack.us/img80/431/zekisoyguncupb3gq0.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2008 Bankacı salak:D Ayrıca 2 farklı çözüm yolu da bende var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 bence sorunuzda bi eksiklik var baya fazla varyasyonlarla çözüm yolu bulunuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2008 Yok yok soruda eksiklik yok da ben seviyeyi tutturamadaım sanırım:) biraz fazla kolay olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.