Jump to content

Mutsuz musunuz ?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

AurorA tarafından düzenlendi
Ölü Resimler Temizlendi
Yanıtlama zamanı:

offff inan varya şu resimleri görünce yemek yiyeşim gelmiyo yaa....

ne bilim koca dünyada bu insanlara hiçbir ülke yardım edemiyor anlamıyorum ya,senden benden ondan gelse bu insanlar gene aç kalmaz yaa..

Yanıtlama zamanı:

evet canım.ben gitmeyi düşünüyorum hatta.oralara yardım için ama şuan bi kaynak bulamadım.

Yanıtlama zamanı:

olmaz canım olmaz bu dünyadan insanoğlundan bir.... olmaz .

lan elimden gelse bilmiyorum ya inan varya sinirlerim zıpladı ha..

Yanıtlama zamanı:

içler acısı tablolar :( burada suç yok wahsi,,insanların hayatla mücadelesi söz konusu,,bu dünya da alamadıklarını öteki dünya da alamayacakları ne malum,,:confused:

Yanıtlama zamanı:

üzülme sudem bunlar olucak zaten bu dünya sonsuza kadar mutluluk içinde herkes sefa sürsün die yaratılmamıs acı cekende sefa sürende olucak herzaman benim elimden gelen bişey olmadıgı için üzülmüyorum hiç

Yanıtlama zamanı:

yazik valla yazik hele o diski yiyen varya valla icler acisi yaw saol paylasim icin ama uzdun bizi valla

Yanıtlama zamanı:

bu fotoları üzmek için koymadım..halimize şükretmek için ve ne kadar umursamaz bir dünyada yaşadığımızı bilmemiz için..

elimizden bişey gelmediğini biliyorum ne yazık kii bişeylerde yapılamıyorr

Yanıtlama zamanı:

aslında o insanlara çok koly yardım edbilirler ama bizim insanlarımızda bu wicdan olduğu sürece gece hayatında içip pembe hayatalrından bakrlar ancak gerçek olan dünnyaya:mad:

Yanıtlama zamanı:

yazık ya yardımlaşma denen şeyi kaybetmişiz heleki başımızdailer oraya buraya hastane yapıcaz diyip trilyonlarca para alıp sonra 2 temek atıp çürümeye terk edenler var başımızda daha ne denilir ki.tek bildikleri vatandaşı başka nasıl sömürebiliriz başka neylere zam yapabiliriz ki yeni villalar alalım arabamızı yenileyelim yok şurayı hortumlayalım... sölenilecek çok şey varda neyse ağzınızın tadını kaçırmiyim

Yanıtlama zamanı:

bizim insanlarımız yardımseverdir ve acıma duyguları vardır aslında ama yardım edebilmek için yapılan iyi bir organizasyonun olmadığını düşünüyorum...

Yanıtlama zamanı:

ben kimseye acımam ,o resimdekiler anlık bir zevkin ürün ise ,onları dünyaya getirirkende bunu düşünmesi gerekir..hani biz insanızya akıllıyızya ,her koyun kendi bacağından asılır.asıl siz kendinize bakın ..banada sakın bencil demeyin

Yanıtlama zamanı:
bizim insanlarımız yardımseverdir ve acıma duyguları vardır aslında ama yardım edebilmek için yapılan iyi bir organizasyonun olmadığını düşünüyorum...

tamamıyle katılıyorum.....her ınsanda uyanır yardım etme istegı....

Yanıtlama zamanı:

Bu resimlere bakıp ne ağlansın,nede ibret alınsın..

Zira "ibretlik" demek bizim ahlaki bir sorunumuz olur.

Bu tabloya bakıp ağlamak ya da üzülmek yerine,hiç kendi kendimize şu soruyu sordukmu:

Bunca zengiliğin biriktiği,açlığın(afrikada on milyonlarca aç var..) olmamasını sağlayacak bir bolluğu yaşadığımız bu her dalı bin yemiş dolu dünyada,bu teknolojik bilimsel gelişkinlik ve ilerleme seviyesinde;

neden hala insanlar açlıktan ölüyor??

Yoksa bazıları fazlamı yiyor.?....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

Yanıtlama zamanı:

benim demek iştediğimde yanii her ülkeden yardım gitse bu insanlar bu duruma gelmez yaa... dünya sözüm sizlere tek türkiye değil.. elinizi yüreğinize koyun ve görün bu tabloyuu...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...