biggang Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 Terkedilmiş bir hastanenin belirli yerlerine kameralar yerleştirilmiş, paranormal olaylar araştırılıyormuş. Kamera görüntüsü 15 saniyede bir yenileniyor. Canlı ses yayını da yapılıyor. Gördüğünüz ilginç şeylerin görüntülerini istemişler. Zamanınız varsa ve paranormal olaylardan hoşlanıyorsanız bakın derim http://www.researchwebcam.net/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 eklentiyi göremiyorum -------------------- şimdide link görünmüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 bakmaya korkuyorum aniden böö diye yaratık çıkmayacak di mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Linki ayri ekledim. Yok bos hastane goruntuleri var arada gorunuyorlarmis, ama bazi kameralar durmus vaziyette.. http://www.researchwebcam.net/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 5 dk izledim hiç bişey olmuyoo burda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolunaysu Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 açılmıyo link yaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 onu uzun sure izlemeniz gerekiyor, goruluyormus cunku.. ben tam emin degilim ama koridorlarda bir sey gordum gibi geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 yaff neden paylaştın sanki ? :) şimdi bütün gece gözümü ayırmam... tüylerim ürperiyor yaaaa tşk paylaşım için ben bayılırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ereskigal Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 terkedilmiş hastaneye neden camera koyarlar ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 site vidyolarda yakalnamis hayalet resimlei mevcut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zouoz Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 ewet hiçç bişi olmuoo gözleriimm ağrıdı vallaa bakmaktann -------------------- ewet bişi görünmüooo gözlerim ağrıdı -------------------- ama korkunçç gerç:ermm:ektenn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2008 yaw sizde lop diye cikacak diye beklemyin.. camler hep acikmis bir gun rastlarsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Terkedilmiş olsa o tekerlekli sandalyedeki adamın ne işi var orda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 2 kamera durmuş vaziyette.. durmus kamerayı dıyorsun sanırım, sence o hastane calısan hastane gibi mi? -------------------- abondened hospital diyorlar o hastane için, ama live camler beni görmediğimi siz görürsünüz , cuma günü ben baktığımda gece kamerası 3 günüdr çalışmıyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 enteresan ve bir o kadarda ılgınc ekledım lısteye bısı gorursem solerım bos vakıtlerde mesgale cıktı ama hastanenın ne ghastensı oldugunu merak ettım devlet hastesımı ruh hastalıkları hastanesı mı konu hakkında bılgısı olan paylasırsa sevınırım bı de hastanenın adı var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 bekle bekle bişi yok sıkıldım ama:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 durun bı sanıye orneğin ben 2. kamerada kapının agzında 2 çift gördüm. lütfen insan kılığında beklemeyin. orb'lar varmiş görülen -------------------- 29 Mart Hastane'de kameraya takılan http://img164.imageshack.us/img164/788/nsgirlyinmiddlebv0.jpg alttaki 2 resimde avci yada benzeri bir varlik varmis http://img388.imageshack.us/img388/5723/levelsadjustedzp2.jpg http://img388.imageshack.us/img388/4793/original1rm9.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 eminmisin bunun doğru olduğuna bak ne resmi var bu normal mi http://img255.imageshack.us/img255/3271/camnsun2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 ne resmi var anlamadim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 terkedilmiş hastane diyon ama sürekli aynı resim var burda burdaki resim değişmiyo bide senin koyduğun resimden başka insanlar var sanki arkadaki ışığıda anlamadım ben bu nedir yani onu soruyom senin yüzünden paronayak olduk işte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 bir kamera surekli takiliyor.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 bir kedi gördüm sanki. Evet evet bir kedi gördüm. Paylaşıma açan arkadaşa teşekkürler ara sıra bakacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 para , resimlerdeki tarihlere bakk ama, senin ki bugun ku benim koydugum 29 mart Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 işte onu diyom madem terkedilmiş ben anlamadım bu insanlar kim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 biz de freddy ile onu konusuyoruz , belki alt katti, islah evi olarak kullanilliyordur, yada ara sira arastirma yapiliryormus belki onlar, fazla bilgi yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.