sudem Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2007 (düzenlendi) Nisan 9, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 yaa:( :( :( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 offff inan varya şu resimleri görünce yemek yiyeşim gelmiyo yaa.... ne bilim koca dünyada bu insanlara hiçbir ülke yardım edemiyor anlamıyorum ya,senden benden ondan gelse bu insanlar gene aç kalmaz yaa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 evet canım.ben gitmeyi düşünüyorum hatta.oralara yardım için ama şuan bi kaynak bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 olmaz canım olmaz bu dünyadan insanoğlundan bir.... olmaz . lan elimden gelse bilmiyorum ya inan varya sinirlerim zıpladı ha.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Suclu kim Tanrımı insanlar mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 insanlar tabikii wahşii... bu halee gelende biziz getirendeeeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 içler acısı tablolar burada suç yok wahsi,,insanların hayatla mücadelesi söz konusu,,bu dünya da alamadıklarını öteki dünya da alamayacakları ne malum,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 üzülme sudem bunlar olucak zaten bu dünya sonsuza kadar mutluluk içinde herkes sefa sürsün die yaratılmamıs acı cekende sefa sürende olucak herzaman benim elimden gelen bişey olmadıgı için üzülmüyorum hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 yazik valla yazik hele o diski yiyen varya valla icler acisi yaw saol paylasim icin ama uzdun bizi valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 bu fotoları üzmek için koymadım..halimize şükretmek için ve ne kadar umursamaz bir dünyada yaşadığımızı bilmemiz için.. elimizden bişey gelmediğini biliyorum ne yazık kii bişeylerde yapılamıyorr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXoRCisT Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2007 aslında o insanlara çok koly yardım edbilirler ama bizim insanlarımızda bu wicdan olduğu sürece gece hayatında içip pembe hayatalrından bakrlar ancak gerçek olan dünnyaya:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 yazık ya yardımlaşma denen şeyi kaybetmişiz heleki başımızdailer oraya buraya hastane yapıcaz diyip trilyonlarca para alıp sonra 2 temek atıp çürümeye terk edenler var başımızda daha ne denilir ki.tek bildikleri vatandaşı başka nasıl sömürebiliriz başka neylere zam yapabiliriz ki yeni villalar alalım arabamızı yenileyelim yok şurayı hortumlayalım... sölenilecek çok şey varda neyse ağzınızın tadını kaçırmiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 bizim insanlarımız yardımseverdir ve acıma duyguları vardır aslında ama yardım edebilmek için yapılan iyi bir organizasyonun olmadığını düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bedel Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2007 ben kimseye acımam ,o resimdekiler anlık bir zevkin ürün ise ,onları dünyaya getirirkende bunu düşünmesi gerekir..hani biz insanızya akıllıyızya ,her koyun kendi bacağından asılır.asıl siz kendinize bakın ..banada sakın bencil demeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 yok sana bencil denilmez zaten çünkü sen bencilliğide geçmişsin:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 çok üzücü bir tablo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 bizim insanlarımız yardımseverdir ve acıma duyguları vardır aslında ama yardım edebilmek için yapılan iyi bir organizasyonun olmadığını düşünüyorum... tamamıyle katılıyorum.....her ınsanda uyanır yardım etme istegı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 o kadar kötü ki hepsine bakamadım bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 aynen bende bakamadim, güzel konu sudem bunlari arada hatirlatman iyi olmus... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Cok Kötü ama gercekler 1.resimden sonra bakamadım gercekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2007 Bu resimlere bakıp ne ağlansın,nede ibret alınsın.. Zira "ibretlik" demek bizim ahlaki bir sorunumuz olur. Bu tabloya bakıp ağlamak ya da üzülmek yerine,hiç kendi kendimize şu soruyu sordukmu: Bunca zengiliğin biriktiği,açlığın(afrikada on milyonlarca aç var..) olmamasını sağlayacak bir bolluğu yaşadığımız bu her dalı bin yemiş dolu dünyada,bu teknolojik bilimsel gelişkinlik ve ilerleme seviyesinde; neden hala insanlar açlıktan ölüyor?? Yoksa bazıları fazlamı yiyor.?.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 benim merak ettiğim acaba biz türkiye olarak bu yoksullara fakirlere yardımda buluyomuyuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 benim demek iştediğimde yanii her ülkeden yardım gitse bu insanlar bu duruma gelmez yaa... dünya sözüm sizlere tek türkiye değil.. elinizi yüreğinize koyun ve görün bu tabloyuu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2007 ya gerçekten bide gün geliyo halimize şükretmiyoruz şimdi kendime çok kızıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.