sirius Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2008 Çok güzel bir video. Filmini izlemedim ama orada dikkat edilmesi gereken iki yer var birincisi element kontrolü. İkincisi sisler arasından boyut açılması (yanlış anlamadıysam videoyu ) Bu ikiside özellikle druid ve diğer cadılıkta mevcuttur. Element kontrolünün ileri seviyelerini videoda görüyorsunuz aynı şekilde siste bir başka alemlere yolculuk için kullanılan bir araçtır... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magus Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Bunlar bu işlerin -A- harfi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Video harikaydı en kısa zaamanda filmi izlemeliyim müzikte çok süperdi!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Gayet güzelmiş srius,ilk fırsatta seyredeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 bana da denk geldi çok hoşuma gitti. bir tane izlemiştim ama hiç buna benzemiyordu büyücülük okulu falan vardı. Bu çok iyi bir filme benziyor inşallah bulurum -------------------- zaten loreena'nın müzikleri bu tür filmler için birebir! Onun müzikleri dışında başka müzik bu kadar yakışamazdı. wiccan dance diye bir müziği var tam ritüel müziği Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_thing Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2008 Arşivde varmış.Okumak isteyen olursa diye bu da e-kitabı : (Bu arada konuyla ilgili diye buraya verdim linki, yanlış olduysa kusura bakmayın) http://rapidshare.com/files/104536664/Avalon_un_Sisleri_1_Bueyue_Ustas__305_.rtf.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 cok guzel bir filmdi az once bitti cok tsk ler baska böyle film var mı bildiginiz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cypruswitch Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 ben goremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Youtube kapalı olduğundan göremiyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dEjAwU Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 flimi izleyecegimiz bi link veremezmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2009 Hikayede bir telaş ve bir çok tutarsızlık var. Bu bazı yerlerde bu kadar da olmaz ki dedirtiyor. Filimden çıkartılan fragmanlara baktığınızda bazı konuların aydınlık kazandığını görüyorsunuz ve anlıyorsunuz ki filmin kurgusu filmi belli bir süreye sıkıştırmak için katledilmiş ama buna rağmen film çok uzun. Kostümler dışında filmin elle tutulur bir yanını görmedim ve filmi zor bitirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brigit Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 muhtesem bır muzık.harıka bır vıdeo ıcım huzur doldu ızlerken.cok teskkurler emegıne saglık. -------------------- http://www.indirmedenfilmizle.org/2009/09/avalonun-sisleri-film-izle.html buyrun burdan ızletebılırsınız fılmın tamamını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Morgenstern Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Loreena Mckennitt in sesi her zamanki gibi büyüleyici =) Filmi de çok merak ettim hemen listeme ekliyorum,teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2011 Güzel film tavsiye ederim. ama kendi kardeşiyle cinsel ilişkiye zorlanması bölümü biraz saçmaydı. gerçi bilmiyordu ama olsun. baya oldu izleyeli tam hatırlamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmagic Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2012 gerçekten çok güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.