losteirosss Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2008 öylece durup sigaramı içip sizi izliyorum oturup kalkıp kendimden çıkıp size karışıp kendime dönüyorum unutuyorum herşeyi siliyorum siliniyorum silgimi yiyorum sinirimden silgimi kaybettim hangi okuldu hangi sıraydı durarak geziniyorum gezdiriyorum yolculukları azıcık evsiz azıcık evini sırtında taşıyan kaplumbağa ve ama çokça da yol savaş yorgunu yollar kaçarak eziliyorum ensemde benim nefesim kaçtıkça bölünüyorum sana bana ona buna şuna sesini de unuturmuş insan demek ki son nefesini ilkinden büyütürmüş demek ki açtı açacak kardelen düşkapan çelenkler 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Bu şiirin ilk halini görmüştüm. Çok daha doğal ve içtendi.Şu halde bazı kelimeler zorlama olmuş gibi geldi. 3.mısradaki son yineleme gereksiz olmuş ve yaralamış şiiri. Tabii ki bu benim görüşüm. Belki yanlıştır tespitim ama orijinali dehşetti hatırlatayım tekrardan:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 eyvallah elesisim:) haklısın eleştirinde...doğru söze ne denir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 ikinci dizeyi çok ama çok sevdim ben ellerine sağlık losteiross. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 okuyup yorum yazma nezaketinde bulunduğunuz için siz sağolun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Ruhunu satırlara dökmekte çok başarılısın Lost.. ..Bir ara sitede yayımladığın Pulsuz Mektup diye bir yazını da okumuştum , çok etkileyiciydi gerçekten.. Buyrunuz linki de verelim okumayanlar okusun ; http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/13555-pulsuz-mektup.html Bu arada Elesis merakımı uyandırdı.. İlk halini görme şansımız yok mudur bu güzel yazının.. .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 @silent corpse utandım...çok utandım...bu övgüler...dondum kaldım.sağolun:) ilk halini de buyrun: öylece durup sigaramı içip sizi izliyorum unutuyorum herşeyi siliyorum siliniyorum silgimi yiyorum sinirimden silgimi kaybettim hangi okuldu hangi sıraydı durarak geziniyorum gezdiriyorum yolculukları azıcık evsiz azıcık evini sırtında taşıyan kaplumbağa ve ama çokça da yol savaş yorgunu yollar kaçarak eziliyorum ensemde benim nefesim kaçtıkça bölünüyorum sana bana ona buna şuna sesini de unuturmuş insan demek ki son nefesini ilkinden büyütürmüş demek ki açtı açacak kardelen düşkapan çiçekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2008 Bu gerçekten güzel.. Seni okumayalı uzun zaman olmuştu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2008 bu gerçekten etkileyiciydii kendimi farklı bir zamanın içinde hissettim emeğine sağlık lost... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2008 peeehhhhhhh yazmaya devam abi kitaplaştırılabilecek nitelikte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 sesini de unuturmuş insan demek ki ya ya ya dımı dımı dımı :)yüregıne saglık cok guzel olmus:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 eyvallah ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 kaçtıkça bölünüyorum sana bana ona buna şuna sesini de unuturmuş insan demek ki okudukça beğeniyorum şiirini. ne de güzel anlatmışsın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Gezinirken buldum bunu, güzel bir nostalji oldu. losteiross özledik şiirlerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 henüz gözüme çarptı... öylece durup sigaramı içip sizi izliyorum oturup kalkıp kendimden çıkıp size karışıp kendime dönüyorum tamamını beğendim bu şiirin ancak bu kısım daha bir özel geldi bana... emeğine sağlık losteirosss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 bu adam da buralarda başladı yazmaya.en son duydum ki antolojide şiirleri çıkıcakmış. edebiyatın yolu gnoxisten geçiyor.ipek yolu gibi mubarek:D:D:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.