mysteriouslady Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2008 Bazen deli olmalı insan, Konuşmalı kendisiyle Öğütler vermeli, Duvarları sırdaş etmeli dertlerine Akılsızlığın ne büyük bir bela olduğunu, Zamanın ne kadar hızlı aktığını, Farketmeli... Bazen cesur olmalı insan Yüzleşmeli kendisiyle Hataları kabullenmeli.... Bazen deli olmalı insan Avazının çıktığı kadar bağırabilmeli Kalbini bürümüş kin ve nefreti Gereksiz asabiyeti Terketmeyi bilmeli.... Hatta kızmalı kendisine Tavırlar almalı Cezalar vermeli Bin müsibetten sonraki nasihatı Kendi kendine aşılayabilmeli... Bazen deli olmalı insan Çünkü.... Akılla gelen gücün farkına varabilmeli.. Aklını başına almalı insan Fakat, Asla bazen değil Daima aklı başında olmalı.......... Mysteriouslady.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2009 herzamanki gibi mükemmel ladyim:)yüreğine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2009 birilerinin hla birşeyler yazdığını görmek ne güzel... güzel yazılar okumayı özlemişim... eline sağlık... teşekürler ayrıca:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 ben teşekkür ederim arkadaşlar...hani bir söz vardır "bir müsibet bin nasihattan iyidir" diye işte öyle bir anda yazılmış dizelerdi bunlar...aslında şiirsel bir yönü yok yani tam anlamıyla yerli yerinde oturaklı cümleler seçip özene bezene yazdığım söylenemez,sadece hissettiklerimi olduğu gibi aktardım...beğendiğinize sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2009 kendi kendisiyle konuşamayan insan karşısındaki ile nasıl konuşabilirki? güsel yazı emeğine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.