tears_of_rain Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 (düzenlendi) hayaletlerin var olduğunu kanıtlamış bir viedo yani ne kadar doğru bilmiyorum ama yorumu sizlere bırakıyorum -------------------- ama ben inandım açıkçası Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 çok ilginç bir videoydu gerçekten hayaletleri olduğunu kanıtlayan bir video emeğine sağlık pğaylaşım için teşekkürler Alıntı
VictoRia Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 ama tearscım yani şimdi olucak şeymi bu gündüz gündüz beni zıplatıyorsun masa başından:acute: hiçte korkmadım ayrıca:whistling:(inanma, ödüm patladı) Alıntı
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 sonunda böö diye biri mi çıkıyor söyleyin ona göre bakıcam işteyim itibarım iki paralık olmasın Alıntı
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 evet sonunda biri cikiyor bakma istersen.. Alıntı
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 benim acım vardıda şekerim o yüzden buraya koydum:rofl: Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.