Jump to content

Cadılarla ilgili (avalanonu sislerinden bir bölüm-loreena eşliğinde)

sirius

Önerilen Mesajlar

Çok güzel bir video. Filmini izlemedim ama orada dikkat edilmesi gereken iki yer var birincisi element kontrolü. İkincisi sisler arasından boyut açılması (yanlış anlamadıysam videoyu :D)

Bu ikiside özellikle druid ve diğer cadılıkta mevcuttur. Element kontrolünün ileri seviyelerini videoda görüyorsunuz aynı şekilde siste bir başka alemlere yolculuk için kullanılan bir araçtır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana da denk geldi çok hoşuma gitti. bir tane izlemiştim ama hiç buna benzemiyordu büyücülük okulu falan vardı. Bu çok iyi bir filme benziyor inşallah bulurum :)

--------------------

zaten loreena'nın müzikleri bu tür filmler için birebir! Onun müzikleri dışında başka müzik bu kadar yakışamazdı. wiccan dance diye bir müziği var tam ritüel müziği :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hikayede bir telaş ve bir çok tutarsızlık var. Bu bazı yerlerde bu kadar da olmaz ki dedirtiyor. Filimden çıkartılan fragmanlara baktığınızda bazı konuların aydınlık kazandığını görüyorsunuz ve anlıyorsunuz ki filmin kurgusu filmi belli bir süreye sıkıştırmak için katledilmiş ama buna rağmen film çok uzun. Kostümler dışında filmin elle tutulur bir yanını görmedim ve filmi zor bitirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...