Jump to content

Üstündeki Üyenin Falına Bak

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

üç vakte kadar kısmet var:)Bi de o da seni sewio:)O diyebileceğin biri yoksa o zaman olacak 3 vakte kadar:)Para war...Şansın açık:)

Yanıtlama zamanı:

allah rzı olsun:Dşu sıralar bi derdin var diptemisiiin sondamısııın depresyondamısıın bilemiorum ama canın felaket sıkılıo...bi yerden 2 vakte kadar gzel hbr alıcaksın ...üzerinde karabltlar dolasıo ama hepsi gidecek...şansın dönüo..

Yanıtlama zamanı:

Tez vakitte gözlem için kaçırılacaksın... Erkek ırkında rahim geliştirilip doğum yapıp yapamayacağına dair denek olarak kullanılacaksaın.. Buda yetmezmiş gibi burnundan bi mikroçip yerleştirip duyularını gözlemleyecekler....

Yanıtlama zamanı:

oooo senin için felaket kabarmış bi şeye çok üzülmşsün ama merak etme 5 vakte kadar her şey sona ercek rahata kavuşacaksın bide bi m harfi görüyorum senin için çok ii şeyler düşünmüo dikkatli ol:p şimdilik bu kadar devamı az sonra

Yanıtlama zamanı:

uAcansu yakın zmnda astral seyahate cıkcaksın..bu seyahatte birileriyle tanısıp kaynasıcaksın:Dayrıca dikkatliol birileri sana karabüyü yapıcak...türkiye avrupa birligine giremeyecek...ne alakaysa:D

birikinti kimki bu m :D

Yanıtlama zamanı:

*****************yanke kendi tarotunu kendi siler. **************

Sana bir yol görünüyor. Kaderin tatminsizliği ile dolu işte çarklar bundan dolayı sana dönüyor. Büyülü sözler olsa da bunlar ağza alınmayacak şeyler. Gereken tek şey biraz bağışlıyıcı olmak.

Yanıtlama zamanı:

ii saol fal içinde bu resimler ne demek oluyo anlamadım böle şeylerin yasak oldugunu düşünüorum:@

Yanıtlama zamanı:

Flames son zaman lar da çok sıkıntılısın .. biras karşılık lı sohbet e ihtiyacın var isminde W harfi bulunan bi arkadaşın var sa mutlaka onun la sohbet etmelisin rahatlicaksın aha buraya yazıorm ... :D

Yanıtlama zamanı:

yakında aya cıkacağın görülüyo :) hatta bak bak sanki yanındada biri var şöyle senden birz kısa onunla beraber dans mı ne ediyosunuz :) olamdı galiba yaw :)

Yanıtlama zamanı:

Senin için sıklımış. Biri var şöyle uzunmu desem kısamı desem seni konuşup duruyo....Ama üzülme üç vakte kadar sevindirici bi haber alcaksın.... Bi dosttan gelen yardımla tüm sıkıntıların dağılacak...

Yanıtlama zamanı:

evet evet görüyorum balık mı desem kuş mu desem sana bi kısmet var biraz için sıkılmış ama hanene ay doğmuş geçcek bu sıkıntılar:P birsürü laf var arkandan konuşuolar iyi anan iyilik kötü ananlar kötülük bulsun inşşallaah yarabbimm:D :p

Yanıtlama zamanı:

hmm..3 vakte kadar başına bi kötülük gelcek kavga etceksin biriyle sonra ufuk isimli şahısa çok büyük yardımın dokancak para olarak falan :Psonraaa bu kadar..sallama kabiliyetim iyi diildir.. :)

Yanıtlama zamanı:

büyük bi kavgada arada kalarak olan sana olcak gibi görünüo ufuk kardeşim bide bi yerden para bakliosun ama malesef olmayacak öle görünüo ben napıyım:p :D :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...