tears_of_rain Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 (düzenlendi) hayaletlerin var olduğunu kanıtlamış bir viedo yani ne kadar doğru bilmiyorum ama yorumu sizlere bırakıyorum -------------------- ama ben inandım açıkçası Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 çok ilginç bir videoydu gerçekten hayaletleri olduğunu kanıtlayan bir video emeğine sağlık pğaylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 ama tearscım yani şimdi olucak şeymi bu gündüz gündüz beni zıplatıyorsun masa başından:acute: hiçte korkmadım ayrıca:whistling:(inanma, ödüm patladı) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 sonunda böö diye biri mi çıkıyor söyleyin ona göre bakıcam işteyim itibarım iki paralık olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 evet sonunda biri cikiyor bakma istersen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 benim acım vardıda şekerim o yüzden buraya koydum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 şeytaniii we süper... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.