coldhellangel Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 3, 2008 Okyanusların derinliğine gömülmeye yaklaşınca, bu güneş.. birazdan.. bir perde gerilecek gündüze Kararan! . dağlar…. burda, uyanmaz.. bahara sevdiğim.. Umudum.. geleceksen! . bulut.. ol da gel.Kış toprağında yatmış! . bir tohum gibi, burda, uykudadır sevdalar bir yağmur damlasına hasret sevdiğim.. umudum.. geleceksen! .yağmur.. ol da gel dokunmak istiyorum sana Karşımda duran! . senin hayalin. ellerim tutmuyor.. üşüyorum.. sensizim..çaresizim küsüm yalnızlığıma. sevdiğim.. umudum.. geleceksen! .sevdam..ol da gel. dur durak bilmez! . sonsuzluğa akar zaman çılgın bir sel gibi, hiç bir şeye aldırmadan.. arta kalan.. sadece! . yaşanan anlar soluksuz kaldım. nefessizim.. sevdiğim.. umudum.. geleceksen! . bahar.. ol da gel rüzgâr ol da gel.. Melih Baki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Bahar Gözlüm Bahar gözlüm al götür beni, buralardan götür beni.. sevdalarımın, kavgalarımın yurduna.... toprak çeker oldu. al götür beni, renk renk çiçek açan memleketimin dağlarına.. Gün.! geçtikçe ömür.. salkım söğüt dalları gibi eğilir toprağa, çoğalır.. dalından sararıp kopan, kuru yapraklar. yaklaşan.. amansız sonbahar usul usul sokulur ölüm, dost olur.. sol yanına Bahar gözlüm.. al götür beni Anayurduma..... Savurdu rüzgar kapıldım nehirlerin akıntılarına kayboldum ben sonu olmayan bu kavga'da. peşinde koşup durduğumuz mutluluk... yakalanmayan bir düşmüş.! bunu çok geç anladım. Hayat.! vurdukça pençesini düştüm..çaresizliğime ağladım. kalktım..sevinçlerime ağladım. göz yaşlarım.. göz yaşlarım.. acılarım sevinçlerim benim.. hep ilacım oldu... Bahar gözlüm.. yoruldum ben... al götür beni buralardan götür beni sevdalarımın, kavgalarımın yurduna... İhtiyacım Var.. Bir tek zeytin dalının Boy vermediği Bu yerde… Yalnız.! Umutlar var Rüzgar esiyor. Mevsimlerden sonbahar. Zorda olsa, Geçiyor Uzun, bir yaz. Özgürlük ateşinin Yükseldiği bu yerlerde… Bir tek yardım eli Uzanmaz.! Bu köşelere Umutla Kuşkunun Çatıştığı bu dönemlerde. Eğil baş ucuma Eğil, Gözümün nuru. Sana ihtiyacım Var. Gün saydığım, Bu yıkılası Yerlerde. Kim bilir.! daha Kaç gün. Kaç gece… Sevdasıyla Yandığım Ey sevdasıyla yandığım gel gör, benim şu halimi özgürlüğüm,umudum deyip.! adını dağlara,taşlara yazdığım tutsaklığım oldun şimdi.. Ekmeğim Aşım Suyum Nimetim benim esaretim oldun şimdi. Dününü, bugüne yarına taşıdığım uğruna sokaklarda yürüdüğüm, hapisler yattığım hasretim benim.. Bir yanardağ gibi, yanar benim yüreğim gözümden akan, her damla göz yaşı, çektiğim acının,sessiz çığlıdır.! sevdiğim. sevgisine emek verdiğim, sevdasına bedel ödediğim. özgürlüğüm tutsaklığım nimetim hasretim benim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.